Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A1 VS BMW סדרה 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני מעוניין באחד מהרכבים סדרה 1 2009 או אודי A1 2010 רציתי לדעת מה ממולץ יותר מבחינת אחזקה טיפולים ,צריכת דלק, נוחות נסיעה, וביצועים תודה לעוזרים.

שיפוצים..

פורסם

לגבי האאודי, האם מדובר בחבילת איבזור(חבילת סטייל)? אוטומט, ידני?

צריכת הדלק ב A 1 היא טובה יותר מהצריכה של הסדרה 1, באאודי זה 1:13(אצלי לפחות) וב.מ.וו 1:9.5

פורסם
היי חברים אני מעוניין באחד מהרכבים סדרה 1 2009 או אודי A1 2010 רציתי לדעת מה ממולץ יותר מבחינת אחזקה טיפולים ,צריכת דלק, נוחות נסיעה, וביצועים תודה לעוזרים.

אתה מאד מתקמצן על פרטים. איזה מנוע, גיר, תת דגם וכו'.

מחיר הטיפולים דומה, כנראה נמוך יותר באאודי. צריכת דלק עדיפה לטובת ה-A1. הנוחות דומה, הסדרה 1 לא מצטיינת בנוחות על אף גודלה. ביצועים גם כן לטובת ה-A1.

הסדרה 1 מכונית דיי בינונית שלא עומדת בסטנדרטים של BMW, יש מכוניות טובות ממנה בהרבה ואין שום סיבה מוצדקת לקנות אותה. עם זאת היא ממוצבת מול ה-A3 ולא A1.

השוואה היא בין 120I ובין A1 עם מנוע 1.4TSI משודך ל-DSG.

פורסם

תודה רבה לעוזרים אכן ההשואה היא בין סדרה 120 לבין שA1 אוטמטי DSG 1.4 לא כל המנועים האוטמטי באודי זה 1.4 S טרוניק DSG?

ולגבי ירידת ערך וביטוח מישהו יודע אולי?

תודה וההמשך ערב נעים.

שיפוצים..

פורסם

ביטוח לאאודי איי 1:

ביטוח חובה 3500, ביטוח מקיף כולל נהג חדש עוד 8500 בערך(זה מה שאני משלם)אבל הרכב הוא מספטמבר 2012 ביטוח לרכב 2010 זול יותר בכמה מאות שקלים.

פורסם

בין שתיהן לך על האודי ללא ספק. הבמוו סתמית ולא הכי מפנקת מבפנים וגם מאוד חלשה ועצלה. האודי גם נראת טוב יותר, ואם תקנה דגם מאובזר אז תרוויח גם פינוק מבפנים. אני אישית הייתי הולך על האודי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבימר בשנים האלה לא מעודכנת עם מנועים בזבזניים, האודי לא מרוווחת מאחור ויהיה קשה לאדם מעל 1.75 לשבת מאחורה.

האודי אוטו חמוד מאוד ובמחיר שאתה תקנה אותו, (ירידות ערך מטורפת בשנתיים הראשונות) הוא תמורה מעולה לכסף.

פורסם

ההשוואה לא הוגנת , זה כמו להשוות תפוח לקלמנטינה.

קודם כל תחליט איזה סגמנט מתאים לך , לאחר מכן יהיה לך יותר קל להחליט.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

החלטתי ללכת על הA1 בסוף. לאחר שבדקתי לעומק טיפולים ביטוחים המלצות שמתברר שחבר קנה אחת כזו ומרוצה,עשיתי עלייה סיבוב מאוד התחברתי תודה לכם על ההמלצות.. ואם משהו מוכר אחת כזו שנת 2010 מוזמן לפנות אליי בפרטי.

שיפוצים..

• תוכן חדש...