Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שבעה חודשים החלפתי יונדאי אלנטרה בסוזוקי ליאנה 2007. השיקול העיקרי היה תצרוכת הדלק, שכן יש לי נסיעות בינעירוניות בתדירות גבוהה. שיקול נוסף שהיה חשוב לי היה עניין המרווח הפנימי.

לאחר שבעה חודשים הבנתי שאמנם תצרוכת הדלק שופרה, אולם עניין המרווח ואיכות הנהיגה נפגמו.

בימים האחרונים שקלתי להיכנס חזרה למגרש הטרייד אין שממנו אני קונה את הרכבים שלי (הנוכחי הוא השלישי במספר) ולשדרג את עצמי בשנתון ובאיכות הרכב, כשטויוטה קורולה (לא משנה הגיר) הייתה האופציה המועדפת. חשבתי גם על רנו מגאן אבל פסלתי את הרעיון עוד בטרם הגיתי אותו. חשוב לציין כי הרכב שווה כ45,000 ש"ח, וחשבתי על תוספת של 6000 לערך.

חשוב לי שההחלפה תתבצע באותו מגרש שכן שם אני מקבל מחירון על הרכב שאני מוסר, מה גם ששלי דורש צביעה כללית שכללנו בעסקה, אךל מפאת החורף טרם ביצעתי אותה, והשבוע אמרתי לבעל המגרש שאני לא מעוניין בצביעה ושאת הסכום המדובר נכליל בעסקה הבאה.

יש למישהו רעיון לרכב שיענה על שתי הדרישות שלי? מרווח ותצרוכת דלק. גם תדירות טיפולים ועלות חלפים מהוות שיקול ענייני.

בעבר נהגתי על פיאט מולטיפלה, אבל אני לא מוצא אחת במצב שיהיה כדאי לקחת, קל וחומר שלא במגרשי הרכב. אם הייתי יודע על אחת הייתי סוגר עלייה עסקה.

אשמח לרעיונות.

פורסם

לפני שתתחיל לחשוב על חלופות 6000 ש"ח הוא סכום קטן מדי שלא שווה את כל הבלאגן הכרוך בהחלפת רכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי 7 חודשים זה זמן קצר מדי להחזיק רכב.

עם הרכב הנוכחי בסדר אז אני לא רואה סיבה להחליף , אלא עם היה מדובר ב"תפנית כלכלית משמעותית" כמו קניית רכב חדש מהחברה.

פורסם

ואם נניח מדובר בסכום של 10,000 ש"ח, בלי לחשב עוד 3,000 על עסקת הצביעה שלא הוצאתי לפועל- בסכום של כ13,000 לא נראה לכם שאוכל להשתדרג משמעותית?

אני נמצא דיי הרבה על הכבישים והמרווח והנוחות חשובים לי., כמו גם שאר השיקולים...

• תוכן חדש...