Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגדוד שלי במילואים עושה שירות מילואים עד כמעט סוף החודש, אני קיבלתי קיצור והשתחררתי בגלל יתר אנשים שגויסו,שהשתחררתי אני ועוד חבר'ה נאמר לנו שאת הטפסים על שמפ ישלחו בדואר.

המעסיק מבקש את האישור הרלוונטי,כי בלי זה יכנס לי משכורת פחותה במשכורת הבאה.

ניסיתי להתקשר לקישור אין מענה, ונאמר לי מחברים שעד 5 ימי מילואים לא חייבים לתת אישור ברגע השחרור, רק מעל 5 ימים הצבא מחויב האם זה נכון? האם אני צריך לחכות שהגדוד ירד מפעילותו לגמרי ואז רק הקישור יתחיל לשלוח מכתבים עם אישור השמפ דבר שיקח עוד שבוע, שבועיים עם דואר ישראל.

פורסם

את התשובות האלה משרד הקישור צריך לתת לך.

זכור לי בתור חייל, המפקד שלי היה מח"ט של חטיבת מילואים ואם היו בעיות עם הקישור אנשים היו פונים אלינו ללשכה והיו מתלוננים.

שהמח"ט שמע שיש בעיות עם אנשי המילואים הוא תמיד הרים את כל המטה על טיל.

שווה לך אולי לנסות

תמיר.

פורסם

הבחור שמעליי צודק, נסה לספר את הנושא למג"ד שלך או מ"פ, כשמדובר באנשי מילואים שיפגעו, הדברים זזים מהר יותר.

כמו כן נסה לגשת לקצין העיר, ולראות האם הם יוכלו לעזור לך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ביטוח לאומי מסונכרן עם משרד הביטוח ועם הטופס שלך עושים טייארה. הפסיקו להסתמך על טפסים כיוון שהם היו מזויפים באופן תדיר ולכן עברו למערכת ממוחשבת.

בכל מקרה אתה יכול לפנות לקצין העיר ולהוציא העתק במקום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמוכן כל סכום שלא תקבל כעת תקבל בעוד חודש או חודשיים. בטווח הארוך לא תנזק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי הם מסונכרנים אבל את התביעה המעסיק מגיש עם הטופס.

תתחיל בלהגיע למג"ד דרך המפקדים שלך.

לא הולך? קצין העיר וקבילה.

השירות שלך לא תלוי בשאר הגדוד, ומגיע לך טופס תוך זמן מסויים, שבוע אם אני לא טועה.

חשוב מאוד ללמוד לקבול מיקרים כאלו, אנשי הצבא הסדיר (ובכלל זה אנשי קבע) לא מבינים את חיי היום יום של אזרח וכמה חשוב לו לקבל את הטפסים. חשוב להציק למערכת כדי שתלמד שדברים חייבים לזוז.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...