Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מותקן אצלי הרוקפורד 301M על שתי סאבים כאלו,המגבר יודע לתת 150X2 והסאבים יודעים (אמורים לדעת) לספוג 300 כל אחד מהם.

השאלה שלי זה אם פיוניר לימדו אותם לספוג באמת או ש150 לכל אחד אמור להספיק כי אני שוקל החלפת מגבר ל501BD כנראה אבל אני לא רוצה להחליף ולהתבאס ככה שברגע שהסאבים יקבלו בסביבות ה250 הם יעשו לי שתי עיגולים על הפח של הרכב...

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לגבי ה305, חיברתי אחד למגבר שנותן 350 אר אמ אס, הסאב נתן בראש ולא הראה סימני מצוקה..

הוא גם נשמע אחרת לגמרי, אבל אולי זה כבר היה קטע פסיכולוגי.

לגבי ה304 אין לי ניסיון..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לגבי ה305 אני יודע את זה (הזכויות שמורות לך) אני רוצה לבדוק את העניין לגבי ה304

פורסם
לגבי ה305, חיברתי אחד למגבר שנותן 350 אר אמ אס, הסאב נתן בראש ולא הראה סימני מצוקה..

הוא גם נשמע אחרת לגמרי, אבל אולי זה כבר היה קטע פסיכולוגי.

לגבי ה304 אין לי ניסיון..

אני עשיתי נסוי דומה עם מונובלוק של JBL שהזרים 350RMS לפיוניר 305C והוא עמד בעומס בלי בעיות

לדעתי אתה יכול להזרים להם 250RMS הם יעמדו בזה...

פורסם
יש לי את ה304C והוא לא עושה בעיות ב250 RMS

הוא עומד טוב בהספק המוצהר

מותר להתעניין באיזו הגברה מדובר?

עריכה: סילבר למה אתה ממעיט בערכו של המאגנט ?

יש סיבה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מותר להתעניין באיזו הגברה מדובר?

עריכה: סילבר למה אתה ממעיט בערכו של המאגנט ?

יש סיבה ?

לא ממעיט, חס וחלילה...פשוט הוא לא מוגבר עד הסוף.

ג'ניה

:king:

פורסם

מעניין מאוד למה הוא לא מוגבר עד הסוף...........

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ה304C הוא סאב חזק, ואין שום בעיה לשים אותו על כל מגבר.

בטח ובטח ששני סאבים.

העניין הוא בכיוונים. אל תכניס אותם לקליפינג, וכוון אותם קצת גבוה, בסביבות ה 50HZ , והם

ישברו אותך, ואת האוטו.

תתחדש ותהנה !!!!

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אייייייייייייייי50 ?!!?

אתה לא חשוב שאתה קצת קיצוני ? אתה פעם שמעת סאב שמכוון ל50 ? זה בכלל לא סאב

זה מיד באס!

אני שמעתי את ה305 כשהיו מכוונים ל40, וקיבלתי בחילה!

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תודה רבה על ה"תתחדש" אבל הם אצלי כבר חצי שנה.

דבר שני הם מכוונים אצלי ל32HZ והם עובדים די מדוייק (לגבי החוזק אין צורך להאמץ כדי להוציא מהם דחיפה) ואני חושב אולי אפילו להביא מגבר 4 ערוצים של רוקפורד ה4004 שמוצהר 200X2 במקום המונובלוק שמוצהר 150X2 שזו תוספת של 50 לכל סאב שאני מאמין שכבר יורגש ההבדל.

פורסם

כמה עולה המגבר שאתה הולך להביא?

לא עדיף כבר משהו חזק במיוחד, שיהיה גם לסאבים הבאים ?(אם יש לך בתיכנון להתקדם הלאה)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...