Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שבעה מקומות תקציב 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש המלצה לרכב שבעה מקומות בתקציב 35K אם מדובר ברכב שובר שוויון באופן משמעותי אולי אצליח לשדרג את התקציב קצת למעלה.

הוצע לי אופל זאפירה מ 2002 עם קילומטרז נמוך אך במחיר גבוה מהמחירון.

מישהו מכיר? האם כדאי ל"הסתבך" עם "אופל" לא מוכרת כל כך בארץ? האם מישהו יכול להסביר לי את הפער בין המחירונים (אינטרנט, 30K לוי יצחק 21K)? מה יותר אמין.

לאחרונה, עם חיפוש רכב, אני נתקל בפערים אדרים במחירים בין מחירון לוי יצחק לבין מחירון יד שתיים. כך למשל פער של כמעט פי שניים במחיר של הונדה סטרים 2002 ועוד.

האם בשוק היום כדאי בכלל לשלם על רכב מעל למחיר המחירון של לוי יצחק?

האם ישנם דגמים המצדקים זאת?

ואשמח לקבל המלצה על רכב שבעה מקומות ב 40 אלף.

פורסם

אם המחיר בפועל נמוך משני המחירונים, אז המשמעות היא ששני המחירונים לא אמינים. זה נכון שבעתיים לרכבים לא נפוצים במיוחד, בהם היקף העסקאות קטן יחסית והמחירון "מחושב על ריק".

חברות הביטוח, הבנקים וחברות הליסינג עובדות לפי מחירון לוי יצחק. מחירון יד 2 הוא לדעתי בשלב זה לקנה מידה בלבד. אם לא בא לך לבזבז חצי שקל על שיחה ללוי יצחק רק כדי לראות שמאזדה 5 מחוץ לתקציב שלך by far, תבדוק ביד 2. אם אתה רוצה תכלס לדעת מהיכן להתחיל משא ומתן - אל תתקמצן על החצי שקל ובדוק בלוי יצחק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברוך הבא לפורום!

למכוניות כמו אופל זאפירה או הונדה סטרים מהשנים המדוברות אין שוק של ממש. לא כי הן לא טובות אלא כי פשוט לא נמכרו יותר מכמה עשרות מכל אחת, ולכן המילה "מחירון" אינה רלוונטית לדגמים אלה גם אם מופיע סכום כלשהו ליד שם הדגם והשנה במחירון.

כאשר מחפשים (וגם רוצים למצוא רכב) עדיף לחפש רכב נפוץ כי יש הרבה ממה לבחור, והמוסכים יודעים לטפל, ובדרך כלל בגלל ההיצע הגדול גם יותר קל למצוא מכונית במצב טוב שמתאימה לתקציב ולדרישות.

ולכן אני ממליץ לך לחפש פיג'ו 307 SW ורצוי משנת 2005 ואילך משום שרוב מחלות הילדות של הדגם כבר תוקנו עד שנה זו.

בכל רגע נתון יש כמה עשרות 307 SW למכירה, ולכן סביר להניח שלא תתקשה למצוא את מבוקשך במהרה.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבדוק אם יונדאי טראג'ט מתאימה לך.

יש לנו אחת כזאת בבית שהוצאנו אותה

בזמנו (2000) מהחברה ונשארה אצלנו

עד עכשיו

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...