Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

לפני כחודש קיבלתי את האוטו החדש שלי (קיה פיקנטו, רכב חברה) ולתדהמתי גיליתי שהרמקולים שהגיעו איתו מחורבנים משהו אש.

אז הלכתי למוסך והחלפתי את הרמקולים + התקנתי סאב ומגבר לסאב ב3200 שקל (הכל רוקפורד, המגבר קנווד).

עכשיו הגיע הזמן לשלב הבא: מגבר לרמקולים ורדיודיסק חדש.

מגברים יש לו MB QUART, ROCKFORD, HIFONICS ו- CERWIN VEGA.

רדיודיסק יש LG ו PIONEER. שאלתי מה המחירים של הפיוניר והתשובות שקיבלתי: סדרה 9 קרוב ל 2000 שקל, 8 אלף וקצת, 6 גם אלף וקצת.

האם הרדיודיסקים מומלצים? האם המחירים תקינים?

איזה מגבר לקחת?

פורסם

תעיין בזאפ ותראה שהוא מוכר במחיר גבוהה.

פיוניר סדרה 8 - 820ש"ח.: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790396

פיוניר סדרה 9 - 1300 ש"ח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795426

אני מאמין שהמערכת שלך לא שווה כמו שהוא מכר לך והייתי ממליץ לך ללכת לפרק את המערכת אם תוכל ללא עלות ולחזור לכאן עם התקציב הנ"ל ולקבל ייעוץ הולם.

JL Audio

פורסם
תעיין בזאפ ותראה שהוא מוכר במחיר גבוהה.

אני מאמין שהמערכת שלך לא שווה כמו שהוא מכר לך והייתי ממליץ לך ללכת לפרק את המערכת אם תוכל ללא עלות ולחזור לכאן עם התקציב הנ"ל ולקבל ייעוץ הולם.

אלוהים אדירים אתה צודק.

ככה'נ גם דפק אותי לגמרי במערכת וברמקולים וכו וכו. אין לי מה לחזור אליו, הוא פשוט יצחק עליי.

לפחות אני יכול להיות בטוח שמה שהתקנתי עד עכשיו איכותי (רוקפורד פוסגייט מקורי), הכסף כבר אבד... לרוב אני לא פראייר אבל באותו רגע פשוט חשבתי פאק איט. טעות טעות טעות

הפיוניר מומלץ בכלל?

פורסם

ללא ספק, הסדרות 8 9 ואפילו ה5250 איכותיים ונוחים מאוד

אתה בטוח שאתה לא יכול לחזור אליו ולהגיד "אני לא מרוצה, תפרק, קח את הרכיבים, ותחזיר לי את הכסף"?

תנסה להתפשר קצת על הכסף ולא לבקש החזר של 100% כיוון שבכל זאת זה זמן עבודה וציוד שלכאורה היה משומש.

JL Audio

פורסם
ללא ספק, הסדרות 8 9 ואפילו ה5250 איכותיים ונוחים מאוד

אתה בטוח שאתה לא יכול לחזור אליו ולהגיד "אני לא מרוצה, תפרק, קח את הרכיבים, ותחזיר לי את הכסף"?

תנסה להתפשר קצת על הכסף ולא לבקש החזר של 100% כיוון שבכל זאת זה זמן עבודה וציוד שלכאורה היה משומש.

אני לא מאמין שהוא דפק אותי ביותר מ700 שקל, שזה סכום שגם אם אני מבקש חלק ממנו, רק הכאב ראש לא שווה את ה 300 שקל שאני ארוויח פה. כמו שאמרתי כפרה על הכסף כבר.

יש מוסך אמין וטוב שאתה ממליץ עליו שבו אני יכול לעשות את השדרוג? שווה להשקיע ב9350? (אני אודיופיל רציני)

בקשר למגבר - איזה אחד לקחת?

פורסם

זה לא הכסף שתרוויח, אתה יכול לקנות מערכת יותר טובה. אבל אם אתה מרוצה ממה שיש לך עכשיו, תשאר איתה.

מגבר שמאוד מומלץ בפורום זה הJBL GTO1004.

אני מאמין שאתה תסתפק ב5250.

JL Audio

פורסם

דעתי תקנה מגבר אמין שתמורה שתקבל מההשקעה תיהיה שווה לך לא כדאי לקנות מגבר פשוט תחפש במכירה בפורום תמצא משומש אבל בכמה רמות מעל

נגיד ואתה איש שאוהב סאונד לא רחוק היום ואתה שוב תחליף מגבר כי האיכותיות שלו לא תספק אותך קח את זה בחשבון

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

עדכון עדכון הרדיודיסק זה ה 9450.

מה אני בעצם מרויח מזה שיש לו 3 יציאות? שליטה יותר טובה על הסאונד או משהו? מישהו התנסה עם הרדיודיסק הזה בעבר?

money is not an issue כל עוד אני מקבל תמורה מלאה לכסף. לי זה נראה כאילו מבחינת הממשק אני אוהב יותר את ה 9350

• תוכן חדש...