Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמי שכבר תקופה ארוכה נוסע על רכב חברה, אני שוקל להחזיר את הרכב בגלל התייקרות שווי השימוש והעובדה שהחברה שאני עובד בה התחילה לגבות מאיתנו כסף עבור הדלק. אני נשוי + 1 ומעדיף איזו האצ'בק נחמדה על סדאן מכוערת של ליסינג. הסתובבתי קצת באולמות תצוגה ועשיתי סיבוב על הפוקוס 5 דלתות (לא כל כך אהבתי את הרכב כמו גם את העובדה שלחצי מהחברה שלנו יש כזאת), על פיז'ו 308 (נחמדה..) ועל הגולף 1.2 TSI שממנה דווקא התלהבתי ומסתבר שהיא עכשיו במבצע של 119 אלף ש"ח שזה זול בכמה אלפי שקלים מהפוקוס. השאלה היא איך הגולף כמשפחתית? האם היא באמת חסכונית עם מנוע TSI כמו שאמר לי נציג המכירות? יש רכב אחר שאתם ממליצים עד תקציב של 120 אלף שמתאים למשפחה קטנה כמו שלנו?

אשמח לכל עצה, חיים

פורסם

לא נהגתי בגולף כך שלא יודע להמליץ או לא, אני יכול לייעץ לך להתרחק מה308 כמו מאש. להורים שלי יש כזאת עם מנוע 1600 120 כוח סוס ויש עם הרכב המון תקלות חשמל (חיישן ABS התקלקל, נדלקה נורת שמן סתם ככה והמזגן הפסיק לעבוד) והרכב עוד לא בן שנתיים. אני עוד לא מדבר על המחירון...

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

הגולף מוצלחת ובעלת מנוע חסכוני וזריז.

הבנתי שהאבזור עלוב ברמת המחיר הזאת.

הבעיה העיקרית עם הגולף שהיא מוחלפת ותוך מס' חודשים נוחתת המחליפה שלה(דור 7), אני לא חושב שההנחה מספיק משמעותית.

פורסם

יש לאחי 308 חדשה של הליסינג, אוטו מזעזע ממליץ להתרחק. הביצועים שלו עלובים, אבזור נמוך בגרסת הליסינג יחסית לאוטו צרפתי, אחיזת כביש די עלובה. האוטו אצלו רק כמה חודשים לכן עדיין לא נתקלנו בדברי אמינות, בכל זאת עדיין לא הגיע אפילו הטיפול הראשון.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

תמתין קצת ותקנה את גןלף 7 ,

לא שווה לשלם 119 על הגולף הנוכחית ,

אתה תפסיד עליה הרבה כסף משום שהיא מוחלפת בגולף משופר וגדול יותר !!.

הייתי שוקל גם את האוקטוביה החדשה שצריכה להגיע בקרוב מאד לארץ.

פורסם

השאלה היא כמה גולף7 תתומחר? אני לא מאמין שפחות מ-120K ש"ח, אפילו עם אבזור עלוב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השאלה היא באמת תמחור הגולף החדשה שאמורה להגיע במרץ לפי מה שהבנתי.

אופציה נוספת לבדיקה היא מגאן (לא פלואנס). אמנם הגיר לא טוב באותה מידה, אבל הרכב הרבה יותר יפה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גולף 7, להערכתי לא פחות מ-135,990 שקלים...

לפי דעתי 119K ש"ח לדגם היוצא זה מחיר סביר ביחס למה שקורה היום בשוק.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ומה עם הרכב של סיאט שמבוסס על הגולף ונראה כמו מיניוואן?

היו עליו מבצעים והוא מגיע עם מנוע הרבה יותר חזק ואבזור עדיף

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

באמת מעניין אותי למה אני שומע בפורום שהלאון נראית כמו מיניואן. בחיים האמיתיים זה מעולם לא קרה ליי:lol:

כן הלאון עם מנוע 1.8TSI ואבזור מכאן ועד הודעה חדשה היא עסקה יותר טובה מהגולף הזאת פי כמה. אבל בגלל המנוע החזק שפחות חסכוני אני חושב שהיא פחות מתאימה.

פורסם

המחיר לכשעצמו של הגולף 6 עכשיו ב 119 מפתה אבל באמת צריך לזכור שעוד כמה חודשים תגיע ה-7 שהיא עולה עליה מבחינת ביצועים לפי כל הפירסומים. אם אתה לחוץ בזמן אז בהחלט הגולף 6 היא אופציה טובה ועל הדרך גם לחסוך לפחות עשרת אלפים שקל, לא דבר של מה בכך. לעצם השימושיות, היא בהחלט מתאימה למשפחה צעירה עד שני ילדים. בהצלחה

פורסם

חכה לגולף החדשה, היא צפויה להיות טובה יותר ומאובזרת בהרבה כבר בגרסאות הבסיס (מסך מגע בכל הגרסאות למשל), היא תהיה שווה את תוספת המחיר. 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תודה על התגובות.

את ה-308 פסלתי לא רק לאור התגובות השליליות שקיבלתי כאן, אלא גם בגלל דברים ששמעתי.

לגבי הגולף: ראיתי שחלק מהתגובות מדברות על אבזור דל ביחס למתחרים אבל כשלקחתי שוב את המפרט אני לא מצליח להבין במה היא נופלת ממשפחתיות אחרות.

יש לה 4 חלונות חשמל, נעילה מרכזית, בקרת אקלים מפוצלת, רדיו-דיסק מקורי עם 8 רמקולים ושקע AUX, מחשב דרך, מראות צד עם הפשרת אדים, פנסי ערפל, ציפוי עור להגה וידית הילוכים, 7 כריות אוויר, בקרת יציבות ועוד מערכות אלקטרוניות שלא ברור לי מה תפקידן וכו'. מה יש בפוקוס יותר מזה? או בקורולה/ מזדה 3?

• תוכן חדש...