Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, עוד מעט 3 שנים שהקנגו אצלנו במשפחה, 3 שנים עברנו איתה יותר מ110K, הרבה חיוכים לא היו לנו, הרבה דברים קטנים ויקרים החלפנו, אחרי שהשבוע נפרדתי מ5K לטובת שיפוץ גיר נפלה ההחלטה שהגיע הזמן להתחדש.

אז הדרישות -

• אוטומת (שונא אוטומט יחיה)
  • מרווח
  • בעל יכולת עמסה בינונית - ישמש בעיקר למשלוחים
  • אמינות
  • 2 דלתות צד
  • צריכת דלק "נורמלית".

* אמינות מודגש בגלל שפשוט סבלנו מההוצאות של הקנגו.

* צריכת דלק נורמלית - עם הקנגו הצריכה הטובה ביותר שהגעתי אליה היא 1-8, לרכב שנוסע בשנה מעל 30K אני מצפה למשהו יותר טוב.

הרכב יהיה חדש מהחברה, התקציב כרגע יכול להימתח כי גם ככה הוא מהלוואה.

המועמדות שחשבתי עליהם -

פולקסווגן קאדי - עם איזה גיר הרכב הזה מגיע? הבנתי שזה הDSG, עם ה6 או 7 הילוכים? (מיותר לשאול למה השאלה נכון?), בכל מקרה היא הכי יקרה מבין כל המועמדות, לא בטוח שאני מבין למה.

רנו קנגו - הרבה טעם רע מהקודמת, מגיעה רק בדגם בנזין, לא מתחבר לעיצוב החדש, AL4.

סקודה רומסטר - נפסלה עקב תא מטען קטן מדי.

פיאט קובו - המועמדת העדיפה עלי ביותר, ראיתי את הרכב ופשוט נדלקתי, נראה קטן ומגניב, אהבתי במיוחד את האפשרות שאפשר להזמין את הדגם המפואר, בכל מקרה הוזמנה נסיעת מבחן ומשם נמשיך הלאה, כמה שאלות לפני:

זה פעם ראשונה שאנחנו נהיה עם מנוע דיזל, הבנתי שהטיפולים יותר יקרים, והמנועים פחות אמינים (עדיין קיימים דברים כאלה? :shock: ) מישהו יכול להסביר פחות או יותר מה ההבדלים מבחינת החזקה?

בעיקרון בעת נסיעת המבחן אני מתכוון לעבור בעסק המשפחתי ולשים כמה ארגזים בתא המטען, רק כדי לראות כמה נכנס שם לעומת הקנגו.

בעיות ששמתי לב אליהם - תא המטען, גוש של ברזל אחד גדול שמתרומם כלפי מעלה (לעומת הקנגו שבה אפשר להזמין 2 דלתות מאחור - הרבה יותר נוח).

מעבר לזה אני מחכה לנסיעת המבחן כדי לראות אם יתעוררו עוד בעיות, למישהו יש המלצות לרכב נוסף? עוד דברים שצריך לשים לב בפיאט קובו? הכל יתקבל בברכה, ניר.

פורסם

דווקא במנועי הדיזל האמינות גבוהה יותר,

וגם תצרוכת הדלק שלך תשתפר פלאים.

לגבי ה AL4 תתרחק כמו מאש אם אתה שונא גיר אוטומטי הגיר הזה יעצבן אותך ברמות שלא ברא השטן,

לפעמים אני חושב על עינוי טוב למי שמעצבן אותי ואני רק אציין שמדובר ב רצועות קשירה ,AL4 ,ותנועה במהירות משתנה :evil:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

סה"כ הקובו נחמד. מאוד חסכוני, בניגוד לאחיו המסחרי יותר הפיורינו (שמגיע עם שתי דלתות שנפתחות לצדדים מאחור) הוא גם לא מרגיש מסחרי ועירום.

זו פונטו טורבו דיזל בעור של טנדרון למעשה, בגיר הרובוטי נהגתי וזה לא היה נחמד בכלל, בידני הייתי שוקל בחיוב בהחלט כי תצרוכת הסולר מעולה בכל קנה מידה, הדיזלים של פיאט אמינים ומצויינים (הדובלו שמכרתי לא מזמן נסע 350000 ק"מ על מנוע מקורי שלא נפתח מעולם ולא מראה כוונה להפתח בקרוב).

השאלה רק אם קיבולת המטען מספיקה לך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
דווקא במנועי הדיזל האמינות גבוהה יותר,

וגם תצרוכת הדלק שלך תשתפר פלאים.

לגבי ה AL4 תתרחק כמו מאש אם אתה שונא גיר אוטומטי הגיר הזה יעצבן אותך ברמות שלא ברא השטן,

לפעמים אני חושב על עינוי טוב למי שמעצבן אותי ואני רק אציין שמדובר ב רצועות קשירה ,AL4 ,ותנועה במהירות משתנה :evil:

כמו שציינתי כיום יש לנו רנו קנגו אוטומטית (AL4) והניסיון עם הגיר הוא הסיבה שהדגשתי אותו, אין מצב שאני קונה עוד רכב עם הגיר הזה.

זו פונטו טורבו דיזל בעור של טנדרון למעשה, בגיר הרובוטי נהגתי וזה לא היה נחמד בכלל

אפשר הרחבה?

פורסם

תיאום המנוע והגיר בפיורינו הדיזל הרובוטי לא מוצלח לטעמי. איכשהו תמיד המנוע לא ברצועת הכוח שלו או התיבה לא בהילוך הנכון.

יש גם מבחן

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...