Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להצלצה על הגולף. אתה מדבר על DSG נכון? אם כן נשמע לי אחלה דיל למרות שזה הדגם היוצא הוא עדיין יותר איכותי ממשפחתיות מקבילות שנמכרות היום.

We are the Human Race

פורסם

הגולף מהווה עסקה לא רעה בכלל.. האבזור סביר, המנוע והגיר מצויינים.

אין מגנזיום, אין שליטה מההגה על כלום, אין בקרת שיוט.

למרות זאת ולמרות שהלאון 1.8 מהווה עסקה יותר טובה מבחינה אבסולוטית, הגולף היא קנייה טובה ומאוזנת. לפי דעתי - לבטח עדיפה על ההאצ'בקים האחרות במחירים האלה, אולי למעט האסטרה 1.4 טורבו שהיא מצוינת ומאובזרת לעילא ולעילא.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה כדאי לקנות גולף ב-120 אלף ולא פוקוס או אסטרה באותו מחיר? כי זו גולף והמחיר "פיצוץ"? לאן הדרדרנו? מראים לנו תג מחיר של 120 אלף ש"ח למשפחתית ואנחנו טוענים שהמחיר מעולה... (כמובן הכוונה לדגם בסיסי מ-א-ו-ד, אלא אם כן כל בקשותיו של פותח השרשרו הן מנוע וגיר שיועילו לחסכון).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כדאי לקנות גולף ולא פוקוס או אסטרה, משום שכאשר אתה יושב מול ההגה הכל "נופל לידיים", והדשבורד לא נראה כאילו עיצב אותו מי שרק חיפש לשים כמה שיותר כפתורים נוצצים לבלבל את הנהג, והתבלבל קצת בעצמו בין רובוטריקים לוידאו משנות ה- 80.

וגם: יציאת מיזוג ליושבים מאחור (חשוב אם יש ילדים).

למה אתה חושב שהאסטרה עדיפה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

במחיר הזה לא היתי לוקח גולף עדיין יקר ולא מאובזר מספיק !

סיאט לאון 1.8 DSG או אופל אסטרה 1.4 שוות יותר משמעותית מהגולף.

LIOR RR

פורסם
כדאי לקנות גולף ולא פוקוס או אסטרה, משום שכאשר אתה יושב מול ההגה הכל "נופל לידיים", והדשבורד לא נראה כאילו עיצב אותו מי שרק חיפש לשים כמה שיותר כפתורים נוצצים לבלבל את הנהג, והתבלבל קצת בעצמו בין רובוטריקים לוידאו משנות ה- 80.

וגם: יציאת מיזוג ליושבים מאחור (חשוב אם יש ילדים).

למה אתה חושב שהאסטרה עדיפה?

מנוע חזק יותר וכנראה גם גמיש יותר (טוב לעקיפות וכו'), מאובזרת יותר ולא נופלת מהגולף באיכות פנים (לפי דעתי כמובן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנוע חזק יותר וכנראה גם גמיש יותר (טוב לעקיפות וכו'), מאובזרת יותר ולא נופלת מהגולף באיכות פנים (לפי דעתי כמובן).

אם מדובר על 1.4T אז באמת יש פה קייס. ואגב, לא התייחסתי כלל לכמות האבזור או איכות החומרים, רק לאופן סידורם. נראה אותך מכוון תחנה ברדיו של האופל בלי לקרוא את המנואל. זה אפשרי, אבל לוקח הרבה מידי זמן... (וגם זה, רק למי שמכיר רכבים; הדיוט מן השורה יתייאש מהר מאוד).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...