Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 407

המיינור מסטר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש 407 יד רביעית. יצחק לוי מוריד הרבה במחירון על רכב בן חודש עם ארבעה ידיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ואחרי שצחקנו - לא ניתן לדעת בנוגע לאמינות העתידית של הרכב. בנוגע לאיכויות שלו - אתה יכול לבצע חיפוש אחר נסיעת מבחן קצרה שעשיתי עליו וכתבתי בפורום. מלבד זאת - יש כתבות במגזיני הרכב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איך הייתה נסיעת המבחן על הרכב??

והאם שווה לקנות 2.0 בגלל התקציב שלי ולוותר על מכוניות טובות אחרות שנכנסות לתקציב שלי ??

אתה צריך שיאכילו אותך בכפית, אה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=40955

לא נהגתי על ה-2.0 אבל מניסיון העבר בפז'ו-סיטרואן הוא עגלתי מאוד בשיתוף עם הגיר ה"חכם". על אילו עוד מכוניות חשבת ומה התקציב?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
התקציב הוא 160 אלף............

חשבתי על הונדה אקורד החדשה ואלפא רומיאו 156.

בקיצור, חוץ מהעובדה שאתה מחפש משפחתית גדולה איכותית, אתה מפוזר לחלוטין...

אלפא 156 לא תמצא חדשה במחיר הזה, רק משומשת בת שנה או שנתיים. בכל מקרה זו מכונית מצוינת.

אקורד - זה המחיר לחדשה לגרסה הלא מאובזרת במיוחד, למיטב זכרוני. האלפא עדיפה עליה בהכל.

אולי תגדיר מה חשוב לך (ומה לא חשוב לך) ברכב?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
התקציב הוא 160 אלף............

חשבתי על הונדה אקורד החדשה ואלפא רומיאו 156.

156 היא באמת מעולה כמעט בכל אבל לא לשכוח שמדובר באלפא- כלומר הטיפולים לא יהיו זולים וחלקי החילוף לא זמינים בארץ (לא נדבר על הידע במוסכים כרגע)

האקרוד בגרסה הזולה ביותר שלה תיתן יותר נגיעה ספורטיבית מאשר פינוק למנהל הנוהג.

בשביל לרכוש מכונית כל-כך ערומה כמו האקורד ולשלם עליה מחירי ביטוח אסטרונומים (הונדה=ישראל)

צריך ממש לאהוב את הרכב.

רוני לקח לי את המילים לגבי מנוע ה-2 ליטר של פז'ו ושאר הצרפתיות.

הוא עצלן מטבעו, ובנוסף לגיר "חכם" (שהוא מאוד טיפשי ומסרס את ההילוכים) אתה מקבל אחלה עגלה שניתן לחבר לסוס.

אבזור,פאר, יופי חיצוני, יופי פנימי,אמינות,וייחודיות ועדיף מהירות...........

אלה הדברים שחשובים לי.

איבזור ופאר בטח שלא תקבל באקרוד בתקציב שלך, ייחודיות לא תמצא באף רכב מאותו סגמנט (קצת באלפא)

לדעתי ה-B4 החדשה תיתן לך כמעט מהכל....

אמיר.

פורסם
וחלקי החילוף לא זמינים בארץ

תתעורר. מדובר ב-156 בת שנה, לא אלפא סוד בת 30.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש המון מכוניות שיכולות לענות לך על הדרישות. לדעתי, הפיז'ו 407 והאלפא לא חלק מהן.

מכונית שדווקא יכולה להיות מעניינת היא הפורד מונדיאו, שהיא מפוארת מבפנים,מאובזרת למשעי, ובסה"כ תא הנוסעים מצויין, לאחר מתיחת הפנים האחרונה.

המנוע הוא 2 ליטר 145 כ"ס, אשר לו תגובה טובה מאוד למצערת, ובסה"כ הוא מביא את הפורד לביצועים לא רעים בכלל.

נוחות הנסיעה טובה, אך מופרעת בכבישים בינעירוניים משובשים, התנהגות הכביש משובחת-לא פחות.

גם האקורד היא אופציה טובה-לדעתי טובה מהמונדיאו. ערכתי נסיעות מבחן על שתיהן(ותוכל גם למצוא התרשמויות) והאקורד, שהגיעה בגרסת הקומפורט הפשוטה, מצאה חן בעיניי יותר מהמונדיאו.

לא היה חסר לי איבזור, כלל וכלל לא. אולי חסרונן של כריות האוויר די משמעותי, אבל בכל זאת, עבור ההילה שמלווה את השם הונדה, שווה להקריב קצת.

לדעתי, האקורד היא המכונית הטובה בקבוצה, ואני גם מאמין שהיא לא פחות טובה מאלפא 156.

האלפא היא מכונית חד גוונית. היא מהנה מאוד לנהיגה-הרבה יותר מהאקורד, אבל ממש ממש מזניחה את את הצד השימושי בנהיגה. מושב אחורי ממש אין(רק לתינוקות), הבאגז' קטן מאוד, וגם המרווח מלפנים לא משהו. במחיר שלה עדיף ללכת על אקורד 2.4.

פורסם

אלה הדברים שחשובים לי.

אבזור, פאר, יופי, ייחודיות ומהירות - אלפא 156 2.0 בת שנה-שנתיים. עדיף ידני אבל אפשר גם סלספיד. מנוע ה-155 כ"ס עדיף על כל המנועים כאן והמכונית מהירה משמעותית מכל אחת מהאוטומטיות בחבורה. גם מהאקורד (שוב - משמעותית!!)

אמינות? קנה אקורד :-P

407 תתן לך אבזור (בגרסת בעלת רמת הגימור הגבוהה), יופי וייחודיות יחסית. מהירות לא תקבל. אמינות - לא יודע.

מונדיאו לא תתן לך יופי או פאר, האמינות צפויה להיות טובה, ייחודיות אין ממש. מהירות גם לא, אבל היא זריזה למדי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אבזור, פאר, יופי, ייחודיות ומהירות - אלפא 156 2.0 בת שנה-שנתיים. עדיף ידני אבל אפשר גם סלספיד. מנוע ה-155 כ"ס עדיף על כל המנועים כאן והמכונית מהירה משמעותית מכל אחת מהאוטומטיות בחבורה. גם מהאקורד (שוב - משמעותית!!)

אמינות? קנה אקורד :razz:

407 תתן לך אבזור (בגרסת בעלת רמת הגימור הגבוהה), יופי וייחודיות יחסית. מהירות לא תקבל. אמינות - לא יודע.

מונדיאו לא תתן לך יופי או פאר, האמינות צפויה להיות טובה, ייחודיות אין ממש. מהירות גם לא, אבל היא זריזה למדי.

רוני

רוני, רק דבר אחד, אני חולק עליך לגבי הסלספיד!!!

יצא לי לנהוג על 156 סלספיד במהירויות מאוד גבוהות בעת מקרה חירום(שאני לא אפרט עכשיו)

ג-ו-ע-ל נפש של תיבה, מזכיר ממש את האיזיטרוניק המעפן של אופל.

לוותר על סלספיד, ללכת על ידני.

תתעורר. מדובר ב-156 בת שנה, לא אלפא סוד בת 30.
אין קשר רז, עדיין יש מחסור בחלקי חילוף מקוריים והרבה חלקים ייחודיים דורשים הזמנה והם לא זמינים.

אמיר, שחזר ממסיבה בשעה כזאת של הבוקר ולא מוצא את עצמו..:smile:

פורסם

האם אלפא 156 אמינה מיכנית??

מצאתי בלוח פוקוס מודעה על אחת..........

http://www.focus.msn.co.il/itemDetails.aspx?id=308684

האם זה הדגם שמתאים לי (2000 סמ''ק,סלספיד)אני צריך רכב לשימוש יום יומי??

ואם אני ירכוש את הרכב האם יהיה כדאי לי לשפר אותו ולהוסיף לו פילטר,צ'יפ,אגזוז ומיתלים חדשים??

3uLLdoZer!

פורסם

אלה הדברים שחשובים לי.

ומה חשוב לאבא שלך ?? (או שאוטו בשבילך...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...