Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב הקודם שלי היה רדיו נשלף רגיל, חיברתי אותו עם חיבור AUX לפלאפון ושמעתי את המוסיקה החביבה עליי בדרכים.

כעת, קניתי קסרה 01, ושם יש רדיו דיסק מקורי שלא קורא MP3, וככל הנראה הוא פגום ולא קורא אף דיסק (מנגן רדיו יופי).

א. אין שם חיבור 3.5 מ"מ כמו שהיה עד היום. יש סיכוי שאיזשהו בעל מקצוע יצליח "להמציא"/לאלתר חיבור כזה מאחורי הרדיו?

ב. חשבתי לקנות משדר FM, אבל כמו שאני יודע האיכות של רובם על הפנים. אין לי בעיה לשלם גם 200 ש"ח על זה, ואם צריך גם להזמין מאיביי, ובתנאי שהאיכות תהיה מספיק טובה.

ג. הבנתי מאוטו-דיפו שאיכשהו בכוח הזרוע הם יכולים להוציא את היחידה המקורית של הרדיו ולשים רדיו שלהם. הבעיה, ברכב הנוכחי יש כפתורי שליטה במע' על ההגה עצמו, והם טוענים שרדיו לא מקורי ימנע מהם מלעבוד. די התלהבתיי מקיום הכפתורים האלה, חבל לי לוותר עליהם..

הם אמרו לי שניתן לקנות ולהרכיב מתאם בעלות של 800 ש"ח בשביל להשמיש את הכפתורים האלה עם כל רדיו. סכום מוגזם.

ד. יש עוד רעיונות?

אני מוכן להוציא על זה כסף, אבל לא 20% מערך הרכב..

תודה.

פורסם

עינית מלולכלת כנראה לא הבעיה העיקרית, כמובן שכדאי לנסות בתור שלב ראשון.

העינית מקבלת מתח ע"י דיודה, עם השנים הדיודה והעינית נחלשות והמתח שהעינית מקבלת לא מספק.

ניתן לפתוח את הרדיו ולאתר את בורג הכיוון של מתח הדיודה שקרוב מאוד לעינית, על הדרך כמובן לנקות אותה עם טיפה אלכוהול בזהירות.

סיבוב הבורג צריך להיות בעדינות ובשיטת ניסוי וטעייה כי אתה לא יודע באיזה כיוון לסובב.

יש לציין שהגברת המתח לעינית הורס אותה, אבל אם היא כבר הרוסה אין לך מה להפסיד.

אצלי זה עבד והדיסקים חזרו לעבוד, אבל על הדרך ניסיתי לסדר משהו אחר ודפקתי את המעגל שליטה בפאנל, בסוף החלפתי רדיו ועכשיו אני נהנה עם חיבור USB במקום צריבת דיסקים כמו מסכן.

משדרי FM לדעתי זה שטויות, כל אחד שקניתי בחיי ביאס אותי עם איכות שמע גרועה.

אם שום דבר לא עובד, אין לך ברירה אלא לקנות CD חדש ולבטל את השליטה מההגה, זה מגניב אבל אחרי זמן קצר אתה שוכח שזה בכלל היה שם.

• תוכן חדש...