Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

לפני מספר חודשים רכשתי רכב סוזוקי סוויפט אוטומט, שנת 1993.

לאחרונה התגלתה בעיה - הרכב תקוע על הילוך שלישי. לעיתים במהלך הנסיעה כן מחליף הילוכים, אך רב הזמן לא.

מספר אנשים אמרו לי שהתקלה במערכת החשמל. הייתי רוצה לדעת איפה לרב יכול להווצר הקצר או שאולי מדובר בבעיה מסוג אחר? אולי הלך איזה חיישן?

צריכת הדלק של האוטו טובה - אחד ל12, יחד עם התקלה. האוטו עבר רק 78,000.

אודה לעצתכם!

פורסם

שלום.

יש ברכב זה יחידת בקרה אלקטרונית של הגיר, שנמצת מתחת ללוח שעונים. תקלה ביחידה זו גורמת לסימפטומים כמו אצלך.

הייתה לי לפני כמה שנים סוויפט כזאת עם תקלה דומה - הגיר היה תקוע בהילוך שלישי בכמה דקות ראשונות של נסיעה. בהחלפה ידנית של הילוכים - כלומר העברת הידית ל L, 2 , D שלושת ההילוכים היו קיימים.

הוחלפה היחידה הנ"ל, וזה פתר את הביעה לחלוטין.

יש כאן בפורום עוד כמה תאורים של התקלה והפתרון האלו.

פורסם

שלום

פירקתי את הקונטרולר כמו שאמרתה שנמצא מתחת ללוח המכוונים ובאמת היה שם נתק. אחד הטרנזיסטורים החליד והתנתק מהלוח.הלחמתי אחד חדש. כשחיברתי את הכל בחזרה האוטו התחיל להתנהג אחרת הטורים ירדו ואין הרבה ויברציות כשהמנוע קר. אך עם כל זה הילוכים עדין לא פועלים כסידרה :( כתבתם פה לבדוק גם את הצ'וק. היתי רוצה לדעת בבקשה מה בדיוק אני צריך למצוא( איזו תקלה) בו. יש לי פשוט ניסוין עם מכוניות ידניות ויותר ישנות :).

תודה מראש!

פורסם

יכול להיות שתקלה ביחידת הבקרה לא מתסתכמת בטרנזיסטור אחד חלוד ויש בה עוד רכיבים לא תקינים. אם יש חלודה, יתכן מאוד שהיא גרמה לנזק נוסף.

צ'וק אני לא יודע איך קשור לעיניין, איפה קראת לגבי הצ'וק?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פתרו לי בעיה כזו בסויפט 93. התברר שזו תקלה ידועה בגיר הזה (אותו הגיר הורכב גם בדייהטסו שאראד מאותה השנה)

חפש הודעה שלי בנושא (כרגע לא זוכר פרטים)

בהצלחה

יהודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...