Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה כך קרה : וסליחה שזה ארוך.

רכב: סובארו אימפרזה 2008 .

עשיתי תאונה לפני שבועיים (אדיוט שהחליט לפנות שמאלה ללא איתות ובלי לראות שאני במהלך עקיפה).

בגלל שמוסך ההסדר היה כבר סגור לקחו את הרכב לאחסנה ללילה ולמחרת בבוקר הביאו אותו למוסך.

הבעיה היא שאורות המצוקה נשארו כל הלילה דלוקים ובבוקר כשהשמאי בא לבדוק את הרכב לא היה אפילו צופר.

לאחר שבוע אני לוקח את הרכב אחרי תיקון ורואה שלא החליפו את המצבר אך אני מצליח להניע והכל טוב . כך במשך שבוע הכולל נסיעות ארוכות וקצרות כאחד.

אתמול אשתי לקחה את האוטו לעבודה (בתוך העיר 3-4 ק"מ בערך) וכאשר היא באה להניע (בסיום העבודה) האוטו לא מניע רק עם כבלים. היא הגיע הביתה השאירה את האוטו מונע ואז אני לקחתי אותו לעבודה (משמרת לילה נסיעה של 20 ק"מ לכל כיוון) בסיום המשמרת שלי בבוקר הכל מניע ואין שום בעיה .

הלכתי למוסך שיבדוק את העניין והוא ראה שההדקים לא 100% הדוקים וחוץ מזה(לאחר בדיקת עומסים וזליגה) הכל תענוג .

הוא חיזק לי פה חיזק לי שם ושלח אותי לדרכי.

יכול להיות ששבוע שלם הכל בסדר ופתאום רק שהאישה נוגעת באוטו הכל הולך :lol: ? (בצחוק אשתי היקרה).

איך יכול להיות שלא מניע לה ועושה לה תיק תיק תיק תיק תיק ברצף ורק עם כבלים זה מניע ?

למישהו רעיונות?

תודה חברים.

פורסם

עשיתי תאונה לפני שבועיים (אדיוט שהחליט לפנות שמאלה ללא איתות ובלי לראות שאני במהלך עקיפה).

בגלל שמוסך ההסדר היה כבר סגור לקחו את הרכב לאחסנה ללילה ולמחרת בבוקר הביאו אותו למוסך.

הבעיה היא שאורות המצוקה נשארו כל הלילה דלוקים ובבוקר כשהשמאי בא לבדוק את הרכב לא היה אפילו צופר.

לאחר שבוע אני לוקח את הרכב אחרי תיקון ורואה שלא החליפו את המצבר אך אני מצליח להניע והכל טוב . כך במשך שבוע הכולל נסיעות ארוכות וקצרות כאחד.

אתמול אשתי לקחה את האוטו לעבודה (בתוך העיר 3-4 ק"מ בערך) וכאשר היא באה להניע (בסיום העבודה) האוטו לא מניע רק עם כבלים. היא הגיע הביתה השאירה את האוטו מונע ואז אני לקחתי אותו לעבודה (משמרת לילה נסיעה של 20 ק"מ לכל כיוון) בסיום המשמרת שלי בבוקר הכל מניע ואין שום בעיה .

הלכתי למוסך שיבדוק את העניין והוא ראה שההדקים לא 100% הדוקים וחוץ מזה(לאחר בדיקת עומסים וזליגה) הכל תענוג .

יכול להיות ששבוע שלם הכל בסדר ופתאום רק שהאישה נוגעת באוטו הכל הולך :lol: ? (בצחוק אשתי היקרה).

איך יכול להיות שלא מניע לה ועושה לה תיק תיק תיק תיק תיק ברצף ורק עם כבלים זה מניע ?

למישהו רעיונות?

תודה חברים.

גם לי היה את זה, התיק תיק מסמל את סופו של המצבר, השבוע שהיה לך היה שבוע חסד האחרון של המצבר.

פורסם

"תיק תיק" לא מסמל שום דבר בנוגע למצבו של המצב אלא רק את העובדה שהוא לא מ סוגל לספק את הזרם הדרוש בכדי להניע את המנוע.

בידה והמצבר לא נטען עד הסוך לאחר שהתרוקן + שילוב של נסיעות מרובות בתוך העיר שלא מאפשרות טעינה מחדש = מצבר מתרוקן.

גש לחשמלאי ובצע בדיקה רצינית של המצבר (תחת עומס). שם תקבל את כל התשובות.

פורסם

זה העניין שעשיתי את הבדיקה אצל המוסכניק שלי גם תחת עומס כפול מהרגיל והוא אמר לי שהמצבר תקין .

המצבר יחסית חדש (שנתיים -+).

יכול להיות שבגלל שהדקים לא מהודקים עד הסוף אז זה קרה ?

פורסם

בהחלט ייתכן שהמצבר לא נטען היטב בגלל שהקטבים לא היו מחוברים היטב.

בצע טעינה של המצבר. ייתכן שהוא פשוט לא נטען מספיק לאחר בדיקת העומס.

פורסם

למישהו רעיונות?

תודה חברים.

היי אלעד

אורות הנשארים דלוקים ברכב שהמנוע אינו עובד מרוקנים את המצבר.אולם במידה והמצבר תקין ישנה אפשרות להטעינו וע"י כך להחזירו כמעט למצבו ההתחלתי.

קוטבי מצבר שאינם הדוקים יכולים לגרום לתופעת שאתה מתאר. אולם בפועל צריך להטעין את המצבר לבדוק בעומס ולבדוק ריכוז חומצה.אם אחד מהפרמטרים אינו תקין צריך להחליף מצבר.

ציון גילו של המצבר יכול לעזור בקבלת החלטה

אייל מסובארו

פורסם

תודה אייל מסובארו ! (ולכולם כמובן)

כנראה זו הבעיה שהייתה .

אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו לאחר הידוק הקטבים.

כפי שכבר ציינתי המצבר יחסית חדש (שנתיים +-)

תודה לכולם !

פורסם
תודה אייל מסובארו ! (ולכולם כמובן)

כנראה זו הבעיה שהייתה .

אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו לאחר הידוק הקטבים.

כפי שכבר ציינתי המצבר יחסית חדש (שנתיים +-)

תודה לכולם !

שמחתי לעזור.

אם אתה צריך עוד משהו שלח לי הודעה פרטית ואשמח לעזור

אייל מסובארו

• תוכן חדש...