Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבוטח אצל "איילון" - דרך "חבר"

רכב: golf 2003 1.6 ידני

משלם 6.5k נהג חדש+צעיר ללא עבר כלשהו (מקיף)

מועד תחילת הביטוח: 21.9.12

גיל 24 : 26.7.13

מועד פקיעת הביטוח: 30.9.12

כמה אמורים לתת לי החזר כספי ?

פורסם

לא אמורים לתת לך החזר כספי. עם זאת תוכל לפנות לסוכן הביטוח במסגרת חגיגות יום ההולדת ולברר את המצב, כיון שמדובר בסך הכל בחודשיים סביר שגם אם יחזירו לך משהו זה יהיה סמלי לגמרי. בשנה הבאה תוכל לבטח במחיר קצת יותר נמוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טעות, אתה כן אמור לקבל החזר כספי, את ההפרש.

ככה זה בהראל בכל אופן, חידשתי עכשיו ואמרתי להם שעוד חצי שנה אני בן 24 אז אמרו לי שמגיע לי את ההפרש ושאני צריך ליצור איתם קשר.

פורסם

בעיקרון מחזירים הפרש עבור התקופה היחסית אבל לפי שיטת החישוב לאחר 10 חודשים לא מגיע החזר.

אתה צריך לבדוק ספציפית בחברת הביטוח שלך.

אנחנו סיכמנו מראש בחברת הביטוח כמה תעלה (תרד) הפרמיה לאחר שהנהג הצעיר ברכב יגיע לגיל 21.

פורסם

כאשר כתבתי "לא אמורים להחזיר לך" התכונתי לכך שאין החזר אוטומטי. לכן כתבתי שעליך לפנות לסוכן הביטח שלך ולברר אם אתה זכאי להחזר. בכל מקרה, גם אם אתה זכאי להחזר, מדובר על סכום יחסית קטן כיון שמדובר בתקופה קצרה מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...