Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Windows 8 להיות או לא להיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא טעות - זה פשוט לא מוצהר.

(מדברים של עובדי מייקרוסופט בעלי ידע רלוונטי לנושא)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה אם גרסת ה7 שלי פרוצה?

איך אני אמור להתקין את גרסת השדרוג הזאת עליה?

ואם אני רוצה להתקין התקנה נקיה? (צריך לשלם עוד יותר).

אלא אם יש משהו שאני מפספס כאן.

!AWDSOME

פורסם

אם אני לא טועה עליך להזמין את הגירסה של הDVD ב79.90$.

בכל מיקרה בישביל לבצע התקנה נקייה על מערכת "לא כשרה" ב40$ פשוט משנים ערך ברגיסטרי אחרי ההתקנה ואז עושים אקטיביזציה בצורה רגילה.

המחשב שלי הגיע עם 8.

ה 8 עולה משמעותית מהר יותר, מהירה יותר מבחינת ביצועי מערכת ולהערכתי גם יציבה יותר.

אבל,

מיקרוסופט חייבים להרוס.

אין התחל ׁ(וזה משהו שאישית מטריף אותי)

הם היו חייבים לקחת דברים פשוטים ונגישים ולדחוף אותם לתוך תפריטים.

אה. עד שאחרי 30 שנה יצא להם ממשק משתמש יפה (GALSS) הם היו חייבים לחקות את אנדרואיד ולהרוס הכל עם צבעים כמו בחלונות 2.

ועכשיו,

תנסה לעשות כיבוי.

אני התקנתי 7.

תוריד את זה בשביל כפתור ההתחל- פשוט וחינמי!

http://www.areaguard.com/startw8

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כאן הבילבול.

ישנה הבעיה של הבחירה בין גירסת 64 ביט ל32 ביט.

הבעיה היא שתוכנת השידרוג שמורידה ומתקינה לך את הווינדוס עושה זאת ע"פ גירסת הווינדוס המותקנת, כלומר אם יש לך מחשב בעל מעבד 64ביט אבל מערכת הפעלה של 32ביט התוכנה תוריד ותתקין לך ווינדוס 8 32ביט- וזה ממש מעצבן כי לא נותנים לך ליבחור, בעבר אכן רוב אנשים קנו גירסת 32ביט כי גירסת 64ביט לא הייתה נפוצה והדרייברים היו חסרים, ו4 ג'יגה זיכרון היה מספיק ויותר מיזה היה מאוד יקר, כיום לכולם יש מחשבים תומכי 64ביט ו16GB זיכרון עולה פחות מ390 שקל!

32ביט זה חסר תועלת היום כי היא מוגבלת ל3.5GB זיכרון ראם- בעוד שלכולם יש היום לפחות 4 או אפילו יותר.

ובנוסף- האפשרות בתהליך ההזמנה להוסיף דיסק DVD ב19 דולר רק נותנת לך עותק גיבוי של הגירסה שהורדת ולא יותר.

בשביל ליפתור הבעיה יש אפשרות להזמין דרך האתר של מיקרוסופט גירסת DVD ב79.90$ וזה כולל 2 דיסקים של 32ביט ו64ביט ואתה בוחר מה להתקין.

לא להיתפתות ל39.90+19$- זה לא יתן לכם את שתי הגירסאות.

לגבי הסריאל שמקבלים במייל- הוא טוב גם ל32ביט וגם ל64ביט.

וטיפ אחרון- אם אתם רוצים להתקין גירסת 64ביט על מחשב תומך 64ביט אבל עם מערכת הפעלה של 32ביט בלי להוסיף כסף מעבר ל39.90$ ישנם 2 אפשרויות:

א:לעשות את תהליך הקניה וההורדה של הווינדוס ממחשב אחר בעל מערכת הפעלה 64ביט ובסוף התהליך ליבחור ב"צור דיסק התקנה USB/DVD" ללא ההתקנה, ובדיסק זה להתקין את הווינדוס במחשב הרצוי.

ב:אם יש לכם דיסק התקנה/USB של וינדוס8 64ביט שיצרתם משידרוג מחשב אחר/ או מחבר ששידרג - תתקינו איתו את הוינדוס ופשוט תישתמשו בסריאל שקיבלתם ממיקרוסופט. (אפילו אם עשיתם ממחשב 32ביט).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ה"אכזבה" של אנשים היא ברוב המקרים בגלל חוסר במסך מגע. ההיצע למחשבים עם מסך מגע (כזה שמסתובב) עדיין נמוך.

בדיוק.

בלי מסך מגע הממשק שלה סיוט.

הייתי כמה ימים איתה וחזרתי ל-7.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
להינות מהיתרונות שלה.

שהם?

(5)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התקנתי אצלי 8 ואני לא מת עליה כמו שאני לא מת על 7 אבל ה8 עדיפה לטעמי, אני לא מתכוון לחזור ל7 על המחשב האישי שלי לפחות, מהסיבות האלה:

1. חלון העתקת קבצים משופר מאוד, מראה גרפים ובלאגנים, ממש יפה

2. TASK MANAGER חדש שסוף סוף אפשר להבין מה הולך בו, יחידות מידה נורמליות, גרפים, עיצוב... ועם פונקציה חדשה של לראות מה עולה במחשב בSTARTUP ואפשרות לסמן אם לבטל את זה או לא. עד עכשיו לבטל כאלה דברים לא היה נוח בכלל ולא הייתי עושה את זה. אני גם רואה שמה איזה ווירוס שכבר הספיק לחדור למחשב והWINDOWS DEFENDER לא מוצא אז ביטלתי אותו :lol:

3. העיצוב החדש לחלונות, שורת משימות וכו' - נקי בלי קשקושים אבל נראה טוב - ומה שחשוב לא צורך משאבים סתם - אין יותר בווינדוס 8 את האפשרות לחזור לעיצוב CLASSIC האפור כמו של ווינדוס 98, פשוט כי העיצוב החדש קל למחשב באותה מידה כנראה. מי צריך דברים שקופים?.. מה אני ילדה קטנה?

4. סייר קבצים ועוד כל מני חלונות עברו לסרגל כלים כמו של אופיס, יותר מודרני ויפה.

5. דברים פשוט זזים יותר מהר ומגיבים יותר טוב. אני משתמש בווינדוס 8 על אותו מחשב שהיה לי 7.

6. ההתקנה לקחה לי ממש פחות מ5 דקות ואני לא מגזים. (מUSB, לא DVD)

את הMETRO ממש ממש שנאתי, נתתי לזה צ'אנס שבועיים אבל זה ממש מיותר, זה והפינות האלה שצריך לעשות פעלולי אקרובטיקה עם העכבר בשביל להגיע אליהם. אז התקנתי תוכנה שנקראת Classic Shell והיא מבטלת את הפינות של העכבר, מחזירה את התפריט התחל ועושה שהמחשב יעלה ישר לדסקטופ - בקיצור ווינדוס 8 בלי מטרו בכלל.

בנוסף לזה עשיתי UNINSTALL לכל האפליקציות מטרו שבאו מותקנות מראש ועשיתי שכל הדברים יפתחו במדייה פלייר או מציג תמונות ה"ישנים" ולא בגרסת מטרו הגרועה.

כל ה"ביטול מטרו" הזה לא לוקח יותר מ10 דקות וזה עבודה נקייה בלי משחקים מגעילים, ככה שזה לא כל כך מפריע לי.

המטרו כשלעצמו גם אם מוותרים לו על המחסור באפליקציות שוות, פשוט גרוע ביותר ואני לא מאמין שמייקרוסופט חושבים שזה העתיד ושמישהו יעדיף את זה על אנדרואיד. (המטרו מריץ אפלקציות משלו ולא אפליקציות ווינדוס רגילות ככה שההשוואה לאנדרואיד מתאימה)

אבל שוב ווינדוס 8 מינוס המטרו, ממש סבבה. (עד שהאנדרואיד יגיע למצב שמחברים אותו לתחנת עגינה ומשתמשים בו כDESKTOP)

Untitled.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני אישיתי שוקל אם לשלם על החצי עבודה הזאת או שלחכות שיצא פרצה טובה שתאפשר לי לעבוד על זה בחינם.

לווינדוס 7 היה תוכנה בשם Remove WAT שביטלה כל צורך לשלם למייקרוסופט...

אבל ל8 כרגע לא מצאתי פתרון טוב.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אני אישיתי שוקל אם לשלם על החצי עבודה הזאת או שלחכות שיצא פרצה טובה שתאפשר לי לעבוד על זה בחינם.

תקרא כאן: http://forums.mydigitallife.info/threads/38289-Windows-8-KMS-Activation

פורסם

קניתי לילדים שני מחשבים בקיץ לכן הייתי זכאי לשדרוג ב60 שקל.

בהחלט צריך לתת מספר חוקי של חלונות שמותקנים כדי לקבל הטבה.

ההתקנה לא הייתה מסובכת אם כי קשה לי להבין איך פורצים אותה. זה און-ליין לחלוטין.

מבחינת ממשק אין לי בעיה. אפשר להשתמש בממשק מטרו ואפשר גם בממשק הישן.

לא עבדתי איתו מסיבי, אבל ילדים לא מתלוננים.

פורסם

בשביל ההטבה לא צריך מספר סריאל חוקי של ווינדוס 7,יש שם משום מה באג שאתה יכול להכניס כל מה שאתה רוצה

וזה נותן את ההטבה.

Vw Polo GTI

פורסם

אני חושב שהמחיר שהם דרשו הוגן מאוד והיה סיבה טובה פעם ראשונה בחיים לעבור לווינדוז חוקי.

• תוכן חדש...