Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה WAZE לא הכלי הכי מדוייק שבעולם ולצערי ומניסיון שלי יש כבר תרבות של ווייזרים ופקקים יחודיים לווייזרים. לדעתי השרשור רעיון לא רע.

לדוגמא בכל פקק בכביש 6 הווייז מנווט את כולם לאותה הדרך החלופית ותוך דקות סותם אותה לחלוטין, מאוורר את הפקק העיקרי בכביש 6 וגורם לזה שירד מכביש 6 לדרך הצדדית לבזבז יותר זמן בפקק הצדדי מאשר אם היה נשאר בעומס העיקרי של כביש 6 .

ווייז - אפליקציית הניווט הייצוגית של קהילת ה:lol: ייז

ברור, זה ישרת מאות אלפי אנשים. אנשים שעובדים ברמת החייל לדוג' ומחפשים מקום מגורים, ה WAZE פשוט מטעה, ואין להם אינדיקציה אמיתית, יוכלו להיכנס לשירשור ולחפש אנשים שעובדים שם ולראות איפה יכול להתאים להם לגור. סתם דוג'.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מצליח לעשות את הנסיעה ראשון לציון-עזריאלי בבוקר ב 33 דק'? כל מי שאני מכיר אומר שזה לוקח כפול מזה ומעלה.

אני לא גר באזור המרכז ועל כן אין לי מושג לגבי המסלול הספציפי שהזכרת. ייתכן וישנם מסלולים בעייתים, אינני שולל זאת.

יחד עם זאת, אני מנווט בעזרת WAZE כאשר אינני יודע להגיע ליעד לבד (כלומר, לא באיזור שאני גר) וכאשר אני כן משתמש באיזור מגוריי אז זה לצרכי בדיקה של הפקקים באיזור בזמן אמת (בד"כ בעוקף קריות/כביש 22).

בד"כ זמן ההגעה, לפי WAZE, הוא מדויק מספיק (לפעמים על הדקה).

קח בח-ן שWAZE שואבים את המידע שלהם מציבור הנהגים ולכן ברור שייתכן כי בזמנים ואזורים מסויימים יתקיימו אי דיוקים. למרות זאת, בעיניי לפחות, זהו כלי שימושי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

waze לא מדוייקים. בכל המקרים בהם השתמשתי בוויז, היה הבדל לרעה של 20-30%, שזה המון. הם אולי יודעים להמליץ על מסלול שהוא הכי טוב מבין כל האלטרנטיבות, אבל יש פרמטרים שהם לא לוקחים בחשבון, כמו רמזורים ספציפיים שהם יותר ארוכים מהאחרים וכו'

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אגב גם מכפר סבא לוקח מעל שעה לת"א בעומס, בכתבה נאמר 42 דק'. אולי בצפון או בדרום זה עובד יותר טוב. לדעתי שירשור כזה יכול מאוד לעזור לאלפי אנשים.

פורסם
אתה באמת חושב שזה רעיון טוב?

מר ישראל ישראלי גר בשכונה X ובשעה 8 בבוקר כשהוא יוצא מהבית לוקח לו 45 דקות להגיע לעבודה שנמצאת בY.

חיפוש זריז בפורום יעלה שמר ישראלי נוהג ברכב מאוד מבוקש, כשהוא יצא מהעבודה, הוא יגלה שהרכב נגנב, ייקח מונית הבייתה רק כדי לגלות שפרצו לו לדירה וגנבו הכל.

בוא נחשוב על זה שוב.

אתה טועה!

לדעתי זה רעיון גאוני.

אני אתחיל,

גר בשכם במחנה בלטה, יוצא דרך חוורא (היהודים סגרו את המחסום המעבר היום הוא חלק ללא בדיקה! בשני הכיוונים, חסכון של שעה!) פחות מ40 דק' אני בעבודה בפתח תקווה או בכפר סבא (זה תלוי- לפעמים גם וגם, עובדים קשה). זה תלוי כמה כפר סבאים ופתח תקוואים ישתתפו כאן בנושא.

זה תלוי איזה רכבים יש להם.

זה תלוי אם אני צריך טלוויזיה לאבא או מחשב נייד לאחי (ראיתי יש פה לשבאב אינטל I7).

בברכה,

מר שבאב אבו-אכסאן.

פורסם
ברור, זה ישרת מאות אלפי אנשים. אנשים שעובדים ברמת החייל לדוג' ומחפשים מקום מגורים, ה WAZE פשוט מטעה, ואין להם אינדיקציה אמיתית, יוכלו להיכנס לשירשור ולחפש אנשים שעובדים שם ולראות איפה יכול להתאים להם לגור. סתם דוג'.

עכשיו אתה מדבר על משהו בקנה מידה אחר לגמרי.

זה יכול להיות בסיס למשהו שימושי מאוד. אם המטרה הסופית שלך היא לפתח מנוע שאליו אתה מזין מוצא, יעד, שעה ויום, והוא מצליב מול נתונים קיימים וחסויים, זה אדיר. אדיר as in הרבה מאוד עבודה. אבל שמע, אולי עלית כאן על סטרט אפ.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

נו באמת איך מישהו ימצא את הרכב שלך? נגיד אתה אומר שאתה נוסע לבורסה, או לרמת החייל, או לאזור עזריאלי, או לאזור תעשיה הרצליה פיתוח, איך לעזאזאל מישהו ימצא את הרכב שלך? תהיו רציניים.

כמובן שלא חובה לכתוב, ומי שחושש שלא יכתוב.

פורסם
נו באמת איך מישהו ימצא את הרכב שלך? נגיד אתה אומר שאתה נוסע לבורסה, או לרמת החייל, או לאזור עזריאלי, או לאזור תעשיה הרצליה פיתוח, איך לעזאזאל מישהו ימצא את הרכב שלך? תהיו רציניים.

כמובן שלא חובה לכתוב, ומי שחושש שלא יכתוב.

אם כבר עברת לרב קוק 40 ומשהו, אני אדע לחפש פונטו ספייס אוטומט (עם אופציה לג'אנטים).

בברכה,

שבאב אבו אכסאן.

פורסם

לפני כמה חודשים שמעתי על כוונה של WAZE לפלח את בסיס הנתונים שצברו ולהעריך על בסיס זה זמן של נסיעות עתידיות. קול פנימי לוחש לי שזה יהיה רציני יותר מכתבה בוווואלללה.

פורסם
לפני כמה חודשים שמעתי על כוונה של WAZE לפלח את בסיס הנתונים שצברו ולהעריך על בסיס זה זמן של נסיעות עתידיות. קול פנימי לוחש לי שזה יהיה רציני יותר מכתבה בוווואלללה.

זה יהיה טוב, אבל עדיין סביר להניח שאותן טעויות יחזרו על עצמן. בעבודה כל מי שקרא את הכתבה הזו פשוט צחק, כולם אמרו שמראשון לציון לעזריאלי שעה ויותר. מכפר סבא גם כן. גם ראש העין. קיצר טעויות קשות מאוד. אני חושב ששירשור על סמך נתוני אמת של אנשים שעושים זאת מדי יום, יכול לעזור להרבה מאוד אנשים. ודי עם הבדיחות שיבואו אליך הביתה, אפשר לאמר יוצא משכ' X מגיע לאזור תעשיה Y, בשעה כזו וכזו, מדרך כזו וכזו, זמן נסיעה ממוצע. מאוד שימושי ולא מסוכן לאף אחד.

פורסם

אנסה לכתוב יותר ברור:

לא מספיק שכתב וואללה רושם: הנתונים נלקחו מ WAZE!

כל המשתמשים מעידים על דיוק רב של הכלי המהפכני (במובנים רבים) הזה!

אם יש אי-דיוקים נסה לשייך אותם קודם כל לעבודת המופת של הכתב!

פורסם
אנסה לכתוב יותר ברור:

לא מספיק שכתב וואללה רושם: הנתונים נלקחו מ WAZE!

כל המשתמשים מעידים על דיוק רב של הכלי המהפכני (במובנים רבים) הזה!

אם יש אי-דיוקים נסה לשייך אותם קודם כל לעבודת המופת של הכתב!

אבל אני גם בדקתי בעצמי, דרך האתר של WAZE, הנתונים בכתבה באמת מבוססים על נתוני WAZE. פשוט נתוני WAZE שגויים. אתה יכול לבדוק בעצמך בבוקר ב WAZE כמה לוקח מחולון או ראשון לעזריאלי, זה יכתוב לך חצי שעה גג, בפועל זו נסיעה של 50 דקות ומעלה.

פורסם
ממש לא.

אצלי זה די מדויק 90% מהזמן.

סבבה, אבל עובדתית יש הערכות שגויות לחלוטין, ונתתי כמה דוגמאות שהזמן ש WAZE נותנת הוא אפילו חצי מהזמן האמיתי. ויש ים דוגמאות.

• תוכן חדש...