Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משור אנכי?

-Negative-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכמעט תאונה שקרתה עם מוצר זול אני אומר שלהשקיע עוד קצת (בחייך 100 ש"ח לכמה שנים, זה מתחלק ככה שזה יוצא שקלים בודדים בחודש) ולקנות מוצר איכותי.

אחרי שעף לך ראש של פטיש לכיוון הראש שלך,

חחח, ילד... נסה ראש של גרזן.

:shock::roll::lol::oops::shock3::silly::crazyeyes:mm_eek::conf::roflmao::drinking::shock2:

(ברוח טובה, נא לא להיעלב, לא התכוונתי לזלזל או לפגוע חלילה)

קרה לי יותר מפעם אחת :shock:

קרה גם פעם אחת שכל הגרזן עף לכיוון שלי, אבל זו כבר הייתה טעות בהטלה, אז נתעלם מזה לצורך הדיון.

הבוש הירוק יסגור לך את הפינה בצורה נהדרת, תתחדש. זה כלי להרבה שנים. יש לי אחד גם כן ואני מרוצה מאד ממנו.

החיסרון היחיד שיש לו לדעתי זה מחסור חמור ב"רגש" בידית. אין לו רגש בכלל, זה או פועל או כבוי, בלחיצה על ההדק.

לגבי מכשירי חשמל (לא נטענים) זולים, עקרונית אני לא מזלזל בהם. סיפור אישי מצחיק שלי הוא שאני קניתי מקדחה של יונדאי, וחבר קנה את אותה מקדחה. לשלי נפתח הפוטר תוך שימוש, בשלו- לא.

אם אתה צריך נקודתית, לפעם אחת בדיוק, משהו לעבוד איתו, אז סיני אולי יותר משתלם. אבל יש כלים שישרתו אותך הרבה שנים, ומשור אנכי הוא אחד מהם, אז אני ממליץ לקחת משהו יותר רציני מיונדאי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חחח, ילד... נסה ראש של גרזן. את האמת? זה באמת קרה כשהייתי ילד. זה פשוט מפחיד, חבר הולם בפטיש, אתה עומד לידו ואז פתאום אתה קולט את הראש עף לכיוונך :shock:

קרה גם פעם אחת שכל הגרזן עף לכיוון שלי, אבל זו כבר הייתה טעות בהטלה, אז נתעלם מזה לצורך הדיון.

מה זה טעות בהטלה? משהו כזה רק כשאתה עומד במקום הבול עץ? :-D

http://www.youtube.com/watch?v=Prl3YFep7TE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אגב, לא פגעת, הכל ברוח טובה

פורסם

קרה לי פעמיים שהראש של הגרזן התנתק מהמקל, ועף לכיוון הפנים שלי. עם פטיש עדיין לא היה לי העונג.

"טעות הטלה": לא היית רחוק...

הלכתי להטיל עם חבר. בעודי הולך ליד העץ לחפש את הסכינים שעפו הצידה, אותו חבר החליט להטיל את הגרזן על העץ.

שמעתי משהו מוזר, ותוך כדי שאני מכופף לחפש את הסכינים שלי בתוך הצמחייה, אני מסובב את הראש, ורואה גרזן מעופף לי מעליי, בסיבובים, ומתרחק ממני :shock:

אם הייתי מרים את הראש... (סמיילי של מרי אנטואנט)

"טעות ההטלה" השנייה שהייתה באותו היום, היא שאחרי זה הטלתי את החבר שלי על העץ כי הוא מטומטם...:twisted::lol: וואלה, פגע בול במטרה :hihi:

אוי, כמה שהיינו צעירים וטיפשים פעם.

אגב, יש לי את הגרזן הזה מהסרטון. הוא מעולם לא עבר שימוש אצלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

איזה סיפורים :-D :-D

אגב נכנסתי כדי לעדכן, היום קיבלתי את המשור באיזור שעה 4 עד פתח הבית, מאושר אני פותח את החבילה והמסור נראה מצויין יושב לו במזוודה שלו, הרכבתי את הלהב וכמובן חיברתי בבית לצורך נסיון, התבאסתי לגלות שאין אפשרות לשלוט על הקצב של החיתוך, בלחיצה קטנה על ה"הדק" המסור מפעיל כוח מלא :-(

מעבר לזה הוא נראה מצויין, נוח וכו' וכו'.

JL Audio

• תוכן חדש...