Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם טופו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך חור בקיר, תשתמש בטופו לסתום אותו.

ברצינות, לטופו אין שום טעם. אפשר להשתמש בו במקום עוף (מוקפצים למיניהם, פאד-תאי), עם תיבול הולם.

(איך נתקעים עם גוש טופו? לא קרה לי אף פעם)

:turn-l:
פורסם

טופו הוא מוצר שסופח אליו טעמים טעמו בסיסי לחלוטין-חסר טעם.

הבת שלי היא סוג של טבעונית ואני מכין לה את זה המון.

כל רוטב שאתה מכין-לא משנה סיני, תאיילנדי או מזרחי, תחתוך את הטופו לקוביות ותבשל אותו עם הרוטב, יוצא לא רע בכלל-כל הטעם של הרוטב עובר לטופו.

אפשר כמובן גם להקפיץ אותו עם רוטב צ'ילי מתוק או חריף יחד עם סויה.

בתאבון.

פורסם

אתה יכול להכין מגוון מאכלים עם טופו. החל ממרחים ועד קציצות צמחוניות. 100 גרם טופו מכילים פי 2 סידן מאשר 100 גרם גבינה לבנה. אין בזה כולסטרול, אין בזה שומן ואין שומן רווי (או שיש אבל בכמות מאוד זניחה) שהופך לכולסטרול אחרי זה. תנסה לשים בבלנדר ולטחון את זה לממרח. שים בכלי עם שמן זית וזעתר ואחרי כמה שעות תגלה שיש לך ממרח מעולה לנישנושים.

אני אישית משתמש בו המון למוקפצים בכל מיני רטבים ואני יכול לומר לך בוודאות בלי חלילה לשקר לך שגם אנשים שאוכלים בשר נהנים מאוד מהבישולים שלי עם טופו.

ממליץ לך גם לשלב חלב סויה בתפריט שלך.

עוד דרך אגב, באופן אירוני הגוף שלנו משתמש בסידן על מנת לפרק את הסידן ממוצרי חלב למינהם. כך נוצר מצב כאשר אנחנו צורכים גבינה בשביל לקבל סידן הגוף משתמש במאגרי הסידן שלו בשביל הפעולה.

טופו מומלץ מאוד לנשים בגיל המעבר שאז יש בריחת סידן מוגברת וגם לנשים בהיריון כי טופו גם מכיל חומצה פולית.

בקיצור, תשכח מהדעות הקדומות שלך שאולי יש לך לגבי טופו ותגלה שהשמים הם הגבול ככל הנוגע לשימוש בו.

בתאבון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני אוהב בשר, מאוד. אני גם אוהב טופו, כי זה משהו שאתה יכול להפוך אותו להכל, גם לקינוח.

אני אישית אוהב המבורגר צמחוני עם על בסיס של טופו ופטריות, אם אתה אוהב פטריות, אז זה בשבילך:

1. ממיס חמאה במחבת.

2. (אופציה: לפני הפטריות לטגן קצת בצל).

3. מכניס פנימה את כל סוגי הפטריות שאתה אוהב, עדיף חתוכות. אני אוהב שמפניון פשוטות, אבל שיהיו טריות, ולא מקופסת שימורים.

4. בוזק למעלה מעט סוכר (זה הופך את הפטריות להרבה יותר טעימות בעיניי), ופלפל שחור בנדיבות.

5. אחרי כ-5 דקות, לפני שהפטריות מוכנות יש את אפשרויות הטיבול הבאות: לשים "טיבולית" של קנור בטעם שאתה אוהב; לשים מעט שמנת לבישול, אבל רק מעט כדי שכל התערובת לא תהיה נוזלית מדי; לקחת כפית גדושה של אבקת מרק, להמיס אותה במעט מים, לשפוך הכל על הפטריות, ותוך 5 דקות כשהנוזל יתאדה הן מוכנות).

6. נותנים לתערובת להתקרר קצת, בינתיים אתה יכול לטגן כל מיני דברים נוספים שאתה אולי רוצה להוסיף, אני אישית לא שם כלום, אבל יש אנשים שאוהבים גזר, או אפונה.

7. אחר כך קוצצים את התערובת של הפטריות ומערבבים עם הטופו, את הקציצה שנוצרת אפשר לצפות במשהו (פירורי לחם, שוםשום וכדומה), אני אישית לא מצפה אותה בכלום.

8. 5-6 דקות של טיגון מכל צד על אש גבוהה, ואז עוד 15 דקות אפייה ב180 מעלות

אם אתה לא אוהב פטריות, אז סתם כתבתי את זה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זורקים לפח ואוכלים משהו אמיתי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תן עונש לעצמך על זה שהכנסת טופו הביתה

תאכל את הגוש איך שהוא

זה ילמד אותך לקח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הנה מתכון קל מאוד מאוד להכנה ומאוד בריא. עירבוב של טופו, פלפלים אדומים קלויים וטחינה. לא יודע מה אתכם אבל זה נשמע טעים כבר מעכשיו. מבחינת תזונתית הממרח הנ"ל שווה לאכילת בשר. כך יוצא שאתם מקבלים חלבון מלא שמגיע מהצומח. הוא גם קל יותר לעיכול ופירוק בגוף מאשר חלבון מהחי.

כלל ברזל, ברגע שמערבבים קטניות ודגנים יחד, הצירוף יוצר מה שנקרא חלבון מלא. זה שווה לאכילה של חלבון מן החי. כל היתרונות ללא החסרונות של לצרוך חלבון מן החי. מומלץ מאוד לבעלי לחץ דם וכולסטרול גבוה.

לא שאני מנסה לשכנע כאן אנשים להפסיק לצרוך בשר אבל מי שאומר לכם שאנחנו חייבים לצרוך בשר בכדי לשרוד ולהתפתח מסתיר מכם את האמת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
....גם קל יותר לעיכול ופירוק בגוף מאשר חלבון מהחי.

כלל ברזל, ברגע שמערבבים קטניות ודגנים יחד, הצירוף יוצר מה שנקרא חלבון מלא. זה שווה לאכילה של חלבון מן החי. כל היתרונות ללא החסרונות של לצרוך חלבון מן החי. מומלץ מאוד לבעלי לחץ דם וכולסטרול גבוה.

לא שאני מנסה לשכנע כאן אנשים להפסיק לצרוך בשר אבל מי שאומר לכם שאנחנו חייבים לצרוך בשר בכדי לשרוד ולהתפתח מסתיר מכם את האמת.

:shock:

:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...