Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדרך היחידה להפתר ממנו, זה לעצור ולגרום לו לרדת מהרכב, ובהזדמנות ראשונה לדחוף גז ולברוח.

קרה לי שנהג "ניסה" לחסום אותי, אני חזרתי מהבצפר (מכללה יותר נכון), גמור מעייפות, בדרך הלכתי עם חבר לאכול איזה שווארמה, אכלנו והכל, הנעתי ונסעתי רגוע, עייף ועם בטן מלאה, לא חתכתי אף אחד ולא עשיתי משהו רע למישהו. (כבישים שאני מכיר יותר טוב מהמהנס שתכננן אותם).

באחת הפניות, איזה נהג נצמד אליי וצפר בלי סוף והבהב, הוא עקף אותי ונצמד לרכב שלי, קילל כמו משוגע, אז אני הרמתי את היד בליווי האצבע האמצעית.

הוא התעצבן, מיהר לחסום אותי (היה לי מקום לעבור), חיכיתי שיצא מהרכב, איך שהוא התקרב, ננתי לו שמוכטה על החלון מכל הלב, עם כל המיצי שווארמה שהיו לי בגרון, ומשם הגעתי זריז ליעד שלי, הוא נבלע עמוק בפקקים של כיכרות.

במידה והוא היה חוסם אותי ולא הייתי יכול לעבור, כמובן שאני לא עושה חשבון, קוואליר נגד מאזדה 3, אני יכול להגיע לשאסי שלו ולא יזיז לרכב שלי.

סך הכל מדובר בערס מצוי במקרה שלך, יש לו קשקאי אז אסור לחתוך אותו, פוזה וצילצולים מיותרים, אני נתקל כל יום באנשים כאלה, ברגע שתשחק איתו את המשחקים שלו, הוא ישקשק ויעזוב אותך (כי יש לו קשקאי, אני לדוגמא יש לי רכב ישן אין לי מה להפסיד), אבל לפחות אני נמנע כמה שיותר ממשחקים על הכביש, כי נכנס האנדרנלין ותמיד מישהו יוצא פגוע.

פורסם

1. אני הרמתי את היד בליווי האצבע האמצעית.

2. ננתי לו שמוכטה על החלון מכל הלב, עם כל המיצי שווארמה שהיו לי בגרון.

3.במידה והוא היה חוסם אותי ולא הייתי יכול לעבור, כמובן שאני לא עושה חשבון, קוואליר נגד מאזדה 3, אני יכול להגיע לשאסי שלו ולא יזיז לרכב שלי.

סך הכל מדובר בערס מצוי במקרה שלך, יש לו קשקאי אז אסור לחתוך אותו, פוזה וצילצולים מיותרים, אני נתקל כל יום באנשים כאלה, ברגע שתשחק איתו את המשחקים שלו, הוא ישקשק ויעזוב אותך, אבל לפחות אני נמנע כמה שיותר ממשחקים על הכביש, כי נכנס האנדרנלין ותמיד מישהו יוצא פגוע.

כשאתה כותב את החלק הראשון, ולאחר מכן את החלק השני על הנהג זה נשמע בדיוק כמו ההתנהגות של ערס מצוי כמו שכתבת לא?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה לעשות, בחיים צריך לדעתי לשחק לפי הכללים, איך אומרים "ברומא תיהיה רומאי", אותו דבר, אני לא יוריד את הראש בגלל איזה טיפש.

עם סוג כזה של אנשים צריך להתנהג כמו חיות, אם תראי להם חולשה הם יתקפו, תראי להם אומץ הם יפחדו.

אם הייתי טיפש כמוהו, הייתי יורד אליו עם חבר שלי, שבמקרה שנינו אנשים גדולים, אבל אני בחיים לא הגעתי למצב כזה, אני בא בגישה שצריך לתת לבנאדם כמה הזדמנויות, יכול ליהיות שאם היינו נפגשים במקום אחר באווירה שונה, הוא היה החבר הכי טוב שלי היום, יכול ליהיות שעבר עליו יום גרוע.

סופו של דבר השגתי את מה שרציתי, הוא יצא מופסד, ואני מקווה שהוא למד לקח.

כל יום כמעט אנשים שמיישרים כיכרות גורמים לי לתת ברקס, אני רק צופר להם והם כבר לבד מרימים יד ואומרים סליחה.

אני לא הגבתי למקרים כאלה יותר מצפירה, למרות שאני רותח מעצבים. (אני מדבר לא רק על כיכרות, פשוט ככה אני קורא לסוג הזה של הנהגים, שרואים רק את הגלגלים והמכסה מנוע).

נתקלתי בהרבה אנשים בעייתיים עם הרבה אגו ופוזה, בכל מיני מקומות, בכל מיני מצבים, אני כבר למדתי לקרוא אותם ולהגיב להם נכון.

פורסם

נניח והייתה מצלמה ברכב. ניתן להגיש תלונה? שווה בכלל את ההתעסקות? מה ניתן לעשות? מישהו יתעסק בזה בכלל?

אם הייתה לו מצלמה - גם לו יש סיבה להגיש תלונה. חתכת אותו והוא התעצבן. זה לא מצדיק אותו, אבל גם אתה פעלת בדיוק כמוהו והוא החליט לשחק איתך כי חשב שמצא שותף למשחקים שהוא ואתה אוהבים. הוא ניסה להחזיר לך באותה מטבעה.

אם יש רכב איטי לפניך ואין איך בצורה בטיחותית לעקוף אותו, יש פתרון פשוט להפליא: פשוט לא עוקפים. מאיטים קצת, שומעים מוסיקה נעימה ברדיו וממתינים להזדמנות בטוחה לעקוף. לחתוך זה לא פתרון שמוביל למשהו טוב. אני רואה הרבה נהגים ללא סבלנות מידי יום בכבישים שעוקפים בצורה שאתה מתאר. מבחינתי זו בריונות.

לאור המקרה שתיאר פותח השרשור ולאור מספר תגובות כאן על דרכי פעולה במקרים כאלה כולל סיפורים אישיים של אנשים שרצו לצאת מזה מנצחים וללמד לקח אין מה להתפלא ממה שקורה בכבישים. יש מספיק חמומי מוח שבכביש מוכנים לשכוח הכל חוץ מאגו.

צריך להבין משהו שבכביש מי שיוצא מנצח מסיטואציה זה אותו אחד שהצליח לשרוד ולחזור לביתו ללא פגע.

יש כל מיני "גיבורים" שרק ממתינים להזדמנות "לצאת" על מישהו, אותו מישהו יכול להיות מומחה לאומנויות לחימה או יש לו אקדח. אז כל הגבורה יכולה להסתיים בשנייה ומי שירה יכול לצאת עוד בזול כי הוא יכול להגיד להגנה עצמית שתקף אותו בריון.

וסיפור. היה מדריך ספורט אחד שהייתה לו חיפושית. הוא היה בחור חזק מאוד וגדול ממדים, אבל בגלל מבנה גוף לא היה לו צוואר. הוא נסע פעם אחת בחיפושית ומישהו נצמד אליו מאחור, צפר והבהב עם אורות כי החיפושית נסעה לאט. הביריון עקף אותו בפראות ועצר. החליט להיות גיבור ויצא אליו, פתח את הדלת של חיפושית וכאשר ראה מי יושב בחיפושית הספיק למזלו לברוח. אחרת זה היה מסתיים בבית חולים או אולי נכות, כי במקרה הבחור הגדול גם היה מומחה אומנויות לחימה (וזה בעצם מה שהוא הדריך). פשוט בגלל שאין לו צוואר, מאחור ברכב ניראה כאילו יושב מישהו קטן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סופו של דבר השגתי את מה שרציתי, הוא יצא מופסד, ואני מקווה שהוא למד לקח.

אל תיעלב ואל תיקח את זה אישית אבל זו התנהגות מאוד ילדותית.

אלימות מביאה רק לאלימות, אני בטוחה שיש לך משפחה בבית שממתינה לך,

משחקי כוחות בכביש לא מובילים לכלום.

והתנהגות אלימה יכלה רק להזיק ולפגוע בך או באנשים אחרים.

כן נכון יש אנשים על הכביש ובחיים שמוציאים אותנו מדעתנו, אבל החוכמה היא לשלו בכעסים ולהתמודד איתם.

*אפשר לשאול בן כמה אתה? (אתה גם יכל לשלוח לי בהודעה פרטית).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן נכון יש אנשים על הכביש ובחיים שמוציאים אותנו מדעתנו, אבל החוכמה היא לשלו בכעסים ולהתמודד איתם.

או פשוט יותר: לא להתעצבן בכלל. איזה כיף זה לנהוג ללא עצבים אלא עם ראש צלול, ככה גם חוסכים דלק וגם מגעים הביתה רעננים ועם מצב רוח טוב. אני מאמין שבריונים בכביש לא שווים את העצבים שלי והעצבים לא מבאים לשום דבר טוב. מה שמקדם בנהיגה זה ראש צלול, נהג עצבני לא יכול להיות צלול כי הוא עסוק יותר מידי בלחנך ולנקום, להלחם בכביש. עצבים גורמים ללחץ, לחץ גורם לטעויות וטעויות גורמות לתאונות שעלולות לעלות חיי אדם. זה לא שווה את זה, עדיף ליהנות מהחיים כמה שאפשר כי החיים קצרים מידי מכדי ללמד לקח את כולם. לא צריך ללמד לקח, הנהג הטיפש שילמד את הלקח בדרך הקשה.

ותמיד תזכרו: להתעצבן פירושו להעניש את עצמכם על טיפשותם של אחרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...