Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב משפחתי (גדול) שיעשה 100ק"מ (מהבית לעבודה ובחזרה)

תקציב מוגבל של עד 40K

האם מישהו יכול להשוות לי את המכונית הזאת בין בנזין לדיזל

מבחינת :

1. עלות

2.טיפולים (האם מה שאני חוסך בדיזל אני אשלם בטיפולים)

3.ביטוחים

תודה

פורסם

המוליטפלה עולה סביבות 10-12K ויש כאלה רק ישנות מאוד, שכבר עברו את השלב האפקטיבי של חייהן.

נסה לחפש אחת מטופלת ככל האפשר, בצע בה טיפול יישור קו מאסיבי וקווה לטוב 8)

פורסם

על קצה המזלג - דיזל מנוע יותר טוב, הרכב איתו זריז יותר משמעותית וגם חסכוני הרבה יותר.

אבל - מכונית עם מנוע דיזל עברו ברוב המקרים הרבה יותר קילומטרים, ועלות התיקונים במנוע דיזל גדולה הרבה יותר.

פורסם

אני החזקתי אחת בנזין ועלויות האחזקה מול דיזל זולות בהרבה (לפחות 4 חברים החזיקו במקביל מולטיפלה דיזל),

אין ספק הדיזל חסכונית יותר 1\15 מול 1\11 בערך בבנזין אבל עלויות החלפים (קלאצ', טורבו בדיזל יקר מאוד, טיימינג וכו')

עולות באלפי שקלים יותר בדיזל, הבנזין גם סוחבת לא רע.

אבל זה רכב שהכי נהננו ממנו ואולי היחידי שיש בנו געגועים אליו (-: .

פורסם

תודה

מבחינת המנוע האם הוא גם יכול להחזיק עד 500K ?? בבנזין ?

אני מחפש רכב שיעשה 100 קמ ביום

פורסם

500Kק"מ מנוע בנזין? לא, אלא אם כן זה מרצדס ולכן אם אתה קונה בנזין וודא שקילומטרז' יהיה שפוי. דיזל זה סיפור אחר ומנועי דיזל טובים מחזיקים הרבה, לא יודע לגבי דיזלים של פיאט.

למה אתה רוצה דווקא מולטיפלה? ב40K אפשר לקנות הרבה רכבים מאוד טובים. אם אתה לא חייב 6 מקומות, אוקטביה דיזל חסכונית ואמינה יכולה להתאים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...