Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורחים שהגיעו לביקור הביאו איתם מתנה - קערה מעץ שניראת כאילו נער בחוג למלאכה עשה אותה.

הפריט כבר היה בדרכו אל פח האשפה בשל צורתו המזעזעת וחוסר השימושיות הטוטלי שלו, אלא שאז צד את עיננו פתק החלפה שצורף אל האריזה, הצצה אל מתחת לפריט ואל תווית המחיר שלו (המחיר נמחק אבל ניתן היה לזהות אותו באור) גילתה שהזוועה נרכשה במחיר של כמה מאות שקלים (:shock: !!!), בעוד שאנו - חסרי ההבנה לאמנות ואסטטיקה הערכנו את מחירו ב- 20-30 ש"ח לכל היותר.

חדורי מוטיבציה ותיקווה נסענו אל חנות הראשית של הרשת שנמצאת בנמל תל אביב (לחובבי חמיצר - לרשת שם שנשמע קוריאני אבל הוא מושג בצרפתית...) כדי להחליף את המתנה במשהו סביר.

את החנות ניסו לעצב כמוזיאון אך בפועל היא ניראת כמו תערוכה בלתי מאורגנת שעושים בתיכון, פריטי לבוש מונחים ליד מוצרי מזון ומוצרי טיפוח נמצאים ליד מצלמות פילם חדשות (אכן - אין כמו הארומה והעפיצות של מצלמות הפילם...).

המחירים - לא פחות מהזויים, צעיפים לאישה נמכרים ב- 350 ש"ח ומעלה, אפודות חסרות טעם ויחוד ב- 2,000 ש"ח ואם תתאמצו תמצאו יקרות יותר, שרשרות מעפנות לצוואר במחיר של אלפי שקלים וצפונה.

את החוויה השלימה מנהלת החנות שהסבירה לנו שפעם בחיים גם לנו מגיע להתפנק על יוקרה אמיתית...

הזיכוי הומר במספר קרמים לידיים - ובליקר שקדים במחיר צנוע של 69 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל וכל הפריטים נארזו ונמסרו לנו.

התדהמה מהחוויה בחנות הפך לפרץ צחוק מתגלגל שלא פסק במשך שעות כששמנו לב לכך ששקית הנייר שבה נארזו הפריטים מעוצבת כעיתון ועליה הודעות בנוסח "מחירייה באהבה" וגם כותרת בזכות המחאה החברתית.

הזוי.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע כמו קום איל פו, למרות שאיני מכיר.בגדי המלך החדשים הוא ספור החוצה גבולות של זמן ומקום. יש הרוכשים במיטב כספם וחשים מיוחדים, יש כמוך שגם הם נהנים מן החוויה אם כי ברובד אחר. כולם נהנים, וין וין לכולם. ודאי לחנות.

אשמח לשמוע ספורים דומים.

פורסם
ככול עוד יש מי שקונה

זה בדיוק אותם ההיפסטרים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה בדיוק אותם ההיפסטרים

אין ספק שזה הדבר הראשון שעלה לי בראש!

זו הסיבה שאני משתדל להתרחק מתל אביב כמה שיותר. היה ואני צריך להגיע לשם אני דואג להתבצר היטב ברכב שלי, ועדיף

רכב פשוט וסתמי ככל האפשר!

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני מנסה להגדיר לעצמי את התובנה מהעובדה ש(הרבה)כסף מומר לזבל בקלות / לצד המחאה החברתית.

אגב, העובדות הנ"ל לא בהכרח מתקיימות כנפרדות זו לצד זו. יש כאלו שנמצאים בו זמנית (אותם אנשים) בשני הצדדים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפני בערך כשנה קיבלתי מידידה שלי מתנה - פרה מעוצבת. מכירים את הטרנד הזה של פרות מעוצבות ? (לא, אתם גברים... אז הנה, מדובר בסגנון הזה).

המחיר של הפרה הזו ממש מגוחך, כמו שאתם יכולים לראות בלינק, כל פרה כזו עולה לפחות 300 שקל !

כמובן שלאחר כמה ימים ניגשתי לחנות בגראנד קניון בחיפה כדי לראות אם אני מוצא עם מה להחליף את הפרה. שעה הסתובבתי שם בחנות ולא מצאתי, כל החנות מלאה בשטויות שמתומחרות ב 1000 אחוז יותר ממה שהם שוות.

בסופו של דבר, לשמחתי, ראיתי בפינת החנות משקפת של bushnell עם מנגנון פוקוס מהיר (נמצא בחלק העליון של המשקפת). נדרשתי להוסיף מעט כסף, אבל סידרתי לעצמי יופי של תוספת לטיולים.

מוסר השכל... גם פרה צבעונית יכולה להפוך למשקפת :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מילא הפרה הייתה יחידה במינה, או בגודל טבעי, אבל 300 שקל לפרונת קטנטונת מיצור סדרתי?! תחליף ידידה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
300 שקל לפרונת קטנטונת

א) שים לב שאתה מתחיל לחשוב כמו שהם רוצים שתחשוב בלי לשים לב - 399 שקל הופכים אצלך ל300.

ב) לגבי גודל מלא - מזכיר לי פרק של "המפץ הגדול" שהם הזמינו באיביי העתק של מכונת זמן מסרט עם שם זהה בגודל מלא, ולא ידעו איך להיפתר ממנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, אין גבול לפלצנות.

אתה יכול לקחת חתיכת בלוק של בניין, לקדוח בו חורים עם מקדחה ביתית, להעביר בהם ענפים ועשבים ירוקים שמצאת בגן ציבורי ולדבר על זה שה"יצירה" שלך מתייחסת למלחמה בין הטבע הקיים לבין הבינוי המתפשט במדינת ישראל.

והופה, מכרת את זה ב1000 ש"ח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפריט היקר היחיד שנתקלתי בו (מבחינת יחס מחיר תמורה) הייתה כוס בירה מחומר שביר כלשהו (טנקרד) שעלתה לי 35 יורו. מפאת ערך הכסף בארץ 35 נתפס אצלי כמספר נמוך, את החושבים עשיתי בבית. מזל שהיה לי מספיק כסף בנוסף.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לא, אין גבול לפלצנות.

אתה יכול לקחת חתיכת בלוק של בניין, לקדוח בו חורים עם מקדחה ביתית, להעביר בהם ענפים ועשבים ירוקים שמצאת בגן ציבורי ולדבר על זה שה"יצירה" שלך מתייחסת למלחמה בין הטבע הקיים לבין הבינוי המתפשט במדינת ישראל.

יש לך נשמה של אמן מיוסר... :-P

או של סוחר ממולח.

פורסם

אתה גם יכול לקחת 4 גרמים של קוויאר, לשים אותם על לחם קלוי, ולהגיד שזה מזכיר לך את הילדות, ואז לגבות 1500 ש"ח לזוג כמו ניר צוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...