Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מבקש המלצה לשרת ftp חינמי או בעלות נמוכה .

לא ישמש לקצב תעבורה גבוה וגם האחסון יהיה קטן , לא איכפת לי פרסומות העיקר שיהיה ממשק נוח להעלאה \ הורדה .

תודה חברים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

4 דולר בחודש לשירות מלא כולל אירוח וובי זה מספיק זול?

http://www.bluehost.com/track/aesignup

שים לב שצריך להירשים לשנתיים בשביל המחיר הזה, אבל אתה יכול לבטל בכל שלב והם מחזירים לך את הכסף שנשאר עד תום החוזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רוב אתרי הhosting החינמיים נותנים שרת FTP.

לדוגמה 000webhost

אפשר להשתמש בFTP client דוגמת filezilla בשביל להתחבר

Kawasaki Versys !!!

פורסם

המחשב הפרטי שלך

הפניית פורטים בראוטר

תפעיל את שירות הftp דרך iis של וינדוס או תוכנה כמו serve-u ודומיהה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא העלת נק חשובות :

1 זמינות של השרת

2 אבטחת מידע

אם אתה מתפשר בשני אלו אתה יכול ללכת לחינמים אם לא

אתה חייב משהו בתשלום

אם אבטחת מידע חשובה לך ויש לך מערכך כזה בחברה הייתי בונה FTP על שרתי החברה

כמובן שתצטרך יכול להיות להגדיל רוחב פס במידת הצורך אם 1 מגה UP לא יספיק לך ( אלא אם כן יש לך סימטרי )

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הארדקורים פה :lol:

ישמש לכמה עשרות קבצי תמונה (משקל של כמה MB כל אחד) בכל יום , או לתיקיית rar שלהם .

אני רוצה חינמי עד שאראה אם הלקוח רציני , אם כן התשלום לא בעיה .

במסגרת אוכלי החינם\זול אני רוצה ממשק כמה שיותר נוח לשימוש כדי להקל עליו , אבטחה לא קריטי כל עוד זה לא פתוח לכל אחד (מדובר בצילומי שיניים , אף אחד לא יפרוץ לזה אבל כן אני רוצה לשמור על פרטיות המצולמים) וזמינות העיקר של יקרוס .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אתה עובר על החוק כשאתה מעלה לאינטרנט הציבורי (ובמיוחד לספק צד ג' שאינו כבול בשום רגולציה ישראלית) מידע רפואי.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

חפש בגוגל "HIPAA file transfer". אין לזלזל בעניין - הפרת חיסיון רפואי היא פלילית, זה לא ייגמר טוב אם תיתפס.

עבדתי בעבר עם Egnyte, אין תלונות.

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...