Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[קנייה קבוצתית] - מוטות מייצבים של Ultra Racing ו-או Wiechers Sport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-D,

באישור של falou אני פותח פה שרשור ראשון של רכישה קבוצתית למוטות מייצבים מהחברות

Ultra Racing ו/או Wiechers Sport

תלוי בביקוש ובבחירתכם האישית.

יש לי אנשי קשר בחברות האלו לאחר חיפוש ממושך ומחקר ארוך שלוקח בחשבון את עלויות המוצרים ביחס לביצועים שלהם.

לאחר שהשקעתי מזמני והתחבטתי, ברצוני לעזור למי שמעוניין, ולחסך לכם את הזמן הזה.

אני מארגן את הרכישה הקבוצתית לטובת הכלל ואין לי רווח אישי בדבר.

כל הנחה שתינתן מהיצרן תלך ישירות אליכם.

ההזמנה שלכם תתבצע מול היצרן ואם לא יהיו מספיק אנשים על מנת לקבל הנחה, עדיין יתאפשר לכם להזמין מהיצרן באופן אישי במחיר לצרכן retail.

מהם מוטות מייצבים, למי הם מומלצים ולמה לקנות אותם:

http://www.tuneruniversity.com/blog/2011/09/getting-stiff-strut-bars-and-braces/

מה היתרונות של מוטות מייצבים ו-sway bars:

http://www.ultraracing.my/home/knowledge-base/how-it-works/

קצת על החברות:

Wiechers Sport

מייצרים מוטות מייצבים ו-roll cages למגוון רכבים במגוון חומרים. התקנת המוצרים תצריך לרוב קידוח ברכב ומיומנות בסיסית בכלי עבודה. אישית, הייתי ממליץ לרכוש מוטות מפלדה בלבד וללא צירים, משיקולים הנדסיים. בעלון המוצרים שלהם מופיעים כל המחירים לצרכן ומשלוח של שני מוטות עולה 45 אירו. את התשלום צריך לעשות בהעברה בנקאית אבל המחיר הכולל לצרכן יחיד יצא זול יותר מ-Ultra Racing – לדוגמה, 870 ש"ח לשני מוטות מייצבים מפלדה (קדמי ואחורי) כולל משלוח. המשלוח לוקח בין 5-7 ימים במצב רגיל, אצלנו כנראה יותר בגלל בדיקות מכס וכו'.

לגבי הנחה, גרמנים הם עם קשה ולרוב המחיר הוא המחיר. אני אשתדל בכל זאת להוציא הנחה בהתאם לכמות המזמינים.

יתרונות:

• מחיר זול יותר בהזמנות בודדות
  • איכות זהה ל-Ultra Racing במוטות פלדה ללא צירים
  • התאמה מושלמת לרכב
  • אם חשוב לכם יותר המראה הכללי מהפונקציה, אז ניתן להזמין את המוטות מאלומיניום וציפוי קרבון
  • אפשרות להזמנת Roll Cages

חסרונות:

• תהליך ההזמנה והתשלום מצריכים זמן – ללכת לבנק, לחכות להעברה, וכו'.
  • התקנת המוצרים דורשת לרוב קידוחים נוספים ברכב
  • אין Sway Bars
  • לרוב אין הוראות התקנה (תלוי כמות הזמנה אני אשתדל שיכינו משהו)

רשימת המוצרים:

http://www.wiechers-sport.de/HauptkatalogWiechersSport2013.pdf

Ultra Racing

מוצרים איכותיים מפלדה בלבד בעלי תכנון הנדסי נכון לשימוש המבוקש. לפי דעתי זו החברה הטובה בעולם לחיזוקי שילדה. ההתקנה פשוטה יותר ולרוב המוטות מתברגים ישירות לחורים של יצרן הרכב ללא צורך בקידוח. חברה זו גם מייצרת Sway Bars ומוטות חיזוק נוספים לרוב סוגי הרכב. המוצרים עצמם זולים אך המשלוח יקר וניתן להוזיל רק במחיר המוצר. לדוגמה, שני מוטות מייצבים (קדמי ואחורי) עולים כ-450 ש"ח והמשלוח עולה כ-1000 שקלים. כל המוצרים מתוכננים לרכבים עם היגוי מצד ימין (בריטי) וכדאי לבדוק אם הדבר יפריע להתקנה. המחירים למוטות מייצבים הם בין 225 ל-350 ש"ח לפני הנחה ו-sway bars בסביבות 650 ש"ח לפני הנחה.

יתרונות:

• תכנון הנדסי נכון ומתאים לרכב
  • לרוב התקנה פשוטה ללא צורך בקידוח (יש תמונות באתר היצרן שעוזרות למקם את המוטות)
  • מבחר רחב של מוטות חיזוק נוספים
  • Sway Bars (מוטות פיתול) לרוב סוגי הרכב

חסרונות:

• מתוכנן לרכבים עם הגה בצד ימין (בריטי)
  • משלוח יקר

רשימת המוצרים:

http://www.ultraracing.my/catalog/index.php

לסיכום,

יש לנו צרכים מיוחדים במשלוח עקב מכס ובדיקות נוספות ולכן מומלץ שתחשבו מהן דרישות האריזה שיבטיחו (כמה שאפשר) שהמוצרים יגיעו אליכם ללא עיקובים מיותרים.

למעוניינים, תשלחו לי הודעה פרטית עם email שלכם ותציינו איזה מוצרים אתם רוצים להזמין ושל איזו חברה. נראה מה תהיה רמת הביקוש ולפי זה נראה איך מתקדמים. לשאלות תרגישו חופשי להגיב לשרשור.

חשוב לדעת – כל שינוי ברכב (ושינוי זה בפרט) יכול לגרור הורדה מהכביש, קנס וזימון לבצע טסט מחודש לרכב, ביטול אחריות יצרן, הכשלה בטסט, וביטול פוליסת הביטוח – זוהי מדינתנו. אתם לוקחים את מלוא האחריות על רכבכם והשיקול הוא שלכם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...