Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

help- bandit 400

almasi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

327.57 ש"ח

אבל אם זה בתשלמים לך תדע איזה ריבית והצמדה יש.

עכשיו ברצינות, אלוהי הבנדיט קבע שכל אופנוע יצרוך תקציב חודשי שונה, שיתאים לתנאים ששמרו על האופנוע.

היה לי בנדיט במשך כ 8 חודשים, חוץ מצמיג קדמי,שמן, צופר, ומצבר, לא היה שום דבר.

פעם הבאה אני מבקש ממך, אם אתה רוצה התייחסות רצינית ועניינית, תשאל לעניין.

יש לך בנדיט? או שאתה חוקר עליו?

בהצלחה:shock:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

????

:screwy:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
משהן יודע כמה עולה תחזוקה חודשית של בנדיט 400?

אין אפשרות לדעת.

אם אתה הולך לטחון את המנוע, קונה אופנוע בפרפורי הגסיסה האחרונים שלו, אז צפ הלהוצאות קשות.

סט צמיגים יעלה לך באיזור ה1800 ש"ח

טיפול למנוע :

-> שמן חצי סינטטי עולה 185 ש"ח ל4 ליטר (אתה צריך קצת פחות, השאר משתמשים כאשר הוא יאכל את השמן הקיים)

-> פלאגים: אין לי מושג איזה פלאגים הולכים שם ואין לי כוח לחפש בספרים/אתרים. בין 25/95 ש"ח.

אני אגב מהמר על פלאגים במחיר ה90 ש"ח.

-> פילטר שמן/פילטר אויר: משחק בין מקורי לחליפי יכול להיות מאות שקלים הבדל.

-> כיוון קרבורטורים: בין 300-600 ש"ח. תלוי מי עושה וכמה הוא יודע לעשות את זה טוב.

אחרת זה עוד כסף למכונאי הבא שיעשה את זה גם כן.

-> השאר זה תיקונים של הנזקים שאתה תגרום לו. זה יכול להיות מראה (40 ש"ח לתחליפי) על ל20000 ש"ח לGS500 אחרי שריסקת את הבנדיט לגמרי או שגילית על אחד הבאמפים כי השילדה התפרקה לך.

קח את זה בחשבון.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...