Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתימת ערבות להלווה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי נקלעה לבעיות כלכליות והיא חיילת. היא צריכה לקחת הלוואה של 30K שזה כל חודש 380 ש''ח לעשר שנים הקרובות.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת. במידה ואני חותם על ערבות. האם אחרי כמה חודשים אפשר להביא ערב אחר שיחתום במקומי?

אני לא חבר שלה והיא לא אישתי. לעזור אני יעזור. אימא שלה לא יכולה לחתום כי גם היא עמוק בזה. (אם חד הורית)

התכנון שלי הוא כזה.

חברה שלה משתחררת בעוד חודשיים-3 אז אני רוצה להעביר את הנושא הזה על חברה שלה. בשביל זה יש חברים לא?

האם בדרך כלל יש אפשרות בבנקים לעשות את הדבר הזה? או שזה ברגע שחתמתה אתה נשוי לבנק לכל התקופה הזאת ובנוסף יש לך בעלות על התחת של אותו הבן אדם?

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי אומר יותר בכיוון של אתה נשוי לבנק ולה יש בעלות על התחת שלך. אתה זה שתצטרך להיות בחשש מתמיד, שכן אם היא לא תשלם את החזרי ההלוואה - יבואו אליך בוקר בהיר אחד כדי לגבות את הסכום... זה קרה לחברה של אמא שלי עם אח שלה היא חתמה לו ערבות, והוא מצידו אחרי שהבין שלא יעמוד בתשלומים, התחיל לזרוק את המכתבים מהבנק לפח. תקופה מסויימת אחרכך "הפתיעו" אותה בבקשה לפרוע את הערבות. לא יודע בקשר לנוהלי הבנק, אבל גם אם ניתן לעשות זאת, קח בחשבון שאתה לא יודע ב 100% שאותה חברה שלה היא באמת חברה מספיק טובה כדי לקחת את העול הזה מידיך. יכול להיות שהיא מבטיחה לעשות זאת, אבל ברגע השחרור היא תעלם לתאילנד ואתה תישאר עם ערבות לתקופה דיי ארוכה...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

עקרונית, גם אם יש ערב אחר שמוכן לקחת את העריבות הזאת במקומך, הבנק עדיין חייב לאשר אותו. אם הבנק יחליט מסיבה כלשהי שהאיש אינו נראה לו, אתה תמשיך להיות ערב להלוואה שניתנה.

בכל אופן, קח בחשבון שעבור סכום כזה אתה נחשב לערב מוגן, מה שאומר שהבנק רשאי לדרוש ממך את פרעון החוב אך ורק לאחר שפנה להוצל"פ ורק לאחר שראש ההוצל"פ אישר שלא ניתן לגבות את החוב מהחייב בכל דרך שהיא.

ביננו, נראה לי שהבנק פשוט מנסה להתנער ממתן האשראי לידידתך ומכאן הדרישה להעמיד ערב להלוואה. בשביל הלוואה כזאת בד"כ לא עושים יותר מידי בעיות. תחושה פנימית גם אומרת לי שגם אם תחליט שאתה מוכן לחתום עריבות, הבנק כבר ימצא סיבה מדוע אינך מתאים לכך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יקירי,

חוש הריח הבנקאי שלי, היא צריכה את ה 30.0 אלף בשביל לעזור לאמא שלה. אני אסביר.

אם היא כבר בחובות של 30.0 אלף ומדובר רק בפריסה של החוב - הבנק לא צריך ערבים. היא כבר חייבת לו והוא לא נותן כסף חדש.

ברגע שכתבת שאמא שלה מסובכת, כנראה שהבנק מנסה לצמצם נזקים, ולתת לאמא אשראי דרך הבת, ובגלל שלבת אין כסף או בטחונות - מנסים להביא ערב.

עצתי לך - תתרחק.

לגבי שאלתך, בהחלט ניתן להחליף ערב באמצע התקופה. כפי שאלעד כתב הבנק יבדוק את הערב החדש היטב, והוא יכול גם לסרב.

בנוסף, מה תעשה אם החברה שלה שמשתחררת לא תחתום על הערבות? (לא כי היא לא רוצה, כי אבא שלה לא ירשה לה).

אני חוזר לעצתי המקורית - אל תחתום על ערבות. יהיו לך הבעיות שלך בחיים. אתה לא צריך להיות אחראי לבעיות של אחרים.

בכל מקרה,

בהצלחה.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אלעד, ערבות מוגנת זה גם במקרה של ערב יחיד?

למיטב זכרוני זה נכון רק אם יש יותר מערב אחד.

בכל מקרה אני לא הייתי חותם. אם כבר הייתי נותן לה הלוואה על חלק מהכסף בהתאם לכולתי (בידיעה שרוב הסיכויים שלא כולה תוחזר אם בכלל) וזהו.

אתה חותם על 30K, היא לא מחזירה, הבנק מתחיל להוסיף מכל טוב ואתה מוצא את עצמך מחזיר 100K לבנק עבור מישהי שלא ראית כבר 5 שנים.

אם בכל זאת תחליט לחתום תדאג לוודא טוב טוב שאתה ערב רק להלוואה ולא לכל חובותיה לבנק. לבנקים יש נטייה להחתים על כל מה שניתן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אל תחתום.

זו התחייבות על איזה 110% מהמשכורת הצבאית שלה. מאיפה היא תביא את הכסף?

נשמע שאתה לא מכיר את כל הסיפור המשפחתי שם, וסיכוי סביר שה30K האלו יתאדו תוך כמה חודשים (באותו אופן שנכנסו לצרות מלכתחילה) ונחזור לנקודה הנוכחית מינוס 30K שייגבו ממך בסופו של דבר.

תפנה אותה למערך הת"ש של הצבא.

אם היא תראה להם שהיא בחובות הם עשויים לעזור לה בתשלומים חודשיים ו/או לתת לה הלוואה נוחה ו/או לתת לה אישור עבודה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איך אמר לי פעם איזה עיראקי ממולח, שחבר מבקש הלואה גדולה, אתה תישאר בסוף בלי הכסף,

וגם בלי החבר, אז לפחות שהכסף יישאר אצלך ;-)

שאתה חותם ערבות לכזה דבר, סיכוי גבוה שתשלם בסוף את החוב במקומה, ועוד הרבה יותר ממנו,

כי יוסיפו לך הצמדות, ריבית חריגה, הוצאות וכד', ו 30K הופכים בקלות ל 100K ואפילו ליותר.

זה יותר גרוע מלהלוות לה את הכסף באופן אישי, כי ככה לפחות אתה יודע שהחוב לא משולם.

פורסם

התכנון שלי הוא כזה.

חברה שלה משתחררת בעוד חודשיים-3 אז אני רוצה להעביר את הנושא הזה על חברה שלה. בשביל זה יש חברים לא?

אוי, התמימות. ואם חברה שלה לא תסכים (בהנחה שזה אפשרי) מה תעשה? אם הבנק לא יסכים, מה תעשה?

בכלל, מה אתה מכניס ראש בריא למיטה חולה? לא מערבבים כסף עם חברים. נ-ק-ו-ד-ה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ההלואה הזאת לא בדיוק הלוואה אלה פריסה של החוב שלה לעשר שנים.

בכל מקרה, ביום שישי הקרוב אני אגיע איתה לבנק ואני יברר על הנושא הזה יותר בעומק. גם בנוגע לתנאים של הדבר הזה.

מראש הודעתי לה שאני לא מבטיח לה שום דבר,אבל לגשת איתה לבנק אני יגש.

חברה שלה כבר הייתה בבנק לא נתנו לה לחתום מכיבן שהיא חיילת.

בכל מקרה התוכנית שלי זה לעשות את החשבון הזה משותף. על מנת שאוכל לעקוב אחריו. ומן הסתם לבטל את כל הכרטיסים האפשריים שיש בו. :shock:

ולשלוח אותה לעבודה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אוי ואבוי!!!

לעשות את החשבון משותף => כל אחד מכם חייב את כל הסכום. כן. כמו ששמעת. אתה הופך להיות חייב את כל החובות שלה.

תשמע,

כמי שעוסק בתחום (מנהל סניף בנק), תתקשר אלי מחר לעבודה - ואסביר לך לאיזה צרה אתה מכניס את עצמך.

הישיר שלי הוא 076-8891044.

א ל ת י כ נ ס כ ש ו ת ף ל ח ש ב ו ן ! ! !

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

"פרישת חוב" היא פשוט מכבסת מילים להלואה שנועדה לכסות חוב שכבר נוצר.

מה הקשר שלך לאותה בחורה? מה אתה יודע על אמינותה? מה אתה יודע על כושרה להשתכר ברגע שהשתחררה מהצבא?

אם יש לך 30,000 ש"ח מיותרים אתה יכול להלוות לה ישירות, קרוב לודאי שלא תראה את הכסף.

אם אין לך כסף מיותר לשפוך על בחורה שאינך מכיר - שמור ממנה מרחק, ולא רק היום.

בעבר היה מקובל לחתום ערבויות למשכנתאות, במקרים רבים חברים היו חותמים בצורה צולבת, אבל מדובר בתקופה שכדי לקבל משכנתא נזקקת ל-3-5 "ערבים טובים", ובכל מקרה הדירה היתה ממושכנת. ימים אלה חלפו, במידה רבה כיון שלא מעט ערבים הסתבכו כיון שלבנק יותר נוח לפנות אליהם מאשר לפנות את החייב מדירתו.

קיבלת צרור עצות טובות מחברינו לפורום. הפנם אותן. במקומך הייתי שומר מרחק גדול מאותה בחורה, נראה לי שמה שכתב יואב נכון - הבחורה הזו תסתבך בעוד ועוד חובות, ושיוב יפנו אליך. היוצא מהכלל היחיד הוא אם מדובר באחותך, בכל זאת יש איזה מחוייבות בתוך המשפחה, אבל במקרה כזה עדיף להלוות לה באופן ישיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא נותנים לה הלוואה בלי ערבים כי היא חיילת בלי שום יכולת החזר.

לא נותנים לאמא שלה להיות ערבה כי גם היא כנראה חדלת פירעון.

לא נותנים לחברה שלה להיות ערבה כי גם היא כנ"ל. ואגב גם יומיים אחרי השחרור הבנק לא יתן לחברה להיות ערבה. וגם חודשיים אחרי עם תלוש משכורת על משכורת מינימום מאיזה בית קפה שהיום קיים ומחר לא.

הבנק יודע שמדובר בלווה בעייתית וגם אתה צריך להבין את זה. אל תיכנס לזה.

אם היא צריכה לפשוט רגל אז שתפשוט.

אני מקווה שהחובות שלה הם לבנקים ולא לשוק האפור.

ככה זה ייגמר בעיכוב יציאה מהארץ ועיקול משכורות וכו' ולא בשבירת עצמות.

לפחות בהמשך החיים היא תיזהר מלהיכנס להלוואות שאין לה איך להחזיר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בכל מקרה, ביום שישי הקרוב אני אגיע איתה לבנק ואני יברר על הנושא הזה יותר בעומק. גם בנוגע לתנאים של הדבר הזה.

חברה שלה כבר הייתה בבנק לא נתנו לה לחתום מכיבן שהיא חיילת.

בכל מקרה התוכנית שלי זה לעשות את החשבון הזה משותף. על מנת שאוכל לעקוב אחריו. ומן הסתם לבטל את כל הכרטיסים האפשריים שיש בו. :shock:

ולשלוח אותה לעבודה.

אתה מתעקש לפעול בתחום שאינך מכיר אותו (והתוכנית שלך מבהירה את זה בצורה הטובה ביותר) ואינך מבין את ההשלכות של מעשיך על עתידך.

או שתתקשר בהקדם ליואב כדי שיסביר לך מדוע אתה הולך לעשות מעשה שתשלם עליו ביוקר או שתתחיל לחפש לבד מה החוק אומר לגבי חובותיו של בעל חשבון בנק, מהו פירוש המושג "כולם ביחד וכל אחד לחוד" ומה ההבדל בין סוגי הערבים השונים.

אין ספק שאתה חבר טוב, אבל אתה כל כך הולך להכניס את עצמך לצרה שתדפוק לך את החיים בצורה שאתה אפילו לא מבין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

כן? באמת? אתה תגיד לה לא מול פקיד בנק בזמן שהיא עושה לך עיניים, מתחננת על נפשה ומשחררת דמעה בזווית העין?

אתה חייב למצוא חבר אמיתי שיתן לך סטירה מצלצלת. אתה מבין מה אתה אומר? אתה רוצה להיות איתה באותו חשבון ולקבל את אותו המינוס ואותם החובות? :-o

נראה לך שתשלח אותה לעבודה? אתה לא שם לב שאתה מנסה לשכנע את עצמך להיכנס לצרות בשביל מישהי שיתכן ולא תזכור את כל הסיפור עוד כמה שנים? אתה שם לב שאתה מבטיח לעצמך המון תנאים שהיחידי שחושב שהוא יכול לקיים אותם או שהם יכולים להתקיים עבורו זה אתה?

מילים לא יכולות להעביר לך את זה, בטח ובטח שלא על גבי פורום, אבל תוציא את עצמך מהסיפור הזה עכשיו. לא עוד 5 דקות, לא ביום שישי ולא מחרתיים. ע-כ-ש-י-ו.

/COLOR]

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שכחתי לציין גם שאם החשבון של שניכם נמצא באותו בנק ואתה מתכוון להיכנס כשותף לחשבון שלה, לבנק קיימת מכוח חוק זכות קיזוז בין החשבונות.

במילים פשוטות, כיום יש לך בחשבון יתרה מסויימת ואולי גם קצת חסכונות. מחר בבוקר נכנסת איתה שותף בחשבון שלה. בעוד חצי שנה, לאחר שהגברת הפכה להיות חדלת פרעון, אתה בודק את מצב החשבון שלך ומגלה 0 עגול ובוהק מתנוסס בסעיף היתרה.

צ'קים שנתת יחזרו בלי אזהרה מוקדמת, כרטיס האשראי שלך ייחסם ואתה תהיה במצב יותר גרוע מהמצב של אותה ידידה כעת. כתלות במספר הצ'קים שלך שמסתובבים בחוץ יש אפשרות גם שתהיה לקוח מותרה או מוגבל. אם גם בחשבון השני יש צ'קים, אתה עלול להכיר מקרוב את המונח "מוגבל חמור".

על סעיף האובליגו שלך אני בכלל לא מתכוון לדבר, קודם תעכל את הבשורה שאיבדת את כל נכסיך.

רק מלקרוא את כל מה שכתבתי אני בעצמי כבר מבוהל.

• תוכן חדש...