Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אבא שלי רוצה ליקנות לי רכב עכשיו אנחנו מתלבטים בין שתי דגמים

רכב הראשון: סיאט לאון מנוע 1800 שנה 2002 110 אלף קילומטרז יד שנייה

רכב שני: פולקסווגן גולף מנוע 1600 שנה 2001 122 אלף קילומטרז יד שלישית

עכשיו אני רוצה לדעת איזה מכונית יותר טובה מבחינת אמינות של הרכב החלקים החילופיים איזה מכונית יותר חסכונית בדלק

מבחינת כל הפרמטרים האלה כי זה מכונית שכל יום לפחות 20 קילומטר אני יסע מה אתם אומרים איזה מכונית מומלצת יותר ?

תודה לעוזרים :)

פורסם

אנחנו מתלבטים בין שני דגמים, לא שתי. ואני אסע, לא יסע.

סתם כדי לוודא שזה לא פורום של ילדים בני 12.

אם אתה בראש של אירופאית אוטומטית, אז הלאון עדיפה. יש לה יותר כוח, התנהגות כביש יותר חדה (הכל יחסי) ובגלל שיש לה פחות ביקוש אז היא תמורה יותר טובה לכסף. שתי המכוניות האלה חולקות אינספור רכיבים והאמינות הבסיסית דומה- שתיהן יהיו אמינות באופן סביר אם תטפל כמו שצריך ובהנחה שהן במצב טוב כבר עכשיו.

רק שים לב שהגולף יותר נוחה ו"סלונית" והלאון קצת יותר קשיחה.

• תוכן חדש...