Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא מזה אני פחות מתרשם. מישהו ישב ועבד. אתה יכול לומר ש- 75 לשתי בובות היה יותר מתאים, אבל מישהו ישב והכין זאת.

נכון שזו לא ממש אמנות, אבל זה שימח את אשתך ולכך אין מחיר :-)

לו היה מדובר ביבוא מסין בשקל זה כבר דבר אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

eran26 או שאתה מאוד עשיר או שלעולם לא תהיה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שוק האמנים בנחלת בנימין - נפלתי קורבן לפלצנות .

הסיפור קרה לפני 3 שנים כשביום שישי אחד נסעתי עם אישתי ליום כיף בת"א ,

תמיד אהבתי את שוק האמנים , ביקרתי שם באופן תדיר . אותו ביקור היה אחרי הפסקה

די ארוכה שלא ביקרתי שם - משהו כנראה השתנה .

אישתי ממש אהבה את זה , חשבתי שזה יעלה גג 15 ש"ח .

ישר לכלבוטק התמונה הזו.

150 ש"ח עבור קבלת אהבה מהאישה - עסקה משתלמת..

יש אחד שהוציא 10 אש"ח...(זה עם הטבעת אירוסין)

פורסם

ערן, עכשיו תנסה לחשוב כמה פעמים אנחנו הגברים מוציאים סכומים הרבה יותר גבעהים על דברים שאנחנו לא צריכים.

אם אתה תלך לקנות מיקסר למטבח למשל אתה תשווה הספקי מנוע, נפח קערה, משקל וכו' ובסוף תקנה מיקסר עם 10 כוח סוס, 30 מהירויות וקערה של 10 ליטר בשביל להפעיל אותו פעם בשנה בשביל להקציף ביצה אחת אבל קנית את המכשיר הכי טוב שיחיה 30 שנה למרות שעלה 5000 ש"ח יותר ממיקסר שהיה מתאים לך ועלה 200 ש"ח. אם ניכנס לתחביבים האמיתיים שלנו אז נגלה שאנחנו מוציאים סכומים הזויים עת שטויות (צמיגים סופר ספורטיביים לאלטו, מחשב נייד בהרבה אלפים שישב על השולחן בחדר העבודה ולא יזוז ממנו אפילו פעם אחת כל חייו וכו').

אז אשתך התלהבה מ"יצירת אומנות" ב 150 שקל. שלה יהיו הצרות שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני אדם עשיר -

בחוויות ובחובות. :wink:

השקעה בחוויות היא אחת ההשקעות הכדאיות ביותר לחיים מאושרים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
150 ש"ח עבור קבלת אהבה מהאישה - עסקה משתלמת..

בהחלט, אבל אם הבובה הייתה עולה 250, אז כבר יש אלטרנטיבות יותר טובות לאהבה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי בכל כך חנויות פלצניות, ראיתי כינור בלי מיתרים עם צבע דהוי שמשמש כאביזר נוי $799 .

חנות שאני אוהב נקראת HD Buttercup, אני חושב שיש להם אתר, יש להם המון דברים מכניסים כולל MGA במצב חדש לגמרי במרכז החנות.

haters will hate

פורסם
אתה תלך לקנות מיקסר למטבח למשל אתה תשווה הספקי מנוע, נפח קערה, משקל וכו' ובסוף תקנה מיקסר עם 10 כוח סוס, 30 מהירויות וקערה של 10 ליטר בשביל להפעיל אותו פעם בשנה בשביל להקציף ביצה אחת אבל קנית את המכשיר הכי טוב שיחיה 30 שנה למרות שעלה 5000 ש"ח יותר ממיקסר שהיה מתאים לך ועלה 200 ש"ח. דווקא מניסיון שלי עם מיקסרים, אני אקנה את זה ב200 שקל, כי רוב הסיכויים שהוא ישרוד יותר מזה ב5000, ואם יתפגר, אז לא חבל לזרוק. אפשר אפילו לקנות כמה מיקסרים סיניים, כדי שאם אחד יתפגר באמצע עבודה, להחליף אותו במקום. אם ניכנס לתחביבים האמיתיים שלנו אז נגלה שאנחנו מוציאים סכומים הזויים עת שטויות (צמיגים סופר ספורטיביים לאלטו, מחשב נייד בהרבה אלפים שישב על השולחן בחדר העבודה ולא יזוז ממנו אפילו פעם אחת כל חייו וכו' הקטע המצחיק הוא שהסוללות והדיסקים עדיין ימותו שם).

אם כבר מדברים על מחשבים, אז לדעתי שיא הפלצנות זה מחשבי ULTRABOOK למיניהם. מפרט בינוני במקרה הטוב, חוסר גישה לטיפול במחשב, הכל אונבורד (מזכיר לי שכשרציתי להחליף זיכרון שהתפגר בHP SPECTRE של לקוח, גיליתי שהוא מולחם ללוח אם, וזה לא רק HP, יצא לי לראות דבר כזה גם על מקבוק אייר), אין כונן אופטי, כונני SSD שמתים כמו זבובים, סוללה לא מתפרקת (ממש כמו באייפון, או יותר גרוע, ה-HTC החדשים), וכל זה במחיר של כפול או יותר ממחשב נייד רגיל עם מפרט זהה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זו הסיבה שלא קניתי אולטראבוק ואצלי המחשב מנוייד הרבה.

העדפתי מחשב יותר חזק עם סוללה שמחזיקה את ה 6 שעות במחיר של עוד קילו על הכתף. אני מספיק חזק להתמודד עם המשקל הנוסף.

לגבי מיקסרים אני לא קונה ב 200 שקל אלא ב 60 שקל ובאמת מחזיק אחד רזרבי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם כבר מדברים על מחשבים, אז לדעתי שיא הפלצנות זה מחשבי ULTRABOOK למיניהם. מפרט בינוני במקרה הטוב, חוסר גישה לטיפול במחשב, הכל אונבורד (מזכיר לי שכשרציתי להחליף זיכרון שהתפגר בHP SPECTRE של לקוח, גיליתי שהוא מולחם ללוח אם, וזה לא רק HP, יצא לי לראות דבר כזה גם על מקבוק אייר), אין כונן אופטי, כונני SSD שמתים כמו זבובים, סוללה לא מתפרקת (ממש כמו באייפון, או יותר גרוע, ה-HTC החדשים), וכל זה במחיר של כפול או יותר ממחשב נייד רגיל עם מפרט זהה.

אתה צודק, אבל שכחת פרט אחד. האולטרה בוקים יפים יותר.

יש אנשים שמבחינתם מוכנים לשלם יותר כסף על מנת שהמוצר יהיה יפה יותר. זה שלי(וכניראה גם לך), לא אכפת לי בכלל איך יראה מכשיר האלקטרוניקה ,העיקר שהוא יעבוד טוב, זה לא בהכרח אומר שמי שקונה מחשבים כי הם יפים, אז הוא פלצן.

פורסם

אנשים קונים בשביל הרושם - ראה את שרשורי רכישת רכב, חיפוש שעונים ואפילו שכירת רכב לחתונה.

נהג לילה - אני קונה מיקסר לפי איזו הערכה של יחסי עלות-תועלת. אין לי בעיה להוצא עוד כמה מאות ש"ח אם אשתי אומרת שלמיקסר תהיה פונקציה חשובה. מצד שני, לא אוציא את אותו סכום כדי שהמיקסר יהיה צבעוני כמו זה של אהרוני - גם לבן יעשה את העבודה. אבל זה אני, ואנשים מוכנים להוצא הרבה כסף בשביל הרושם - אם זה על טלפון, מחשב או רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חברים יקרים,כנראה שכחתם שגם פלצנות זה מקצוע

קצת אוף טופיק- איך קוראים לשחקנית הזו?

ואיפה עוד היא שיחקה?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם
"לאומנות אין תג מחיר" :).

צריך לעשות הפרדה בין אמנות לפלצנות, בין מותג לגאונות יצירתית.

הבעייה היא שזה קשה מאד, כי עובדה שאנשים קונים שטויות באלפי שקלים שאם הילד שלהם היה עושה את זה בפינת יצירה במתנ"ס הם אפילו לא היו תולים את זה על המקרר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...