Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצול כבל מתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחר שהחלפתי את המגבר שתי ערוצים של soundstream tx2.500 למגבר hifonics brutus bx1605d כדי שיפעיל את הסאב ב2 אום שמתי לב שהכבל מתח (4 G) שמגיע מהמצבר מתפצל לשני כבלים של 8 G (לפני המגברים 40 ס'מ). הפיצול נעשה על ידי חיבור פשוט של שלושת הכבלים.

השאלה שלי אם זה תקין או שצריך מפצל כלשהו?

עוד שאלה קטנה היא האם במקרה שזה מחובר ככה מגיע לשני המגברים מתח ברמה של כבל 4 G או שמגיע אליהם מתח ברמה של 8 G בגלל הסיומת?

תודה רבה לעוזרים מראש.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

למרות שקיים מפצל יעודי, לא חייבים אותו, אם החיבור של הכבלים מבוצע כמו שצריך בעזרת מהדקים (לוסטרקלרמות) ולא רק מלופפים אחד על השני הכל בסדר.

פורסם

תודה רבה רבה , בזכות הפורום הזה ואנשים כמוך שעונים אני לומד כל יום דברים חדשים ,תודה לך.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

אצלי גם היתי צריך לפצל עד שאליתי אל ראיון.

הנעל שמשתמשים בה לחיבור של כבל פלוס למצבר, לכחתי שלוש כאלה(לא פשוטת שאפשר לעקם) וחיברתי אותם בבורג אום ודיסקית

מאל ליפפתי הרבה איזולירבנד בישביל שלא תיהיה איזה נגיעה או משו חסוף וזהו.

אישית פיצלתי מכבל אחד של 4G ל2 של 4G.

נראה לי אבל שתצתרך שניי כבלים גם לכל הסיפור הזה, אני אישית לא שמתי אבל זה עדיף עם שלא ישרף טפוטפוטפו

פורסם

עם כל הקומבינות שיש כאן בשרשור על פיצול כבל מתח לא רחוק היום שבמקרה הטוב תקצרו את כל הרכב ותתפללו שהפיוזים יעשו את העבודה שלהם ובמקרה הגרוע יותר תשרפו את כל הרכב שלכם.

כל זה על קמצנות של כמה שקלים לקנות מפצל מסכן.

אני לא מאמין שני קורא דברים כאלה בפורום כזה מוערך בתחום.

בקשר לפיצול של כבל ראשי ל2 כבלים באותו ערך אין שום דבר ״לא בריא״ אבל זה פשוט חסר תועלת.

תחשוב שאתה מפצל צינור לשני צינורות באותו עובי, לחץ המים אחרי הפיצול בחיים לא יהיה כמו לפניו וזה חסר תועלת, מזיק לא.

פורסם

תודה על הפרוט, קומבינות או לא פשוט לא הצלחתי למצוא מפצל כזה באזור שלי(צפון,עפולה) הזמנה מאיביי לא ממש אופציה כי אין ויזה ומסיבות כאלה ואחרות.

אם תכוונו אותי למקום שאפשר לקנות באזור שלי אני אשמח ובינתיים זה עובד פיקס ואם כמות הבידוד ששמתי אל החיבור "קומבינה לא נראה לי שיש סיקוי הכי מינורי שיהיה איזה קצר.

פורסם

אם אתה כזה חכם אז למה אתה פונה לפורום?

חכה עוד חצי שנה שיבוא הקיץ ותראה גם איך גליל שלם של איזולירבנד נמרח ומשתחרר מהחום.

בעיה למצוא מפצל? על זה עדיין לא שמעתי, אפילו באוטו דיפו תמצא כזה, ובלי קשר שבעפולה יש את אחד המתקינים התותחים בתחום.

פורסם

נראה לי אתה מבולבל קצת זה לא אני פתחתי ת'שרשור לגביי המפצ אני פשוט נתתי אפשרות של "קומבינה" לעשות את זה.

כי זה עדיף נראה לי מלגלגל כבל בכבל או משו בסגנון שראיתי שאיזה מתקין אצלי בעיר עושה את זה.

אל תתקוף אנשים עם קיים לך חוסר ידע אל הסיבות של המעשים שלהם, אני מבין שהפורום הזה נועד כדיי לעזור ולא בישביל להשפיל\לתקוף או לדבר בזלזול לאלו שיש להם פחות ידע ממך, לא יכול להגיב בלי זה אז תימנע מתגובות.תודה.

אוטו דיפו לא מצאתי, ובקשר למתקין יופי ממש שיש שם מתקין אבל אני לא יכול ליצור איתו קשר כי אני לא מכיר אותו ואין לי מושג מיהו ולא שמעתי בכלל שיש שם מתקין לפניי שאמרתה את זה ובגלל הכלל בפורום שאסור לפרסם אני כנראה גם לא אדע מי זה.

פורסם

תשים לב תגובה הראשונה שלי, תיקנתי טעויות ללא שום קשר לעקיצות וזלזול.

אחרי שקראת את התגובה שלי שציינתי במיוחד את הסכנות הכרוחות בקומבינות כאלה ואתה עונה לי תשובה של קומבינה או לא זה מחזיק יופי (שאגב אם אתה כלכך רגיש לזלזול זה בהחלט זלזול שלך לתגובה שלי ובכלל ברכב/ציוד/חיים שלך).

אני עדיין רואה טוב ויודע לקרוא ולא התבלבלתי, התכוונתי בכלליות להירשמות שלך לפורום ושרשורים אחרים בפרט ולאו דווקא לשרשור הזה.

זה שאתה חושב שהקומבינה שלך עדיפה על של המתקין זאת בעיה שלך, אז שלך אמנם סיכוי מופחת שיתנתק בטעות יותר מאשר הקומבינה של המתקין, אבל הסיכונים שמניתי הם תקפים לגבי 2 השיטות באותה מידת קיום.

לא מצאת אוטו דיפו? לא שמעת על מתקין? לא מצאת מפצל? בדיוק לדברים כאלה קיים הפורום והאינטרנט ותאמין לי שזו לא בעיה לחפש, גם אם אסור להמליץ על מתקינים היו יכולים לרשום לך בהודעה פרטית על המתקין או איפה אפשר לקנות, אבל יותר קל לחפש קומבינות ולחסוך כמה שקלים, איך זה שלשאול על בידוד והפסקת קרקושים אתה כן יודע להתייעץ בפורום?

ואם עדיף שמישהו לא יגיב זה אנשים כמוך שמלמדים אחרים לעשות שטויות ולסכן את עצמם או הציוד שלהם.

אתה יכול לבדוק את הסטוריית ההודעות שלי ולראות שאני ממש לא תוקף/מזלזל באנשים אבל סלח לי אתה ממש ביקשת את זה.

אחרי הכל אין לי שום אינטרס לזה שתקנה מפצל או לא, חבל שבמקום להפנים ולהבין את הסקנות וזה שניסיתי לעזור בחרת להתגונן ולתקוף.

פורסם

אל תתקוף אנשים עם קיים לך חוסר ידע אל הסיבות של המעשים שלהם, אני מבין שהפורום הזה נועד כדיי לעזור ולא בישביל להשפיל\לתקוף או לדבר בזלזול לאלו שיש להם פחות ידע ממך, לא יכול להגיב בלי זה אז תימנע מתגובות.תודה.

.

SCOOB הוא אחרון עלי אדמות בכדור הארץ ובפלנטות אחרות שיכול להזיק לזבוב. חיוכו התדיר ממיס על נקלה גם את הקשוחים שבגברברי הפורום. בטוחני שבפוגשו באחד הימים,לא תוכל להתאפק ופשוט תרוץ אליו לחבקו בעוז אל חיקך. הוא חמוד כמו פנדה!

בשום שלב אין כוונה לפגוע אבל בהחלט יש תרעומת ואזהרה חמורה על קומבינות מסוכנות כאלה כמו שאתה מציין ועל אחת כמה וכמה עליהן הינך ממליץ לאחרים.

בטוחני שכוונתך טובה וטהורה ועם המון רצון לעזור אבל בכך אתה גורם להיווצרותם של תנאים מאד מסוכנים לך ולאחרים שלא מבינים את ההשלכות.

ממליץ לך לסדר כאן ועכשיו את ה "קומבינה" שלך לטובתך . זה גובל בסכנת נפשות של ממש!

לא מצאת משהו? בשביל כך אנו כאן!

בהצלחה,

ליאור

פורסם

יש צורה להסביר את התאות שלי או של בן אדם, אני יותר משמח להיות בפורום הזה ולשאול ולקבל תשובות ואם אני יכול אז לתת עצות או עזרה לאנשים אחרים יכול להיות שלכחתי את התגובה שלו לכיוון קיצוני אבל הרגשתי שתוקפים אותי ושקוראים לי דביל שאני בכלל עושה "קומבינות" ושואל שאלות ונותן פתרונות ממה שאני יודע.

אני מבין שלא ניסו להעליב אבל יצא ככה לא נורא קרה עבר לא באתי לפתח ריב או השתלשלות ארועים חא נעימה או משו.

יש לי פחות ידע מאנשים אחרים ואני פה בשביל ללמוד ואם אני יכול ללמד את מה שהצלחתי לקלוט פה מאנשים אז נראה לי שזה טוב.

ותאמת מיותר להגיד חצי מהתגובה האחרונה של סקוב. בטוח שהית כוונה מאחוריי כל זה אבל יצא דיי תוקפני.

• תוכן חדש...