Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעייה בניסאן אלמרה פרפקט 2003

האוטו רק 3 חודשים ברשותי כלומר חדשדנדש... הרכבתי גם אזעקה לאוטו...עם ביפר..

הכל טוב ויפה לאחר יומיים ... אני בא להניע את האוטו והוא לא מניע ... הנעתי אותו עם כבלים

ונסעתי איתו שעה ושוב אני מכבה את האוטו ולא מצליח להניע הלכתי למקום שהרכבתי את האזעקה והם בדקו וגילו שממסר אחד של האזעקה גנב זרם או משהו כזה..והאמפרמטר הראה 0.12 הם אמרו שזה גבוה מדי וזאת הסיבה הם הצליחו להוריד אותו 0.08 ואמרו לי לסוע עם האוטו במשך שעה וחצי והכול יתמלא .... כעבור שעה וחצי של נסיעה מעצבנת האוטו שוב לא הניע .... מה הבעייה .... אני לא בטוח אם את מספרים צריך להכפיל ב 10 אני לא זוכר...

1. האם צריך לחכות יותר זמן על מנת למלות את המצבר במלואו????? וכמה זמן צריך לחכות.

2. יש לי גם מערכת טובה ברכב אמנם אמרו לי שזה לא בא ממנה המספרים הופיעו כשהמערכת לא דלקה וגם כשנסעתי הפעלתי רק את האורות ברכב על מנת לאפשר למצבר להתמלאות....

אנא עזרו לי זה דחוף......

בתודה מראש חיים

פורסם

קודם כל זו לא בעיית הצתה - ניסוח...

לפי דעתי שתי אפשרויות:

1) משהו עדיין "מושך" יותר מידי זרם :אזעקה , מערכת , אימובילייזר על מערכותיהם השונות או אחת ממערכות הרכב(בעקבות ההתקנה) - במקרה הזה עליך לשגע את מי שהתקין לך עד הפתרון.

2) בצירוף מקרים תמוה למדי (התקנת אזעקה והיות הרכב חדש) - הלך המצבר...

פורסם

תחליף מצבר חדש במוסך מורשה, זה אמור להיות בחינם מניסיון ב UMI לפחות.

מצבר שנגמר אני לא מאמין במילוי שלו, לכן לאחר ההחלפה בדוק אם עדיין החדש נגמר. אם הוא נגמר אכן תשגע את המתקין של האזעקה בהנחה והיא הבעיה. לא יתכן מצב שהוא התקין את האזעקה ברכבים אחרים ובהם אין את הבעיה, מצבר הוא מצבר, ואם להם אין בעיה אז אין סיבה שלך כן תיהיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

3 חודשים ומשהו גומר את המצבר?

לך למוסך מורשה!! יש לך אחריות!!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

תודה חברה עזרתם לי מאוד החליפו לי למצבר חדש ....

הבעייה הייתה של המתקין המצבר צרך יותר מידי ...

לאחר מכן הורידו את הצריכה אבל המצבר נפטר והלך לעולמו ....

כעת יש מצבר חדש והכל שוב ורוד.... טפו טפו טפו...

• תוכן חדש...