Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת שלט רחוק למזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה חודשים אחדים אני גר בשכירות ביחידת דיור בה מותקן מזגן כלשהו של אלקטרה.

מאז כניסתי, בעל היחידה טרם מצא את השלט רחוק של המזגן.

בקיץ הפעלתי את המזגן מהכפתור אשר נמצא עליו אבל כעת כשאני רוצה לחמם לעיתים, אין לי איך לכוון את המזגן למצב חימום.

ניסינו (אני ובעל הדירה) שלטים אחרים של אלקטרה שיש למזגנים בדירה שלו אך ללא הועיל, הם אינם מפעילים את המזגן.

התייאשנו ובעל הדירה ביקש ממני לחפש שלט עבור המזגן באינטרנט לאחר שלא הצליח למצוא בעצמו בחוץ (הוא לא מסתדר עם האינטרנט). אז אני צריך לקנות שלט ולקבל ממנו החזר אך אני לא יודע איזה שלט יתאים בוודאות למזגן הזה.

אני פונה לעזרתכם, מומחי המיזוג של הפורום. איך אני מתאים שלט למזגן? איך אני רוכש שלט שבודאות יפעיל אותו?

תודה מראש

mazgan.jpg

פורסם

נסה את זה למשל:

http://www.ebay.com/itm/Universal-LCD-Muli-Remote-Control-for-Air-Condition-Conditioner-AC-Haier-1000IN1-/270986549802?pt=US_Remote_Controls&hash=item3f180e9a2a

(לא בטוח שיעבוד אבל שווה בדיקה)

בנוסף - במזגן עצמו, אולי מתחת לחיפוי פלסטיק באיזור של נוריות החיווי, יש לחצן MODE שיעביר אותך מקירור לחימום. בהצלחה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
..(לא בטוח שיעבוד..)

אתה ודאי מתכוון לתרתי משמע. אני מקוה למצוא משהו שבטוח יעבוד (עדיפות למוצר בארץ)

תודה בכל אופן.

פורסם

מה שוויל כתב יעבוד! אחד השלטים הטובים, אם לא ה-

ברצינות - אני בטוח שיעבוד. אחלה שלט.

המזגן הוא איזה אלקטרה 1 ומשהו כ"ס מהשנים האחרונות? שלט של אלקטרה ישן (אמיתי) לא יעבוד עליו כי הוא צריך קוד של היצרן הסיני (איירוול?).

:turn-l:
פורסם

אני לא יודע איזה מזגן זה ומה גילו פרט לתווית שצילמתי. שלטים אחרים של אלקטרה לא מצליחים להפעיל בו כלום :-(

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בהמלצתכם הזמנתי את השלט הזה שהגיע אתמול.

הכנסתי סוללות, קראתי את ההוראות והפעלתי את הסריקה האוטומטית בשלט.

סריקה אוטומטית= השלט עובר בסדר עולה על כל הקודים ושולח אות הפעלה למזגן בכל קוד. כשהמזגן נדלק, יודעים שהשלט הגיע לקוד המתאים.

הסוללות תקינות, השלט רץ על כל הקודים ו.. נאדה - אין תגובה מהמזגן :cry:

לקחתי את השלט איתי היום לעבודה, הפעלתי אותו מול המזגן במשרד ותוך דקה נמצא הקוד המיוחל. משמע, השלט כנראה עובד.

יש למישהו עוד רעיון?

פורסם

אפשר לקודד שלט אוניברסלי לומד משלט שמצליח להפעיל את המזגן.

עכשיו רק נשאר למצוא שלט שמפעיל את המזגן.

אני בטוח שיש חבר פורום שיש לו מזגן כזה בבית וישמח להשאיל לך אותו לכמה דקות.

ד"א, אם השלט של הממיר שלך לומד, אתה יכול לתכנת אותו שישלוט במזגן.

השלט של הממיר אצלי בחדר מפעיל תאורת לדים, מגביה ומנמיך את המחשב, מכבה ומדליק את מסך המחשב ושולט על עוד איזשהו בקר שמופעל באינפרא אדום.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מוזר. המזגנים של אלקטרה מיוצרים על ידי AIRWELL בסין. מצויין במפורש שהשלט תומך בחברה, אבל השם לא מופיע ברשימה.

נסה ידנית את הקודים מ- 981 עד 986.

http://www.ebay.com/itm/Universal-AIR-Conditioning-Remote-Controller-Code-Airwell-Daikin-Hitachi-LG-/271006282249?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D4923197493685771880%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26sd%3D271006282249%26

:turn-l:
פורסם

אם בעל הדירה משלם, תזמין טכנאי מזגנים שיתאים לך שלט.

יש גם סיכוי קטן שהמזגן תקול ולא מתקשר עם השלט.

העובדה שבבית יש עוד שלטים שלא אלקטרה שלא "מתקשרים" עם השלט יכולים בהחלט להצביע על תקלה במזגן.

בינתים, תגור במשרד... :roll:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי כזה שלט אוניברסלי והוא מפעיל מזגן של אלקטרה בלי בעיה.

כנראה שיש בעיה בכרטיס במזגן.

בקיצור, צריך טכנאי מזגנים.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...