Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע מזוייף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

לפני מספר ימים רכשתי שמן מנוע ולווליין 5W30 סביבות ה 100 ש"ח...

האריזה של שמן המנוע די דומה ובמוסך שאליו הגעתי עם השמן לא אמרו כלום (מוסך יבואן)

איך יודעים אם שמן המנוע מזויף?

:lol: פעם גנן תמיד גנן:lol:

פורסם

איך הגעת למסקנה שהשמן מזוייף ?

אם אתה רוצה לבדוק האם השמן מזוייף שלח דגימה של השמן למעבדת שמנים או לייצרן השמן.

איזה כייף לי :)

פורסם

למען האמת ישנן חברות שניתן לפתוח את המיכל שלהם מבלי לשבור את הסגר שעל הפקק. ככה אפשר לרוקן את השמן האמיתי ולמלא שמן נחות וזול. זוהי אחת הסיבות מדוע אני מבין עסקים שלא רוצים לקחת שמן בחזרה ולהחליף אותו.

לא אומר שלא קיימים זיופים. אני אישית לא יודע ולא נתקלתי בהם. אבל בכדי למנוע כזה מצב אני קונה רק ממקום אמין שאפשר לסמוך עליו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שלום.

ספר לנו איפה יש מקום שניתן לסמוך עליו?

אולי המקום אמין אבל קונה את השמן מזייפנים?

זו בעיה שתמיד התחבטתי בה...איך להיות בטוח שהשמן אמיתי מבלי לשלוח למעבדה.

(אני מאמין שאוטודיפו אמינים-מאמין)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

גם אני מאמין שאוטודיפו אמינים, השאלה אם כל המוצרים שהם מוכרים על המדף עומדים באותו סטנדרט גבוה שלהם ;)

נכון שעל השמן בג'ריקן האפור של HOME CAR או אמריקן איגל, כתוב שזה שמן איכותי ופה נכנסת שאלת האמינות, עד כמה אתה מאמין לזה?

יש שם מוצרים איכותיים...צריך לדעת על מה להסתכל ושלא תעז לשאול את המוכר, לרוב הוא ינסה למכור לוקשים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...