Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כבר לפני שנתיים פישפשתי בפורום הזה ובזכות המלצות החברים כאן קניתי את ה-323 של מאזדה, רכב מעולה.

הרכב עשה את שלו וכיום חזרתי לפורום לקבל שוב את עצתכם, אך לא מצאתי באשכולות משהו שמתאים לצרכיי,

התקציב שלי הוא כ-30K, מחפש רק גיר אוטו'. אני סטודנט לכן מחפש רכב אמין עד כמה שניתן וכמובן צריכת דלק סבירה עד נמוכה,

הנסיעות שלי בדרך כלל קצרות, ת"א-ראש"לצ וחזרה. פעם בחודש נסיעות כמו ת"א-חיפה,

אני יודע שאי-אפשר לדרוש הרבה בתקציב הזה, ובכל זאת מעדיף רכב משנתון 2004.

כל עצה תתקבל בברכה :-P

פורסם

מיצובישי לאנסר קלאסיק יוצאת ליסינג משנים 2005-2006 היא רכב פשוט ביותר שדומה מאוד למאזדה שלך וזכה לתואר הרכב האמין ביותר בבריטניה.

ממולצץ בתקציב נמוך למי שמחפש סוס עבודה!

פורסם

תודה רבה על ההצעות,

יש לי התלבטות נוספת, שמתי לב שאם הוסיף עוד קצת אוכל להוסיף לתקציב מאזדה 3 או 6 משנתון 2004,

מה הדעה לגביי הרכבים האלה והאם הם מתאימים לצורת השימוש שלי?

שוב תודה,

פורסם

מאזדה 6 זה אובר-קיל מטורף בשביל רכב סטונדטיאלי. למה סטודנט רווק צריך מכונית משפחתית גדולה? בקצב הזה כשתיהיה לך משפחה אמיתי תקנה מיניבוס.

אין הרבה מציאות בתקציב שלך, אבל הייתי מנסה למצוא ניסאן מיקרה נחמדה או פיג'ו 206 (רצוי דגם ה-1,600 סמ"ק, במיוחד אם אתה מתעקש על אוטומט) או פיאט פונטו גיר רציף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממליץ על :

1. ניסן מיקרה

2. יונדאי גטס לאחר מתיחת פנים

3. פיאט גרנדה פונטו עם גיר רובוטי (בהנחה שתוכל להתרגל לגיר)

לא יודע להגיד לך איזה שנתון בדיוק תוכל למצא מכל אחת מהאופציות אבל אני מעריך סביב 2006 - 2008 (שנתון מאוחר מתייחס בעיקר לאופציות 2 ו 3).

לא רוצה לרשום לך יונדאי אקסנט שכן זאת יונדאי גטס עם בגז' ותבתור אחד שעשה תארים I & II אין לך צורך מעבר לכך.

אלא אם תפתיע אותנו שיש צאצא בדרך....

תזכור - כמה שיותר קטן עם מנוע סביב 1200 - 1400 סמ"ק ורצוי לא צרפתי (בהנחה שאתה מתעקש על אוטומט) בשנתונים נמוכים מ-2007 עם ק"מ מעל 120,000(למרות שאני נוהג ברנו אבל לך אין צורך בכזה רכב גדול).

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אוקיי, קודם כל תודה על התגובות! אני אשקול את הפונטו גרנדה.

רק שאלה אחרונה אליכם, רשמתי שאהיה מוכן להוסיף עוד קצת ל-מאזדה 3 אך לא קיבלתי פידבק כלשהו על זה..

אז, למה לא/כן מאזדה 3?

מודה מקרב לב לעונים המהירים ומאחל בריאות הצלחה פרנסה טובה וזיווג הגון או לא הגון, מש'בא לכם!

פורסם

מנסיון - בתקציב אף גבוהה משלך, תוכל לרכוש מזדה 3 שנת 2006-7 עם ק"מ גבוהה.

הרכב ישתה לך דלק וייקר לך את עלויות האחזקה.

עדיף לך רכב קטן בשנתון גבוהה וק"מ סביר שיהיה לך נח בכיס ואולי אם יתמזל מזלך גם עם אחריות.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...