Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ריכוז מהימים האחרונים:

רוכב אופנוע מתפרץ לכביש באדום, מבין את הטעות באמצע הצומת וחוזר ברברס בלי לראות אם עוקפים אותו מאחוריו

[video=youtube;-YRYIz8rkY8]

(אגב, מכירים את הבדיחה על מה הפרק זמן הכי קצר שיש? שזה מהרגע שהרמזור מתחלף לירוק עד שצופרים לך? אז שימו לב לתזמון של הבהוב האורות של זה שמאחורי הרכב הלבן מימין)

נהגת עוקפת אותי משמאל, נכנסת לי לנתיב ואז דופקת לי ברקס ממש חזק בפנים (הימור שלי: שיגעו אותה בשמאלי אז היא האיצה, עקפה אותי ואז קלטה שהיא נוסעת מהר ממה שהיא תכננה אז הורידה מהירות [באגרסיביות!], בלי להתחשב אם יש מישהו מאחוריה ובאיזה מהירות הוא)

שוב פעם, מונית מתפרצת לי לנתיב ודופקת ברקס ללא סיבה. זה ממש נראה מכוון, אבל אני הייתי בצומת לבד, הוא הגיע, חיכינו ביחד כמה שניות ואז זה קרה, ככה שלא היתה לנו שום אינטרקציה לפני (וגם אחרי זה החמור המשיך כאילו הכל בסדר)

ו

(

ואני לא יודע כמה

מעניין. מדובר ברכב שהתפרץ חצי מטר לתוך צומת באדום והיה שניה מתאונה (קלה) עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
פורסם

נראה שנהג המונית חשב שפספס את הפניה ימינה, הבין שטעה והמשיך לפניה אליה באמת התכוון לצאת.

עדיין מטומטם, אבל עם סיבה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ברור, הם מתזמנים מראש את מחזורי הרמזור עבור המופע וב 5-10 שניות לפני שהוא מתחלף לירוק הם עוברים בין הרכבים ומבקשים כסף. הנואשים שבהם גם ממשיכים אחרי שהרמזור כבר התחלף לירוק וחוטפים קצת צפירות.

פורסם

יש לי איפהשהוא סרטון של Juggler בצומת מת"מ.

יגמר עצוב, כמו הסיפור של הקבצנית בצומת צבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נראה שנהג המונית חשב שפספס את הפניה ימינה, הבין שטעה והמשיך לפניה אליה באמת התכוון לצאת.

עדיין מטומטם, אבל עם סיבה.

אין פניה ימינה היכן שבלם. אם זו היתה הסיבה, אז מעבר לנהיגה עבריינית גסה ומסוכנת, יש לו גם חוסר התמצאות חמור (שזה דווקא פחות מאפיין מוניות)

פורסם

אני נוסע להגיש תלונה השבוע על האידיוט הזה, יש לי סרטון שלו עוקף אותי ואחרי זה עוקף את הטרקטור כמובן את שתינו על קו הפרדה רצוף...לא הייתי עושה כלום אם הוא לא היה כמעט נכנס בי בסיבוב לפני. עכשיו שיהיה מ2000 שח קנס.http://cloud.tapatalk.com/s/5932f0e3cf43f/DSC_1142.JPG

Sent from my D6503 using Tapatalk

פורסם

אוסף מיום שישי:

1. פרסה על אי תנועה מצוייר. 2 אחד אחרי השני.

2. נהג מונית שלא יודע מה זה נתיב.

3. מפגרת אחת עומדת על מעבר חציה. המפגרת השניה עוקפת בצורה מוגזמת.

4. צהוב? אדום? צומת חסום? למי אכפת...

5. איזה קישוט יפה של פס לבן יש באמצע הכביש. יש לו משמעות?

6. עוד קישוט של פס באמצע הכביש ואידיוט שבסוף יהיה מעורב בתאונה.

7. זה עקרוני לא לעצור במעבר חציה וזה יותר עקרוני לעצור על יד תמרור "אין עצירה".

פורסם
אוסף מיום שישי:

1. פרסה על אי תנועה מצוייר. 2 אחד אחרי השני.

שלושה. השלישי בדיוק חיכה שתעבור.

ואם לא שמת לב בשניה 13, היה מישהו שבכלל נסע נגד כיוון התנועה בצד השני...

פורסם

נדב, זה מדהים איך שאנחנו מסתובבים באותם מקומות עם הרכב אבל אתה נתקל בכל כך הרבה עבירות תנועה... ממש כאילו אנחנו גרים בשתי ערים שונות :lol:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...