Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נדבק בי החשק להזיז ולשנות בפונטו, לאחר שהבנתי שזאת לא תימכר, הוחלט להשקיע בה. ראשית, לסדר מה שחסר, ומה חסר בימי החורף אם לא חימום טוב.

בימי הקיץ, שלום לי ולטמפרטורות, המזגן עובד. בימי החורף, זו כבר בעיה.

סיבוב הכפתור לכיוון החימום והדלקת המאורר ולרכב נכנסים להם מעין חלקיקים. חימום בטח שלא, סתם אוויר. ויושבי הרכב כולם מתלוננים. מישהו מכיר את הבעיה? יודע אם היא ברת תיקון בעזרת כלים ביתיים, או שדורשת טיפול מומחה?

לי נאמר שהעניין הוא בצינור שמנותק ממקומו. הגיוני? ואם הגיוני מדוע שינותק ממקומו?

תודה מראש לכל מגיב

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

החימום עובד על חום מנוע.. והצינור המדובר מגיעה מהמנוע יכול להיות שמנותק תבדוק אם המזגן עובד ביום כשהמנוע חם אם עדין לא יוצא חום כנראה שזה צינור...

פורסם

קודם כל תיקון טעות נפוצה:

עוד לא היה ברכב כלשהו מסוג סטנדרטי מזגן שיודע לחמם.

מזגן ברכב מקרר , אם הוא תקין , או מכניס אויר בטמפ' חיצונית אם הוא תקול.

על החימום הרכב אחראית מערכת אחרת העושה שימוש בנוזל הקירור של מערכת קירור המנוע ומעבירה אותו ברדיאטור חימום

בנמצא בפנים הרכב עם מאוורר-מפוח המיועד להזרמת האויר המחומם.

רדיאטור החימום עלול להתקלקל ולנזול, בפרט ברכבים ישנים. פירוקו בד"כ מסובך (פירוק דשבורד וכו') ויקר להחליפו.

לכן ברכבים מוזנחים רבים ניתקו בקלות את הצנרת המעבירה מי קירור לרדיאטור הפנימי ובכך ביטלו את הנזילה המסוכנת בזול.

כמובן שבכך אין יותר חימום.

בדוק אם זה המצב ברכבך.

תיקון בד"כ מסובך וא זול.

פורסם

התיקון לא מסובך ואפשרי בתנאים ביתיים, אבל גוזל זמן רב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אכן, וגם את ההגה. זה הרבה עבודה, אבל לא מסובכת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...