Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד הדברים היותר מיוחדים ויפים שיצא לי לראות בתקופה האחרונה (לפחות בכל הקשור לאודיו לרכב :) )

יש תמונה באיכות גבוהה יותר?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה יודע, יש מוצרים של חברות כמו SEM או KRYNOL שמרססים צבע בגימורים וטקסטרורות - אבן, פלסטיק וכו' וכו'

היה יכול להיות מועיל :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

3.פיניש; אני לא בנאדם של ריפוד, פשוט לא מת על זה. הפיניש הכי טובה תהיה צבע עם לקה שתהיה חלקה ככל האפשר, זה עוד דבר שתורם לתנועת אוויר חלקה.

אתה מדבר על חוץ התיבה?

תוכל להרחיב?

מה זה משנה לאלמנט מה עוטף את העץ מבחוץ?

פורסם

אשמח לפרט על זה.

אני לא חושב שזה מה שמשנה לאלמנט אלא יותר לזרימת אוויר חלקה בכל חלל הרכב - שזה כולל גם את התיבה.

היה איזה בחורצ'יק אחד בפורום SMD (הקישור לא נמצא על המחשב שאני כותב ממנו) שעשה קצת מחקר וניסויים ברכב שלו.

הוא לקח סאב סאנדאון SA12 על מונו 1Kw ובנה תיבה פורטד סטנדרטית לפי המלצת היצרן והתחיל למדוד עוצמה בעזרת TERMLAB SPL

משם הוא התחיל לשנות דברים. עיגל והרחיב את קצוות הפורט, הוציא את הפורט מחוץ לתיבה, הדביק שכבת VINYL בתוך התיבה, עיגל את כל הפינות הפנימיות של התיבה, עיגל את הפינות החיצוניות של התיבה, ריפד את התיבה, הדביק VINYL על החלק החיצוני של התיבה וכו' וכו' וכו'. אחד הדברים שהוריד לו את מדידת העוצמה היה ריפוד לבד. אחד הדברים שהכי העלה לו את התוצאה היה הדבקת הVINYL בתוך התיבה.

ובתכלס מה השינויים האלו היו מאוד הגיוניים ואני יכול להבין למה לבד אכן יכול להוריד את העוצמה, אפילו אם זה בחצי דציבל.

אבל חצי ועוד חצי ועוד חצי זה כבר הבדל דיי משמעותי.

אז דברים כמו מריחת שכבת פוליאסטר בתוך התיבה ומבחוץ לה, זוויות 45 בפינות של התיבה, פורט עגול עם סופיות מורחבות, פורט L עם זויות 45 בפינות אכן יכולים לתת שיפור בפני עצמם מבלי להחליף ציוד יקר ערך.

מקווה שזה הסביר לך את העניין פחות או יותר

פורסם

נייס, ורי נייס!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב התרשמות שלי בינתיים מהמכשיר:

לבינתיים כיוונתי עם CC-1 את המונו של אח שלי (DC Audio 1.2K) וואלה

easy peasy

יותר קל מזה אין והכייונים עם העין היו רחוקים מהמציאות בקיצור מוצר מעולה.

כיוונתי את הסאבסוניק פילטר לבינתיים על 31HZ ו LPF ל 80HZ. אני אמשיך להריץ את הסאב

לכמה זמן לראות אם התוצאה שאני מקבל עולה הצפיות שלי.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

נראה מכשיר חמוד ממש, ראיתי סרטון שלהם בכיוון של כמה מגברים ונראה ממש קל.

מכשיר השני שלהם של כיוון גיין גם מגנים

תתחדש

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אכן המכשיר מאוד נוח ומקל על החיים רק חבל שהם עולים יותר מידי כסף לדעתי.

עידכון נוסף:

אתמול ישבתי על הכיוונים למונו שלי ברכב (DC 3.5K) כיוונתי אותו בדומה למונו של אחי בין 31HZ-81HZ.

התיבה שלי למרות שהיא מכוונת כרגע על 34HZ הייתה חזקה יחסית בנמוכים

ועכשיו עם הכיוונים של ה CC-1 יש עוד יותר נמוכים :twisted::twisted::twisted: .

בסה"כ אני מרוצה מהמוצר והוא יהיה לי מאוד שימושי לי בעתיד כשאני אעבור לעבוד מפסיבי ואתחיל

לעבוד אקטיבי דרך הקרוסאוברים של המגבר 4 ערוצים שלי (FA475).

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

ידעתי מראש שאנחנו יורים באוויר עם הקרוסאוברים של המגברים, זה גם שמיע הרבה פעמים, שאנו מכוונים כביכול לתדר מסוים ומקבלים תוצאה אחרת.

אני מקווה שייצא לי גם להתנסות עם המכשיר.

אני חושב שהמכשיר הזה בצירוף עם אוסילוסקופ מאפשרים למצות באופן טוב יותר את יכולות המערכת ועם זאת לשמור על הרכיבים מפני נזק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...