Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שאורבת סכנה לכל אחד מאיתנו שמנפח צמיגים בתחנת הדלק?

אגב,למי שיש עוד פרטים על המקרה או כתבה כלשהי שמדברת על זה אשמח אם ישתף..

פורסם

אינני מכיר את המקרה, אולם הסכנה בהחלט אורבת לכל אחד מאיתנו. אם תשים לב, בחלק מתחנות הדלק בצמוד לעמדת ניפוח האויר יש תרשים שבו מתואר האופן שבו הגלגל אמור להיות בעת הניפוח (שסתום בשעה 12) וכיצד יש להתקרב אליו (מהצד ולא מלפנים) - בדיוק בגלל מקרים כאלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה לא יכול לקרות בצמיג של מכונית פרטית.

בחישוקי משאיות ישנה טבעת מתכת מתפרקת, ולכן חובה לנפח אותם בכלוב מסורג.

בפנצ'ריות בצה"ל מקפידים מאד על הנוהל, ואני אישית ראיתי טבעת כזו בחישוק של D 500 עפה דרך גג אסבסט וחתכה אותו כאילו היה עשוי נייר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפי הפרסומים זה קרה בפנצ'ריה ברחוב בשן (חוף שמן) בחיפה.

עוצמת פיצוץ הצמיג העיפה את הפועל למרחק 10 מטרים והוא נהרג במקום. בחור צעיר.

פורסם

יש כמה שאלות שחייב לשאול..

האם ניפח עם שעון לחצי ניפוח??

מה הלחץ המקסימלי של הקומפרסור?

צמיג שמתפוצץ ומעיף עובד ל 10 מטר אומר שהלחץ היה מטורף

פורסם

בפנצ'ריות בצה"ל מקפידים מאד על הנוהל, ואני אישית ראיתי טבעת כזו בחישוק של D 500 עפה דרך גג אסבסט וחתכה אותו כאילו היה עשוי נייר.

לפי התמונות של זק"א, מדובר במשאית חדשה עם ג'אנט סגור כך שלא נראה לי שמשהו עף עליו.

בג'אנט פתוח, אם הלאפקות (תושבות גוז'ונים מברזל) לא מפורקות בסדר מסויים אז הם יכולות לעוף כמו קליע של תותח.

ייתכן ובאמת היה ניפוח יתר והפועל היה ממש קרוב עם הראש לצמיג ולכן ספג את כל ההדף.

התפוצצ לי פעם צמיג קדמי ימני בכביש הערבה בקיץ (דאף 430 8*4 ), היה בום מטורף, הוא העיף את הטמבון התחתון , כנף, מדרגות וממש נזק רציני, כאילו מישהו זרק לי רימון מתחת לגלגל. מזל שזה היה דאבל דאבל (שני סרני הגה) ולא התהפכתי במקום

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

איני מכיר את הטכנולוגיה של גלגלי וצמיגי משאיות.

מכל מקום - לפני שנים רבות נתקלתי בארוע דומה בסדנה צבאית סמוכה לבסיס שבו שירתתי. הרעש שנשמע מפיצוץ הצמיג הקפיץ את היחידה בתחושה שהתפוצץ רימון, החייל שעסק בניפוח נפצע קשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה לא יכול לקרות בצמיג של מכונית פרטית.

עכשיו רק חסר סרטון שממחיש את התופעה :screwy:

פורסם

מישהו יכול לציין באיזה לחץ ניפוח מדובר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה עוצמה , הכלוב ממש מתעקם

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...