Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 39 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מאז גילינו שהיא פעילה במחסום ווטש, שחלקנו יודעים בדיוק איך נראות "ההפגנות" שלהם.

ועכשיו יש משהו מעניין לגבי אותה אישה, כמה ימים לפני כן, היא מאיימת בעצמה עם אבן, וטוענת שתעשה דברים גרועים יותר:

וזה שהיא פילה במחסום ווטץ' נותנת למישהו לגיטימציה לפוצץ אותה עם אלה?

אם איימה עם אבן ובאותו הרגע הפעלת כוח כדי להוריד את האבן עוד אפשר להבין אבל אף אחד לא שופט ולא תליין.

אם זה לגיטימי בעיניך אז לגיטימי לרסס את הפגנות הימין באש חיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא, זה מהמקרים שיצאת פיתה, אחרי יומיים של דיון סביב "מתי זה כן עם ומתי לא?" פתאום נזכרת להוסיף איזה מגבלה שעונה בדיוק על זה.

לא "יצאתי פיתה". הסברתי לך גם בעמוד וחצי הראשונים שהתאוריות מכסות תופעה חברתית ספציפית. התקשת להבין את זה מאותה הסיבה שכבר הצבעתי עליה מיליון פעמים, וגם אחרים. אתה כרגיל הפכת את זה לאוננות כדי להוכיח אלוהים יודע את מי. ואלוהים יודע על מה - כי בתמימותך הרבה אתה מניח שאם תתפוס מישהו טועה או מפספס משהו לא משנה מה למה - זה כזה אוטומטית מעיד שאתה פשוט צודק בכל דבר אחר שכתבת פה באלף עמודי שרשור. 

תן לי להקל עליך: אני חושב שיורד שלג בחוץ. אה לא? אוף. יצאתי פיתה. אזי בן גביר מלך ישראל

א. אף אחד לא הצדיק.

קרא לזה "משה". זה מתפרשת באותה הצורה אצלי.

ד. מה הקשר לגיל שלה? אדם בן 74 רצח אדם שצעיר ממנו בכמה עשורים. זה קו הגנה מטומטם "היא זקנה"

כן אני בטוח שאם זקנה בת 70 אקראית תקוף אותך ברחוב תאלץ לקרוא לי ולדוד שנבוא עם אלות לעזור לך לפרק לה את הצורה. לבד "סתם" לעצור אותה לא תצליח. לא. מינימום בית חולים עם שברים והמון "מגיע לה!1111" ברקע

ברשותך, אקח הפסקה ממך עד סוף השבוע. מגיע לי

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 31 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מה תגיד אם היא אחראית לאחד מה-3 מתנחלים הפצועים?

ומה נגיד אם היא אחראית לרצח רבין ולמלחמה באוקראינה?

הראית סרטון שרואים בו אישה מחזיקה אבן, בתגובה לגברים צערים ממנה שמתקרבים אליה. וואו. מגיע לה שיפוצצו אותה עם אלות.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

שכחת את החלק השני, יהודי הוא - מי שאמו יהודייה או שהתגייר כהלכה.

אבל החלק השני דופק לך את הפוזיציה...

איזו פוזיציה זה דופק לי?

ההגדרה היא עדיין רקורסיבית ללא תנאי עצירה, לכל מי שלא התגייר.

אגב, אני שאלתי אותך כמה פעמים מה ההגדרה של היהדות, בדיוק כי אין לזה ממש הגדרה מדוייקת.

אתה מצטט לי פה את ההגדרה לפי חוקי מדינת ישראל, שהיא מנציחה הגדרה מאוד מסויימת של עדה מאוד מסויימת.

המילה ״כהלכה״ שמופיעה בהגדרה הזו, היא בעלת משמעות פוליטית והיו עליה המון ויכוחים ומלחמות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 38 דקות, Night Driver כתב:

וזה שהיא פילה במחסום ווטץ' נותנת למישהו לגיטימציה לפוצץ אותה עם אלה?

תלוי מה היא בדיוק עשתה.

את ההתנהגות של אנשי מחסום ווטש, חלקנו מכירים.

חלקנו גם יודעים שלמרות זאת, נהוג לנהוג איתם בכפפות של משי.

אם איימה עם אבן ובאותו הרגע הפעלת כוח כדי להוריד את האבן עוד אפשר להבין אבל אף אחד לא שופט ולא תליין.

אם איימה עם אבן וצולמה, ואיימה עם אבן כמה ימים לאחר מכן וחטפה?

ע"י מי? אנשי שמאל? אתה מתכוון כמו שעשו כבר עד הסכמי לונדון?

אגב אחת הסיבות הכי חשובות לכך שאנשי השמאל של אז תקפו את הריוויזיוניסטים, היה כיוון שהריוויזיוניסטים "שברו שביתה".

אכן, מה יותר מסוכן, מישהו שלא שובת, או מישהו שמאיים עם אבן.

לפני 46 דקות, יבגניפ כתב:

לא "יצאתי פיתה". הסברתי לך גם בעמוד וחצי הראשונים שהתאוריות מכסות תופעה חברתית ספציפית. התקשת להבין את זה מאותה הסיבה שכבר הצבעתי עליה מיליון פעמים, וגם אחרים. אתה כרגיל הפכת את זה לאוננות כדי להוכיח אלוהים יודע את מי. ואלוהים יודע על מה - כי בתמימותך הרבה אתה מניח שאם תתפוס מישהו טועה או מפספס משהו לא משנה מה למה - זה כזה אוטומטית מעיד שאתה פשוט צודק בכל דבר אחר שכתבת פה באלף עמודי שרשור. 

תן לי להקל עליך: אני חושב שיורד שלג בחוץ. אה לא? אוף. יצאתי פיתה. אזי בן גביר מלך ישראל

לא, זה שאתה אוננת יומיים סביב הגדרה, ואז פתאום הוספת משפט כדי לסתום את החור שהצבעתי עליו, אומר שאני צדקתי בנושא הספציפי הזה.

וגם אתה מבין את זה.

לפני 46 דקות, יבגניפ כתב:

קרא לזה "משה". זה מתפרשת באותה הצורה אצלי.

מעולה, רוצה שיעורים פרטיים בהבנת הנקרא?

לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

כן אני בטוח שאם זקנה בת 70 אקראית תקוף אותך ברחוב תאלץ לקרוא לי ולדוד שנבוא עם אלות לעזור לך לפרק לה את הצורה. לבד "סתם" לעצור אותה לא תצליח. לא. מינימום בית חולים עם שברים והמון "מגיע לה!1111" ברקע

אותה בת 70 הייתה שם לבד?

והיא-היא, לבד, גם הצליחה לשלוח 3 צעירים מתנחלים לבית החולים?!

זה לא סבתא זה רמבו.

אוי שיט, הפצועים המתנחלים דופקים לך את התיאוריה ככה או ככה.

או שהיא הייתה שם לבד, ולכן הצליחה להכניס 3 צעירים מתנחלים לבית החולים, ואז לפי כל דין צריך לנטרל אותה.

או שהיא לא הייתה שם לבד, ואז השאלה מי היה שם איתה ומה עשה?

בסופו של דבר, סביר להניח שזה משהו שקרה הרבה יותר מפעם אחת, והגיעו קבוצה של מחסום ווטש עם ערבים במטרה לעשות פרובוקציה בהתנחלות, מולם יצאו לעשות פרובוקציה נגדית מתנחלים, והייתה קטטה המונית.

לפני 38 דקות, פינדר כתב:

ומה נגיד אם היא אחראית לרצח רבין ולמלחמה באוקראינה?

הראית סרטון שרואים בו אישה מחזיקה אבן, בתגובה לגברים צערים ממנה שמתקרבים אליה. וואו. מגיע לה שיפוצצו אותה עם אלות.

אתה ראית את הסרטון? היא זו שמתקרבת אליהם כשהם מתרחקים.

אם מישהו היה מתקרב אליי ככה עם אבן, גם כשאני מנסה לנתק מגע, ומאיים עליי, כנראה שהוא גם היה מנוטרל.

לפני 46 דקות, פינדר כתב:

איזו פוזיציה זה דופק לי?

ההגדרה היא עדיין רקורסיבית ללא תנאי עצירה, לכל מי שלא התגייר.

החלק השני הוא התנאי עצירה.

אברהם לא נולד יהודי ולא לאמא יהודייה.

לפני 47 דקות, פינדר כתב:

אגב, אני שאלתי אותך כמה פעמים מה ההגדרה של היהדות, בדיוק כי אין לזה ממש הגדרה מדוייקת.

בוודאי שיש, חוץ מהרפורמים (שזו תנועה מאוד חדשה יחסית ליהדות), אצל כולם זה היה מי שנולד לאם יהודייה או שהתגייר.

לפני 47 דקות, פינדר כתב:

אתה מצטט לי פה את ההגדרה לפי חוקי מדינת ישראל, שהיא מנציחה הגדרה מאוד מסויימת של עדה מאוד מסויימת.

ההלכה לגבי מי יהודי הייתה לפני מדינת ישראל.

אם כבר החוק הוא לפי ההלכה. אבל אנחנו מדברים על הפן הדתי ולא החוקי, ולכן ההלכה היא הרלוונטית.

לפני 47 דקות, פינדר כתב:

המילה ״כהלכה״ שמופיעה בהגדרה הזו, היא בעלת משמעות פוליטית והיו עליה המון ויכוחים ומלחמות.

נו ו?

נראה לי שאיבדת את הפואנטה שלך בדרך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 48 דקות, m3x7r3m3 כתב:

או שהיא לא הייתה שם לבד, ואז השאלה מי היה שם איתה ומה עשה?

לא. זו לא השאלה. כי 3 חבובים שמפרקים סבתא באלה, בעיקר מעיד על החבובים. אם היא זרקה אבנים, אז החוק הוא אותו חוק וזה לא משנה שהיא בת 70.

אבל לפרק אותה באלה? ועוד צריך 3 בשביל זה?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

לא, זה שאתה אוננת יומיים סביב הגדרה, ואז פתאום הוספת משפט כדי לסתום את החור שהצבעתי עליו, אומר שאני צדקתי בנושא הספציפי הזה.

וגם אתה מבין את זה.

ואו, אתה נוראי. בחיי.

יום חמישי, 2 בצהריים, יבגני: מה שהופך קבוצת אנשים לעם זה רצון לעצמאות פוליטית בשטח מוגדר.

ליאור, חמש דקות אחר כך: אבל בני זוג!111 מה אם בני זוג יגידו שהם עם?!!?!?!!11 הא?!?!

יבגני, עוד כמה דקות אחרי: אתה מקצין בצורה מפגרת.

ליאור: לא, אבל זוג!1111 זוג יגיד שהם עם!111

יבגני בערך חצי שעה אחרי תחלית הויכוח הדבילי ביותר שלקח בו חלק אי פעם:

ציטוט

ההגדרה הסטנדרטית של אנדרסון שאני משתמש בה בדרך כלל כרפרנס טוב מתייחסת לאומה כקהילה מדומיינת כי מדובר בקבוצות בהן אנשים לא מכירים אישית את כל שאר המשתייכים לקבוצה, אלא רק את דימוי המשותף ביניהם.

...

לא "סתמתי חור" ולא "נזכרתי להוסיף מגבלה". נתתי הגדרה קצרה, הסברתי למה השאלה שלך מפגרת בקצרה וכשזה לא עזר הפנתי להגדרה אחת יותר פרטנית מהרבות שיש (הפעם שכחתי להמליץ שתקרא ספר, למרות שאין סיכוי שזה יקרה גם ככה). ובתגובה קיבלתי "רקורסיה ללא תנאי עצירה".  עזוב שההגדרה היא לא רקורסיבית. יש בעולם מדינות לאום עם פחות מ-100,000 תושבים. אז לך תבטל אותן כי אולי גם בני זוג ירצו.

מנסה את מזלי שוב:  ההגדרות והתאוריות מתייחסות למציאות קיימת ומנסות להסביר אותה. לא לתת לגיטימציה למשהו שאולי יקרה ואולי לא ואתה לא אוהב. ויותר מזה, זוגות לא יתחילו לטעון שהם "אומות" כי הם יקראו אותי באינטרנט. וגם לא ערים. ולא אף אחד. גם קבוצות יותר גדולות, אני מרשה לעצמי להמר, לא יושבות לקרוא את הייסטינגס, הובסבאום ואנדרסון ביחד לפני השינה ומגיעות למסקנה ש"מגיע להן" להיות אומה. התהליך הוא הפוך. והתאוריות בעיקר מנסות להסביר למה הוא קרה או קורה. זה הכל.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

מעולה, רוצה שיעורים פרטיים בהבנת הנקרא?

אני באמת תוהה אם מישהו אי פעם נתן לך אישרור כלשהו שאתה טוב בהבנת הנקרא של משהו שחורג מקוד בסי, בהתחשב בזה שזו ההערה הכי נפוצה שיש לך למגיבים בפורום הזה.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אותה בת 70 הייתה שם לבד?

והיא-היא, לבד, גם הצליחה לשלוח 3 צעירים מתנחלים לבית החולים?!

זה לא סבתא זה רמבו

אני שואל שוב. באיזו קונסטלציה כדי לעצור ספציפית סבתא בת 70 צריך לפוצץ אותה מכות עם אלות?

בוא, ספר. זה חלק מלוחמת הספקטרום?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אם איימה עם אבן וצולמה, ואיימה עם אבן כמה ימים לאחר מכן וחטפה?

אם חטפה כדי להעיף לה את האבן מהיד זה דבר אחד ואם עשו בה לינץ בניסיון לרצוח אותה זה דבר אחר.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

ע"י מי? אנשי שמאל? אתה מתכוון כמו שעשו כבר עד הסכמי לונדון?

אגב אחת הסיבות הכי חשובות לכך שאנשי השמאל של אז תקפו את הריוויזיוניסטים, היה כיוון שהריוויזיוניסטים "שברו שביתה".

אכן, מה יותר מסוכן, מישהו שלא שובת, או מישהו שמאיים עם אבן.

טוב שלא הלכת למערות האדם הקדמון.

בינתיים הימין רצח ראש ממשלה, זרק רימון להפגנת שמאל, תוקף מפגידנים על הגשרים וקורא לשלוח את מי שלא מזדהה איתו למחנות עבודה בגרמניה.

לא מאמין שאתה בכלל מנסה להצדיק תקיפה כזו של אישה בת יותר מ 70.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אבל זה כל ההבדל, בקצרה ובצורה מזוקקת. החלוקה השרירותית בין ימין ושמאל בישראל היא אינה בהכרח החלוקה הכי מעניינת (או רלוונטית). 

יש קבוצת אנשים עצומה שתמצא צידוק לכל דבר, אפילו לפוצץ באלות אישה בת שבעים. הם אפילו לא מתביישים מספיק בעמדה בשביל לשמור אותה לעצמם, הם מתגאים בה ומעלים אותה על כתב. 

כמובן שאותה קבוצה בזה ולועגת למי שמדבר על "תהליכים", אבל למה אפשר לצפות ממי שמצליח להצדיק לעצמו לינץ' באישה זקנה? כאילו, כמה נמוך יותר אפשר לרדת, אני באמת מתקשה לחשוב על דוגמא.

זה לא נובע מגנטיקה, לא מגזע ולא מדת. כשמסתכלים על חלקים אפלים בהיסטוריה ותוהים "איך לעזאזל אנשים נתנו לזה לקרות" - יש כאן דוגמאות לאנשים שקרוב לוודאי נורמטיביים בחייהם הפרטיים שיכתבו הררי מילים על למה לשבור את הצלעות לאישה זקנה זה בסדר. זה איך. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

רק שתדעו שבספרד לפני הגירוש, יהודים מהשמאל נהגו להרביץ ליהודים מהימין. ולכן מ.ש.ל.

הכי כיף זה שזה תמיד מגיע למפאי. תמיד מפאי.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Gosser1860 כתב:

לא. זו לא השאלה. כי 3 חבובים שמפרקים סבתא באלה, בעיקר מעיד על החבובים. אם היא זרקה אבנים, אז החוק הוא אותו חוק וזה לא משנה שהיא בת 70.

אבל לפרק אותה באלה? ועוד צריך 3 בשביל זה?

בטח שזו השאלה, אם היא באה עם עוד פעילות מחסום ווטש וערבים מהכפרים מסביב במטרה לתקוף אנשים, קשה להגן על זה.

ולכן אתם בורחים לגיל שלה.

אני שואל שוב - אם היא עצמה, באותו אירוע, תקפה מתנחל עם אבנים ושלחה אותו לבית החולים, היא ראויה לנטרול או לא?

האם אדם בן 70 הוא אינהרנטית לא מסוכן?

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

ואו, אתה נוראי. בחיי.

יום חמישי, 2 בצהריים, יבגני: מה שהופך קבוצת אנשים לעם זה רצון לעצמאות פוליטית בשטח מוגדר.

ליאור, חמש דקות אחר כך: אבל בני זוג!111 מה אם בני זוג יגידו שהם עם?!!?!?!!11 הא?!?!

יבגני, עוד כמה דקות אחרי: אתה מקצין בצורה מפגרת.

ליאור: לא, אבל זוג!1111 זוג יגיד שהם עם!111

יבגני בערך חצי שעה אחרי תחלית הויכוח הדבילי ביותר שלקח בו חלק אי פעם:

הדיון על מה זה עם הרבה יותר ארוך.

אני רק נכנסתי אליו באמצע...

כולל דיוני אוטונומיה וכו' באמצע.

והדיון הזה מתנהל לפחות מ-13/10 (ולא חזרתי יותר אחורה כי הוכחתי את הנקודה):

בתאריך 13.10.2022 בשעה 06:13, falou כתב:

אתה צריך לזכור שזכות ההגדרה העצמית הפלסטינית מבוססת על נרטיב. הנרטיב הזה קודם בגלל מפת אינטרסים מסויימת, הוא די טרי, וכמו שהוא בא, הוא יכול גם להעלם, לא?!

כמובן שאז, כמו שסיימתי את הפסקה הקודמת, אתה נשאר עם הבעיה של... אז מה עכשיו?! אז מה הם... כן?!

שזו שאלה שאף ימני שפגשתי לא מסוגל לענות עליה, והאמת היא שיש להם איזו פנטזיה על גירוש המוני.

ושיהיה לכולנו בהצלחה.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

לא "סתמתי חור" ולא "נזכרתי להוסיף מגבלה". נתתי הגדרה קצרה, הסברתי למה השאלה שלך מפגרת בקצרה וכשזה לא עזר הפנתי להגדרה אחת יותר פרטנית מהרבות שיש (הפעם שכחתי להמליץ שתקרא ספר, למרות שאין סיכוי שזה יקרה גם ככה). ובתגובה קיבלתי "רקורסיה ללא תנאי עצירה".  עזוב שההגדרה היא לא רקורסיבית. יש בעולם מדינות לאום עם פחות מ-100,000 תושבים. אז לך תבטל אותן כי אולי גם בני זוג ירצו.

נתת הגדרה אחת, ואז הוספת עליה תוספת.

זה לא "הגדרה אחרת", אלא אם כבר תיאור של הקבוצה עצמה (שבה לא כולם מכירים את כולם).

אז בהחלט "סתמת חור". אולי הבעיה היא בהגדרה הקצרה שלך שהיא לא טובה?

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

מנסה את מזלי שוב:  ההגדרות והתאוריות מתייחסות למציאות קיימת ומנסות להסביר אותה. לא לתת לגיטימציה למשהו שאולי יקרה ואולי לא ואתה לא אוהב. ויותר מזה, זוגות לא יתחילו לטעון שהם "אומות" כי הם יקראו אותי באינטרנט. וגם לא ערים. ולא אף אחד. גם קבוצות יותר גדולות, אני מרשה לעצמי להמר, לא יושבות לקרוא את הייסטינגס, הובסבאום ואנדרסון ביחד לפני השינה ומגיעות למסקנה ש"מגיע להן" להיות אומה. התהליך הוא הפוך. והתאוריות בעיקר מנסות להסביר למה הוא קרה או קורה. זה הכל.

אבל עובדתית כבר היה מקרה של אדם שקם והחליט שהוא בעצמו עם והכריז על עצמאות ודרש שיכירו בזכותו להגדרה עצמית.

אם אני זוכר נכון זה היה תחת שטח כלשהו של הממלכה המאוחדת.

זה לא קשור למה שקוראים או לא קוראים, אלא למה שרואים.

לדוגמה אם רואים שהבאסקים מקבלים עצמאות מספרד, אז גם הקטלונים ירצו, וגם צפון אירלנד וגם דרום טירול.

ככה דברים כאלה עובדים, ככה זה עבד עם "האביב הערבי", ככה זה עבד בשנות ה-40 סביב מדינות שיצאו לעצמאות (ירדן, ישראל, קפריסין, הודו וכו').

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני באמת תוהה אם מישהו אי פעם נתן לך אישרור כלשהו שאתה טוב בהבנת הנקרא של משהו שחורג מקוד בסי, בהתחשב בזה שזו ההערה הכי נפוצה שיש לך למגיבים בפורום הזה.

כן

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני שואל שוב. באיזו קונסטלציה כדי לעצור ספציפית סבתא בת 70 צריך לפוצץ אותה מכות עם אלות?

בוא, ספר. זה חלק מלוחמת הספקטרום?

באיזה קונסטלציה זה משנה מה הגיל של התוקף?

האם אדם בן 70 הוא אינהרנטית לא מסוכן?

בוא ספר.

אם חטפה כדי להעיף לה את האבן מהיד זה דבר אחד ואם עשו בה לינץ בניסיון לרצוח אותה זה דבר אחר.

אם אותה ניסו לרצוח, אז מה יגידו ה-3 צעירים שאושפזו? ניסו לעשות להם רצח עם?

אגב באותה מידה, גם הם עברו לינץ'. זה לא חד צדדי אתה יודע...

טוב שלא הלכת למערות האדם הקדמון.

מה קרה? מפריע לגלות מה השמאל עשה לימין?

בינתיים הימין רצח ראש ממשלה, זרק רימון להפגנת שמאל, תוקף מפגידנים על הגשרים וקורא לשלוח את מי שלא מזדהה איתו למחנות עבודה בגרמניה.

וכאמור השמאל לא עשה כלום.

כולל למשל אנשי שמאל שלגמרי לא תקפו מפגינים ימניים על הגשרים 🤣

לא מאמין שאתה בכלל מנסה להצדיק תקיפה כזו של אישה בת יותר מ 70.

איפה ראית דבר כזה?

אני רק טוען שעצם הגיל לא מקנה לה חסינות אוטומטית מלהיות מסוכנת.

אתם נכנסתם לטנטרום שאם היא בת 70 אז היא אופה עוגיות לבית החייל ומאכילה חתולים.

לפני שעתיים, oryo כתב:

יש קבוצת אנשים עצומה שתמצא צידוק לכל דבר, אפילו לפוצץ באלות אישה בת שבעים. הם אפילו לא מתביישים מספיק בעמדה בשביל לשמור אותה לעצמם, הם מתגאים בה ומעלים אותה על כתב. 

יש קבוצה של אנשים שתמצא צידוק לכל דבר, כולל אלימות כלפי יהודים כי הם יהודים.

האם היא בת 70 או לא זה קליק בייט מטומטם שאתם קפצתם עליו כמוצאי שלל.

כאילו ההיסטוריה לא מכירה אנשים שרצחו בגיל 70.

לפני שעתיים, oryo כתב:

כמובן שאותה קבוצה בזה ולועגת למי שמדבר על "תהליכים", אבל למה אפשר לצפות ממי שמצליח להצדיק לעצמו לינץ' באישה זקנה? כאילו, כמה נמוך יותר אפשר לרדת, אני באמת מתקשה לחשוב על דוגמא.

רוצה המלצה על סרטונים ללימוד קריאה?

לפני שעתיים, oryo כתב:

זה לא נובע מגנטיקה, לא מגזע ולא מדת. כשמסתכלים על חלקים אפלים בהיסטוריה ותוהים "איך לעזאזל אנשים נתנו לזה לקרות" - יש כאן דוגמאות לאנשים שקרוב לוודאי נורמטיביים בחייהם הפרטיים שיכתבו הררי מילים על למה לשבור את הצלעות לאישה זקנה זה בסדר. זה איך. 

בדיוק פה פספסת.

באופן אינהרנטי אין הצדקה לשבור למישהו אחר (וזה לא משנה שהיא אישה ושהיא זקנה) את הצלעות.

באותה מידה, באופן אינהרנטי אין חוסר הצדקה לשבור למישהו אחר את הצלעות.

הכל תלוי במה שאותו אדם עשה.

אם נקצין רגע, והיא איימה על אנשים בנשק, או בפצצה, עצם זה שהיא בת 70 אומר שצריך לתת לה לעשות מה שהיא רוצה?

לפני שעה, פינדר כתב:

אתה כבר הופך להיות פארודיה על עצמך.

כשאין תגובה לעצם הנושא...

אגב העובדה שזו התגובה שלך, הופכת אותך לפארודיה.

אתה גם כנראה חושב שזה מוציא אותך מתוחכם, לא, זה למעשה דיי ברור שברחת מדיון בנושא.

זה כאילו סוג של "אמאש'ך", אבל יענו עטוף במשפט פסאודו חכם.

לפני כשעה, David32 כתב:

הכי כיף זה שזה תמיד מגיע למפאי. תמיד מפאי.

רציתם אלימות בין ימין ושמאל לא?

מה לעשות מפא"י באופן מילולי שלטה במדינה כמעט חצי מקיומה. וביישוב היהודי עוד הרבה לפני.

מה קרה? מפריע? בשמאל לא אוהבים שמזכירים את האלימות שלהם? אוי אוי אוי, מה פתאום אלימים.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...