Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת פליטה מלאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח והייתי רוצה להתקין מערכת פליטה מלאה

מי מתעסק הזה באופן מקצועי?

הרי דרושים פה חישובים מדוייקים של פליטת גזים ומניעת לחצים וגלים חוזרים...

פורסם

התשובה פשוטה למדי , אם אתה לא מביא מערכת קומפלט כל מה שנותר לך לעשות זה ללכת לפי גדלים מומלצים של פיזו ספורט למערכות יותר לכיוון מירוץ לגודל שלך מבחינת קוטר ופשוט לעלות בקוטר תוך שמירה מדויקת על הצורה עם ההחזרים שלה והזרימה שלה , ירידה במומנט מן הסתם אבל זה מה יש. ( אני משאר שאתה מדבר על הצנרת ולא על סעפת או דודים נכון שחר ? )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קבל טלפון של משהו מקצוען אמיתי שבונה לך לפי הזמנה מערכת פליטה מנירוסטה איכותית ומינימום רעש,תתקשר ותדבר איתו - קוראים לו רני:

048522462

פורסם

אין חכם כבעל ניסיון.....תתקשר ותשאל, אני ממליץ לך לקפוץ אליו ולראות מספר פרוייקטים שהוא עשה,בניהם(היותר רציניים שיצא לי לראות):

מרצדס שנת 82 עם 300+- כ"ס

אוודי שנת 82 עם 300+- כ"ס עם מנוע 2300

באמוו 84 סידרה 5(ספינה) משהו, עם 350 כ"ס +-

פשוט מדהים!!!

בקיצור אין כמו מראה עיניים...

פורסם

אתה מדבר על רכבים ישנים עם מנועים משודרגים , זה לא המקרה , המנוע פה הוא יחסית סטנדרתי , מה שאומר שרוב הסיכויים שהצנרת המקורית מבחינת חישובים הרבה יותר יעילה מכל דבר אחר שנעשה לפי העין , שחר ביקש לדעת על מערכות פליטה מקצועיות שנבנות ומחושבות כדי למנוע מערבולות , גלים נגדיים ובצד השני גם ירידת מומנט וכו , מה שעד שלא מביאים מערכת שלמה לא יוצר על ידי צנרת שמישהו עושה לפי העין. לפחותזה לא יעשה את זה יותר יעיל במקרה הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...