Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים יש לי סיאט איביזה שנת 2011

והתקנתי עלייה מצלמת רוורס זאת אומרת חבר שלי שעובד בחנוות של התקנות לרכב עשה לי את זה

בקיצור הוא התקין לי גם מגבר וסאב וקומפננטים ודאבל דין וגם מצלמת רוורס,

בהתקנה הוא חיבר אותה זאת אומרת לקח מתח מהמנורת רוורס של האוטו והיא פעלה תקין איזה שבוע שבועיים

והופיע לי סמל של מנורה שרופה, הגעתי לצ'מיפון מוטורס למוסך ואמרו לי שעשו לי התקנה לא טובה של מצלמת רוורס

לקחו מתח מאיפה שלא צריך והיה צריך לקחת מתח ישיר מהמצבר,

מישהו מוכן להסביר לי מה אני צריך לעשות עכשיו, ואם זה נכון?

הם פשוט נתקו לי את המצלמת רוורס המוסך, כאילו נתקו לה את המתח ואני לא יודע על מה לחבר אותה ומה לעשות..

פורסם

מה שאתה אמור לעשות זה להוסיף ממסר חיזוק.עדיף מיני רילאיי שצריכת המתח שלו נמוכה.

אם חבר שלך מבין בתחום הוא כבר יודע איך לחבר את המיני רילאיי.

במידה ולא אני אעלה איזה שירטוט.

פורסם

אני אשאל אותך אבל בלי שום קשר ככה עושים לסיאט איביזה? מישהו פעם התקין מצלמת רוורס לסיאט איביזה ונתקל בבעיה כזאת?

אני מפחד להתקין שום כי אמרו לי שאין עוד פעם אחריות, והנזק יצא לי במוסך משהו כמו 5 אלף שקל על האחריות, החליפו לי את כל המרכזייה של החשמל האור ברקס לא פעל לי זה ממש גרם שם לבאלגן רציני...

פורסם

והופיע לי סמל של מנורה שרופה, הגעתי לצ'מיפון מוטורס למוסך ואמרו לי שעשו לי התקנה לא טובה של מצלמת רוורס

לקחו מתח מאיפה שלא צריך והיה צריך לקחת מתח ישיר מהמצבר,

מישהו מוכן להסביר לי מה אני צריך לעשות עכשיו, ואם זה נכון?

הם פשוט נתקו לי את המצלמת רוורס המוסך, כאילו נתקו לה את המתח ואני לא יודע על מה לחבר אותה ומה לעשות..

אם אמרו לך במוסך שצריך לחבר את המצלמה ישירות למצבר - כנראה הם יודעים על מה הם מדברים לאור התקלה שלך , אבל אז זה אומר שהמצלמה תעבוד כל הזמן (גם שהרכב כבוי..) , את זה תוכל לפתור עם התקנה של ממסר דרך ה REMOTE של המגבר ואז שתדליק את HU המצלמה תדלק.

הנה תרשים (קצת עלוב אבל לדעתי נכון ) שיראה לך מבחינת מתחים איך אתה צריך לחבר את המצלמה שלך.

relay.jpg

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...