Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב ושקט לכלל ישראל ובפרט לתושבי הדרום.

ברשותי פולו 2001.

הבנתי שברכב הנל עם הזמן ישנה תופעה שבורר כיוון המזגן פועל בצורה לא תקינה-

כי מתפוררים ספוגים בתוך מערכת המיזוג והם גם יוצאים מפתחי המיזוג בעת הפעלה. (תקנו אותי אם אני טועה) דבר שבא לידי ביטוי ביציאה של מיזוג מכל הפתחים גם לכיוון הרגליים וגם לכיוון השמשה הקדמית בכל זמן נתון.

הדבר גורם מן הסתם להחלשות עצמת המיזוג. כאשר אני רוצה לכוון את המזגן לפנים, עצמה 1 כמעט לא מורגשת לכן כל פעם שברצוני להרגיש מעט מזגן אני מפעיל על 2/3 בבורר העוצמה. - נעים לי אבל אם אני נועל סנדל/כפכף קופאות לי הרגליים! :shock:

כיצד ניתן לתקן את זה? יש צורך בפירוק הדש בורד וכו'? מה עם איזה "אילתור" פשוט לחסום את יציאת פתחי המיזוג לכיוון הרגליים?

תודה רבה לעונים.

דוד

פורסם

מבנה תעלות המיזוג הוא שלד ממתכת עליו מודבקים הספוגים המדוברים.

יש 2 דרכים לפתור את הבעיה.

1. דרך החאפר: זה לוקח בדיוק 30 שניות, תמצא ספוג, תחתוך לחתיכות בגודל הנכון ותדחוף לתוך החורים שמכוונים לרגליים. פתחי הרגליים יבוטלו תמידית הפתחים העליונים יתחזקו ורוב הסיכויים שהאוויר יצא באופן שונה מכל פתח.
  2. תיקון אמיתי: פותחים את הדאשבורד ותולשים את כל שאריות הספוגים. מוצאים ספוגים חדשים ואת הדבק הנכון ומדביקים מחדש את כל הספוגים. מניסיון של חבר שעשה את זה בגולף מארק 4, מדובר על תהליך מאוד ארוך ומייגע.

מתישהו בחודשים הקרובים אני מקווה לבצע את המטלה הלא פשוטה (יש לי פולו כמו שלך), אם תרצה נוכל לעשות זאת יחד.

Bimmer

פורסם

שלום לך

אז ככה עדיף שלא תיגע בכלום בכל הגרמניות כידוע עם היצור שלהם לאיטום המיקום בשביל שלא יכנס אבק או גורם זר אחר שמים במפעל יצור ספוגית דבק לתעלות חום ועם השנים זה מתפורר עכשיו זה הזמן ברוב הגרמניות שנות 1999-2000-2001-2002 התופעה ידועה משינוי מזג האוויר ובמיוחד מהשמש ומהאקלים שבארצנו אם אתה רוצה באמת להוציא את כול ה-"חתיכות" של הספוגיות הללו זה רק לשבת להפעילו (את המזגן) על מצב חום) "ולשחק" עם התריסים של המזגן קח לך פינצטה ותוציא את הספוגיות איתה זה יעזור ככה תשחק מספר דקות עד שהם יעלמו ומאז אתה לא תיראה אותם עוד מניסיון:wink:

פורסם

broshm מאיפה אתה בארץ?

oranbuskila תודה על התגובה אבל אני לא מעוניין להיפטר מהספוגים שעפים. אלא לתקן את התקלה.

פורסם

לתקן את התקלה תעלה לך המון כי הרכב שברשותך לא רכב חדש וזה דורש פירוק של כל מערכת הדשבורד ומניסיון זה לא כדאי

מערכת הדשבורד מחוברת להרבה מאפיינים אחרים שלא מומלץ לנגוע בוודאי לא ברכב מהדגם שלך שחלקו תפוס עם קליפסים רכב מדגם כמו שלך נפוץ להשבר אז לפי דעתי לא מומלץ לנגוע יותר מידי פשוט כך את העצה הקודמת שלי אלא אם אתה רוצה אתגרים איני חושב שיש דרך להסיר את הספוגיות הישנות ולהדביק חדשות בדרך כלשהי אחרת חוץ מהדרך שלפרק את כל המערכת הקידמית פנימית של הרכב (דשבורד)ועם זה נלווים דוורים נוספים כגון,נורות,מערכת אודיו,לוח שעונים,מערכת מזגן ועוד ועוד אתה תגלה תוך כדי הפירוק אז אני חושב שעדיף שתלך על הדרך הקלה אם אתה לא רוצה חצי חזית תקינה ואחד וחצי חזית לא תקינה.

נסה את עצתי הראשונה עם עדיין יש ספויויות למרות שמנסיון ידועי שלא תחווה בעיה זו שתף אותנו וננסה לעזור לך בהמשך.

פורסם

מראש אמרתי שהסיפור הוא כאב ראש לא קטן.

אגב, לא בטוח שחייבים להוריד את הדאשבורד, יכול מאוד להיות שתהיה גישה כשנוציא את הקונסולה המרכזית.

Bimmer

פורסם

מנסיוני הנרחב איני בטוח שזה רעיון ששווה לקחת סיכון שכזה, בעת הוצאת הקונסולה המרכזית יכולים להיווצר בעיות כלשהם בעיקר בעינין שברים בפלסטיקה במחשבה אולי זה ניראה אפשרי,מעשי זה יהיה קצת יותר בעיתי.

זה לא פרויקט פשוט,חוץ מזה יחידת הפליטה של מפשיר האדים השייך לחלון הקדמי כמעט בלתי אפשרית לדעתי. כיוון שהספוגיות בתעלות יושבות מחוץ לתחום בקוטר רחב יותר בהפרש של משהו כמו 2 או 3 ס"מ מיחידת הפליטה (הפלסטיק).בכל אופן אני לא ממליץ לקחת את הסיכון, אם בכל זאת והוחלט לך לעשות את המשימה הזו, שיהיה בהצלחה, ובזהירות ידידי אל תשכח שהפלסטיק התיישן והחומר גלם נחלש.

• תוכן חדש...