Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתכנן לקנות רכב חדש.

ההתלבטות העיקרית היא פורד פיאסטה ידנית או קיה ריו ידנית.

אני מחפש רכב שהוא חסכוני ואמין, זה הכי חשוב.

 

מעבר לזה, האם רכבים אלה מפסיקים למשפחה עם תינוקת קטנה.

זאת אומרת האם יש מספיק מקום להכניס הגלה ואת מה שצריך.

קיה ריו נראית לי יותר אטרקטיבית אבל הבנתי שהיא לא כל כך חסכונית, אפילו ידנית ועושה באיזור 1:13-14.

אבל מצד שני יש עליה 7 שנות אחריות!

 

הייתי רוצה לשמע דעה של אנשים שבפועל נוסיעם ברכבים האלה.

 

תודה מראש!

פורסם

לדעתי הריו,יש לה מושב אחורי נוח יותר,בפנים הפלסטיק של פיאסטה איכותי יותר אך קיבלנו לא מזמן רכב השכרה והיו כמה פלסטיקים שלא היו הדוקים.

2המושבים טובים לדעתי,חיסרון הבפיאסטה הוא המיקום הלא נוח של חלונות החשמל.

מבחינת צריכת דלק הם סך הכול דומות,כך גם האמינות,למרות השריו די חדשה בשוק.

 

כמו כן הייתי בודק את היונדאי i20,יש לה תא מטען גדול יותר,היא עולה כמו הפיאסטה וגם קלה בכ200 קילו מהריו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זאת היתה הפיאסטה המוגדשת הייתי בוחר בא אבל היא לא לכן הבחירה היא הריו ,יותר מודרנית עלויות אחזקה נמוכות ובונוס של 7 שנות אחריות .

×
×
  • תוכן חדש...