Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אם חברת הביטוח לא מחייבת להתקין ו\או דורשת תשלום בגובה נסבל על היעדר קודן, האם בכל זאת יש לי אינטרס להתקין קודן שיכול להקטין סיכויי גניבה?

מצד אחד, אני לא רוצה התערבות במערכת החשמל של האוטו, במיוחד בצומת רגישה שקשורה באספקת חשמל למערכת ההצתה וכו'; מה גם שקודן תקול\מזייף עלול להשבית\לשגע אותך. מצד שני, אמנם יש ביטוח אבל אני לא רוצה את כאב הראש שכרוך בהפעלתו וכן "כתם" בדמות עבר ביטוחי עם תביעות...

מה דעתכם?

:idea:
פורסם

אם אין צורך לא הייתי מתקין גם מהסיבות שציינת וגם זה לא קשה לעקוף אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי מתקין קודן ללא הדרישה של חברת הביטוח.

העניין הוא, שבשנה הבאה גם החברה שלא דרשה את הקודן השנה, יכולה לדרוש.

באמת הצלחת למצוא חברת ביטוח שמבטחת מקיף ללא קודן?

כל הכבוד לך :mm_yeah:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מכיוון שכיום גונבים רכבים לפי הזמנה מראש בניגוד לגנבי הזדמנות (כמה רכבי גולף נגנבו בשבועיים האחרונים?), הטיעון של "2 רכבים, אחד עם קודן והשני בלי - הגנב יעשה לעצמו חיים קלים וילך על הרכב ללא הקודן" כבר לא רלוונטית, ככה שמבחינת ביטחון פרופר, אין לקודן שום משמעות.

המשמעות היחידה בימינו אנו היא עומד/לא עומד בדרישות חברות הביטוח.

פורסם
מכיוון שכיום גונבים רכבים לפי הזמנה מראש בניגוד לגנבי הזדמנות (כמה רכבי גולף נגנבו בשבועיים האחרונים?).

6 בחודש וחצי האחרונים :-( וזה רק של חברי הפורום, לך תדע עוד כמה נגנבו בלי שאנחנו יודעים על כך.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אני יודע, זאת היתה שאלה רטורית.

אגב, אחת מהן נגנבה עם סנדל(!), אז קודן הוא פשוט בדיחה גרועה שעולה לנו בהרבה כסף ועצבים.

פורסם

אני מבטח ב"הכשרת היישוב" דרך סוכנות צ.ב.ר - לא צצו עם אף דרישה לקודן מהיום הראשון. ככל הנראה שזה בגלל שאני עם פיאט, ומאז ימי ה UNO S45 (להיט גניב בשנות התשעים) הבינו בשטחים שאין טעם להמשיך במסורת. :wink:

ברכישת רכב חדש רצוי קודם כל לאתר את חברת הביטוח שלא תדרוש את הדרעק הזה. זו פשוט מכה.

פורסם
אני יודע, זאת היתה שאלה רטורית.

אגב, אחת מהן נגנבה עם סנדל(!), אז קודן הוא פשוט בדיחה גרועה שעולה לנו בהרבה כסף ועצבים.

כן, אני רשמתי על זה, קטע הזוי בהחלט, כנראה מישהו ממש רצה את הגולף הזאת.

Alpha - השיא היה שברמאללה הוציאו מפתח אוניברסלי שמתאים לכל הפיאט אונו באשר הם :shock:

uno.JPG

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לעומת זאת אלינו הביתה פרצו ולקחו את המפתחות של שני רכבים

את זה עם הקודן לא הצליחו לקחת

הם לא היו גנבי רכב מקצועיים אבל זה בהחלט שווה לפעמים

פורסם

למי שמיומן - באמת יספיקו מספר דקות לעקוף קודנית.

אישית, גם אני סבור שאם אין דרישה ביטוחית לכך - לא להתקין.

(אם כבר מיגון - אז שיהייה משהו לא סטנדרטי - מתג נסתר וכיו"ב).

alfa 156 2.5.

פורסם

מעשה בקודן שהחזיר נשמתו לבורא.

בוקר בהיר אחד, נכנסתי לרכב והקודן לא הגיב. ניסיתי וניסיתי, בסוף כשראיתי שהקודן מת, התקשרתי לגרר של הביטוח שיבוא לגרור את הרכב כי אי אפשר להניע אותו בלי הקודן.

לאחר כשעה הגיע רכב שירות (לא גרר) אליי הביתה, הסתכל על הקודן ואמר שצריך להחליף אותו.

תיק תק הבחור הוציא קאטר ואיזולירבנד, חתך איזה חוט, חיבר אותו לחוט אחר, ליפף עם איזולירנבד ואמר: "זהו" ואני בתגובה: :shock: זהו?! זה עד כדי כך חרטא ברטא? הבחור אמר כן והניע את הרכב:lol:

• תוכן חדש...