Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי זוג 6x9 דגם - JBL GTO 938.

הם לא מחוברים למגבר כלומר, מחוברים ישירות ליחידית הראש (Clarion CZ500).

בהתחלה חשבתי שיש תקלה כי לא שמעתי את הרמקולים מנגנים, כששמתי את האוזן על הרמקול ניתן היה לשמוע שהוא מנגן.

האם המצב תקין? מערכת לא יכולה לסחוב את הרמקולים האלה ללא הגברה?

תודה.

Bimmer

פורסם

כפי שציינתי, תחימת תדרים- LPF = Low pass filter, ובעברית סינון תדרים נמוכים.

כאשר הLPF נכנס לשימוש, הרמקול מנגן רק תדרים נמוכים - באס, וזה יכול להיות הגורם המשפיע לצליל העמום שאתה שומע.

JL Audio

פורסם

הרמקולים עבדו ככה עד אתמול וחשבתי שזה באמת חיווט לא טוב שהעבירו כל מיני בעלים קודמים.

אתמול כל הרכב נוקה מכבלים לחלוטין והועברו כבלים איכותיים והבעיה עדין נמשכת ככה שכנראה שזה באמת LPF.

Bimmer

פורסם

בדקתי את העניין וראיתי שה-LPF יושב אצלי על THROUGH ואין לי מושג מה זה אומר.

אם לנסות לכוון יש אפשרות למצבים הבאים:

THROUGH

60

80

120

160

אבל אני לא מרגיש הבדל בכלל כשאני משנה את ההגדרה הזאת.

עוד משהו שניסיתי זה להעביר את ה-fader לגמרי ל-rear ולהגביר את הווליום, אז הרמקולים נשמעים יחסית חזק אבל עמום מאוד.

יכול להיות שיש בעיה ברמקולים? (כשהם היו מחוברים למגבר הכל היה בסדר)

יש דרך לבדוק את תקינותם חוץ מחיבור למערכת אחרת?

Bimmer

• תוכן חדש...