Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי ביטוח נהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת... אחרי 17 שנים של ציפייה הוצאתי רישיון סוף סוף!! טסט ראשון!! :wink:

עכשיו, אני לא יודע איזה ביטוחים אני צריך לעשות על הרכב של ההורים (פאסאט 94.. מכוער אבל נוסע טוב). ואם אתם יודעים גם מחירים בבקשה זה יעזור.

נ.ב

אמא שלי דיברה עם חברת ביטוח ואמרו לה משהו על 2000 שקל... ולא זכור לי שאף אחד מהחברים שלי שילם סכום כזה. :?

תודה מראש.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

להוסיף ביטוח נהג חדש זה איזה 100-200 שקל בחודש.

הגיוני שיצא 2000.

בכל אופן אתה לא חייב לעשות ביטוח נהג חדש. אם הרכב כבר לא כל כך חדש ואתה לא נוסע בפראות אז יכול להיות שעדיף לך לשקול פשוט ליסוע זהיר. :-)

פורסם

אז הגיוני ה2000 שקל שאמרו לאמא שלי??

ולמה שאר החברים שלי משלמים פחות מחצי מהסכום??

משהו פה מוזר... זה לא שאני נוהג על 745I סה"כ פאסאט 94

:?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

זה הגיוני

פורסם

כי הגורם שמקפיץ את המחיר זה לא רק האוטו, אלא גם פגיעות גופניות, ופגיעות במכוניות אחרות

אז בטח שזה יהיה גבוה

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

מבחינת שוטרים (עצירות לביקורת) אתה יכול לנהוג באוטו בצורה חוקית. (בשביל להיות בטוח תסתכל בפוליסה של הביטוח).

הבעייה היא מה יקרה אם תעשה תאונה ולא יהיה ביטוח נהג חדש. אין שום דבר שיבטיח לך שלא תקרה לך איזו תאונה (ואני לא ירחיק לכת , אפילו דפיקה של אוטו בחנייה יכולה להגיע לנזק של 3000 ש"ח לאוטו הנפגע) ואז מאיפה תארגן כזה סכום כסף?? שלא לדבר על תאונה יותר רצינית (חס וחלילה) שתהיה לך עם איזו ב.מ.וו חדשה , שתכניס אותך לחובות לכמה שנים טובות.

בקיצור - לא שווה לנהוג בלי ביטוח מקיף , או לפחות ביטוח צד ג' (בהנחה שמהאוטו שלכם פחות איכפת לך...)

וואלאק אתה!!

פורסם

אמא שלי דיברה עם חברת ביטוח ואמרו לה משהו על 2000 שקל... ולא זכור לי שאף אחד מהחברים שלי שילם סכום כזה. :?

אתה יוצא זול.

אני נהג חדש (אפילו עוד לא סיימתי מלווה) נוהג על האוטו הכי שכיח, הכי ספרטני, הכי לא יציב, הכי אוטומטי, הכי 2001, הכי מאזדה לאנטיס שיש .רק הביטוח שלי עולה 4000 ש"ח בקירוב (אולי קצת יותר)

"רביבו" הם גזלנים, לקראת האביב אני אדבר עם ההורים שלי שינסו לעבור לחברה אחרת.

*עריכה*

איפה הנימוסים שלי? מזל טוב גבר. ברוך הבא למועדון "עוברי טסט ראשון" וסע בזהירות. :wink:

פורסם

מן הראוי לציין שביטוח נהג חדש אצל סוכני ביטוח קונבנציונליים זול (בד"כ) יחסית לחברות הביטוח הישירות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה יוצא זול.

אני נהג חדש (אפילו עוד לא סיימתי מלווה) נוהג על האוטו הכי שכיח, הכי ספרטני, הכי לא יציב, הכי אוטומטי, הכי 2001, הכי מאזדה לאנטיס שיש .רק הביטוח שלי עולה 4000 ש"ח בקירוב (אולי קצת יותר)

"רביבו" הם גזלנים, לקראת האביב אני אדבר עם ההורים שלי שינסו לעבור לחברה אחרת.

*עריכה*

איפה הנימוסים שלי? מזל טוב גבר. ברוך הבא למועדון "עוברי טסט ראשון" וסע בזהירות. :wink:

לא הבנתי בדיוק מה עולה 4000. זה רק התוספת לביטוח שהיה כבר קיים על מנת להוסיף נהג חדש? או שזו עלות הבטוח הנוכחית (ואם כן האם זה כולל חובה?)?

אם השגת בטוח מקיף פלוס חובה ב4000 ש"ח לנהג חדש על רכב 2001 אז אני מקנא בך כי זה ממש זול...(בהנחה שזה כל מה שאתם משלמים לבטוח), לי לדוגמא יש מגאן 2.0 קופה 96 ואני נהג חדש, עולה לי מקיף+חובה 6000 בשנה ואמרו לי שזה הכי זול שאמצא כולל שמשות גרירה וכל החבילה...

פורסם

היום ישנה תחרות בין חברות הביטוח. ישנו מחשבון תעריפי ביטוח חובה באינטרנט והפערים מגיעים קרוב ל 20 אחוז! בביטוח מקיף הפערים גדולים עוד יותר וצריך סוכן שיעשה את עבודת החיפוש כמו שצריך ואז אפשר לקבל חבילה זולה משמעותית. אגב,ניתן לעשות ביטוח חובה בחברה אחת (הכי זולה) וביטוח מקיף או צד ג' בחברה אחרת.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

זה כלום !

תגידו תודה שאתם לא נוסעים על ג'יפים.

אנחנו משלמים כולל המקיף בערך 9,000 ש"ח בשביל הביטוח שלי על הג'יפ.

התוספת הייתה משהו כמו 3,000 ש"ח.

ועל טנדרים משלמים יותר - שמעתי על כאלה שמשלמים ביטוח על מאגנום (שנחשב הכי אהוב על הגנבים) סכומים מצחיקים כגון 14,000 ש"ח.

תענוג !

פורסם

זה כלום! תגיד תודה שאתה לא נוסע במכוניות סלון (?).

אנחנו משלמים כולל המקיף 24,000 ש"ח בשביל הביטוח שלי על האודי A6.

התוספת הייתה הרבה מאוד, כי זה גם התוספת של הנהג הצעיר,

וגם מבטל את כל ההנחות שיש לאבא שלי בתור נהג זהיר מעל גיל 40 (בלי תביעות וכל החרטא הזה..).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...