Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

במי תבחרו?  

239 הצבעות

1. 1. במי תבחרו?

• הליכוד ביתנו
      29
    • העבודה
      25
    • הבית היהודי
      37
    • ש"ס
      5
    • התנועה
      3
    • עלה ירוק
      33
    • ארץ חדשה
      18
    • יש עתיד
      47
    • מרצ
      15
    • קדימה
      3
    • האיחוד הלאומי
      0
    • עוצמה לישראל
      18
    • עם שלם
      4
    • כח להשפיע
      2

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל חרדי מרוויח יותר ממך. צריך להיות אברך + ילדים + נשוי + עמוק בעוני בשביל זה. יש מערך דומה לחיילים נשואים בצבא. לא צריך להאמין לכל שטות שפוליטיקאים פולטים.

בשלוש שנים האלו אתה מקבל משכורת מחורבנת כי ככה זה. אין לנו נפט ואין לנו זהב ואין לנו מרבצים של יהלומים. יש פחות עוגה ממה שצריך ויותר מדי אנשים שרוצים לאכול אותה. יש בעייתיות במגזרים אחרים, שנוטים לשאת עשר נשים, לדווח רשמית על אחת ואז לגרוף תשלומי אמהות חד הורית עבור האחרות. זה הרבה הרבה הרבה יותר כסף ממה שחרדים יכולים לחלום עליו אפילו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 570
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא כל חרדי מרוויח יותר ממך. צריך להיות אברך + ילדים + נשוי + עמוק בעוני בשביל זה. יש מערך דומה לחיילים נשואים בצבא. לא צריך להאמין לכל שטות שפוליטיקאים פולטים.

בשלוש שנים האלו אתה מקבל משכורת מחורבנת כי ככה זה. אין לנו נפט ואין לנו זהב ואין לנו מרבצים של יהלומים. יש פחות עוגה ממה שצריך ויותר מדי אנשים שרוצים לאכול אותה. יש בעייתיות במגזרים אחרים, שנוטים לשאת עשר נשים, לדווח רשמית על אחת ואז לגרוף תשלומי אמהות חד הורית עבור האחרות. זה הרבה הרבה הרבה יותר כסף ממה שחרדים יכולים לחלום עליו אפילו.

יש לי ביחידה שאני משרת בה מישהו נשוי, והוא לא מקבל מי יודע מה משכורת (והוא עם ילדה, אני מדבר על סדירניק, לא קצין או איש קבע).

זה לא כי "ככה זה", זה כי המדינה מקצה כסף למקומות הלא נכונים.

אפילו בתוך הצבא יושבים סתם אנשים, כל מיני נגדים וקצינים שאפשר לצמצם בכמותם (לא שאני מזלזל, אבל אני רואה מה הולך) ולחסוך הרבה כסף על משכורות קבע, מכוניות, פיצויים, פנסיה וכו'.

שלא נדבר על זה שהצבא בעצמו גוף בזבזני, כמה דלק וחשמל מבזבזים בחשמל זה לא יאומן.

בתכלס אם תשקלל את מה שאמרתי, אני סבור שיהיה ניתן להעלות לכל סדירניק את המשכורת באיזה 200-300₪ לפחות (לחודש).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גדול. ככה, בפנים, בלי רמיזה עדינה או כפל משמעות. סטריאוטיפים זה הפוליטיקלי קורקט החדש.

Y5wCALTOhCU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עזות המצח של ש"ס פשוט מזעזעת.

אני לא מצביע עקב העובדה שאני חי בחו"ל, אבל הגעתי למסקנה שלו הצבעתי, זה היה לארץ חדשה.

רבים טוענים שאלדד יניב בסה"כ רוצה עוד כוח, אבל מי שמעוניין בכוח לשם כוח לא שורף את כל הגשרים שלו כמוהו. יהיה נחמד לראות אותו על דוכן הדיונים בכנסת משתלח בכולם, ואולי פוליטיקאים יחשבו פעמיים לפני שיעלו עוד מדרגה בשחיתות.

העובדה שהוא נשך את היד שמאכילה אותו, ושהקמפיין שלו הוא ויראלי ובעלות נמוכה אומרת שהוא לא יהיה חייב כלום לאף אחד, וזה מתכון לפוליטיקה טובה יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בשלוש שנים האלו אתה מקבל משכורת מחורבנת כי ככה זה. אין לנו נפט ואין לנו זהב ואין לנו מרבצים של יהלומים.

ועכשיו שמצאו מצבורי גז ענקיים בים, אתה חושב שהעושר הזה יגיע אליך איכשהוא? לחינוך, לתחבורה, לדיור, להורדת מסים?

אני מהמר שלא.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
ועכשיו שמצאו מצבורי גז ענקיים בים, אתה חושב שהעושר הזה יגיע אליך איכשהוא? לחינוך, לתחבורה, לדיור, להורדת מסים?

אני מהמר שלא.

למען ההגינות יאמר שלא אתה ולא הוא השקיעו את הכסף ואת הזמן בשביל לחפש שם. אף אחד לא העלה בדעתו שיש שם כמויות כאלו של גז, מלבד כמה מטורפים שרודפים אחרי הקשת כבר עשורים (וסובסדו על ידי איילי הון).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ברור שלא אני ולא אף אחד מיושבי הפורום חיפש שם גז. ועדיין החברות האלו ימכרו גז במיליארדי דולרים וישלמו למדינה מסים.

האם המסים האלו יתגלגלו אליך?

פורסם
.ברשותכם סקר על הסקר (לאלו שסימנו "הבית היהודי"):

- האם בבחירות הקודמות הצבעתם \ חשבתם בכלל להצביע האיחוד הלאומי \ מפד"ל? לא הצבעתי

- איך אתם מגדירים עצמכם ביחס לדת (דתי \ חילוני)? חילוני

- אם נניח זבולון אורלב היה נבחר, עדיין הייתם מצביעים למפלגה? לא

- אתם מודעים לרשימת המפלגה? תומכים בה (מן הסתם התשובה צריכה להיות "כן")? בהחלט

- כאשר בוחרים מפלגה (לאו דווקא "הבית היהודי"), לפי מה אתם בוחרים - בעיקר בגלל ראש המפלגה, או בעיקר בגלל הרשימה שלה? ראש המפלגה

אני שואל את השאלות הללו מכיוון שאני רואה התעוררות (גדולה מאוד) בקרב צעירים, חילוניים לגמריי, אולי קצת מסורת פה ושם אבל בהחלט לא דתיים, ששמתי לב שמצביעים בעיקר לנפתלי בנט עצמו ואין להם בכלל מושג לגבי כל המפלגה והיושבים בתוכה. בנוסף, אני לא זוכר שהיה כזה הייפ סביב המפלגה הזאת (או בשמה הקודם האיחוד הלאומי \ מפד"ל) בקרב הצעירים החילוניים בבחירות הקודמות. אני כמעט בטוח לגמריי שהרבה צעירים חילוניים מצביעים למפלגה הזאת בגלל בורות ובגלל שהם רואים רק את "הפנים היפות" של המפלגה - בנט (שזה גם נתון לוויכוח אבל לא לשם המטרה הזאת כתבתי את מה שכתבתי), לצערי.

גדול.

מה קורה למפלגה ולקול שלך אם מחר בנט איננו?

אתה יודע, אנשים עלולים להיעלם (מוות או מחלה, חלילה. סיבות אישיות או סתם נמאס).

אולי ניתן לבר רפאלי להקים מפלגה? :roll:

פורסם
ברור שלא אני ולא אף אחד מיושבי הפורום חיפש שם גז. ועדיין החברות האלו ימכרו גז במיליארדי דולרים וישלמו למדינה מסים.

האם המסים האלו יתגלגלו אליך?

במצב כמו שאתה מתאר, האינטרס שלך הוא להשאיר כמה שפחות כסף בידי המדינה כי גם כך הוא לא מגיע אליך בסופו של דבר - אז לפחות שתהנה מגז זול. לא ככה?

לגבי תוצאות הסקר - אני מאוד שמח על כל מי שמצביע לעלה ירוק ומקווה שתמשיכו עם זה לקלפי.

יש לי הרבה לומר על אלדד יניב ואישית אני חושב שהוא חלאה, אבל כמו שאמר ניטץ' ידידי שווה להכניס אותו לכנסת רק בשביל הבלאגן שהוא יעשה. ועדיין, בשבילי עלה ירוק.

פורסם

אין לי בעיה לשלם מסים כמו בשבדיה אם בתמורה מקבלים את מה שמקבלים שם.

בגלל שזה לא קורה, אני מעדיף להעביר כמה שפחות למדינה ולקנות בעצמי את מה שצריך.

עד אז, גם אני עלה ירוק.

פורסם
אין לי בעיה לשלם מסים כמו בשבדיה אם בתמורה מקבלים את מה שמקבלים שם.

בגלל שזה לא קורה, אני מעדיף להעביר כמה שפחות למדינה ולקנות בעצמי את מה שצריך.

עד אז, גם אני עלה ירוק.

מצויין. מעולם לא היה לי אכפת מבחירות כמו עכשיו ומעולם לא רציתי לראות מפלגה מצליחה כמו עלה ירוק.

פורסם

מנסים לעשות להם סיכול ממוקד - מההצגה השטחית שלהם כ"מפלגת הסמים" ועד התעלמות מוחלטת מבחינת סקרים. היחידים שהכניסו אותם לסקר, מכון גיאוקרטוגרפיה, מצאו שהם הולכים לקבל 3 מנדטים.

יש המון שהיו מצביעים להם אם היו יודעים בוודאות שהם נכנסים לכנסת.

מי שכתב את התוכנית הכלכלית של עלה ירוק הוא אורי כץ, שיש לו בלוג מבריק (לדעתי, ותודה לניטץ' על ההפניה). אפשר לקרוא עוד כאן.

פורסם
לגבי תוצאות הסקר - אני מאוד שמח על כל מי שמצביע לעלה ירוק ומקווה שתמשיכו עם זה לקלפי.

יש לי הרבה לומר על אלדד יניב ואישית אני חושב שהוא חלאה, אבל כמו שאמר ניטץ' ידידי שווה להכניס אותו לכנסת רק בשביל הבלאגן שהוא יעשה. ועדיין, בשבילי עלה ירוק.

ראינו מה אלדד יניב יודע לעשות ואם פתאום הוא שוב יתהפך לנו, זה יהיה אסון למדינה שהוא יהיה איזה שר לענייני שקר כלשהוא ולכן אין סיכוי שאתרום באיזה צורה לחלאה הזאת.

אני מצביע עלה ירוק, נקווה שהפעם הם יכנסו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם פתאום הוא שוב יתהפך לנו

במאפיה, כמו במאפיה, קשר השתיקה הוא החלק החשוב ביותר. ברגע שהתהפך פעם אחת, אין דרך חזרה. לא נראה לי שיש מושחת בר דעת אחד שילך לגנוב איתו סוסים עכשיו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...