Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן במחיר של 25K-30K

Fubo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, בימים אלו אני עובד על מכירת הרכב הקיים (פולו שנתון 2000) ואני מחפש להשתדרג מעט בעיקר בשנתון.

התקציב באיזור ה25-30 אלף שקלים ולא ניתן להגדילו כרגע.

הדרישות מהרכב הם, קטן,אמין,שמור ובעל צריכת דלק שלא תרד מ1-14.

ממוצע הק"מ ליום נע באיזור ה30 ק"מ

כיוון שעם הפולו היה לי נסיון מצויין והיא עברה איתי למעלה מ3 שנים שקטות וטובות חשבתי להמשיך בכיוון ולשדרג לפולו\איביזה במודל חדיש יותר של 2004-2006

רציתי לדעת את דעתכם בנושא והאם ישנם חלופות טובות יותר בשוק שיענו על הצרכים שלי.

אין חשיבות מיוחדת לסוג הגיר אבל ישנה עדיפות לגיר ידני

תודה מראש, אורי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להתקדם לפולו,איכות החומרים מאוד השתנתה בדגם החדש במיוחד אם שלך פני מתיחת הפנים.

או יש לך אופציה כמו פונטו ספייס,וישאר לך עודף,הפלסטיקה יותר פשוטה,אך הרכב יותר חסכוני וכניראה יהיה יותר חסכוני בעלוית חלפים וביטוח.

גירסת ה80 ידנית גם תהיה זריזה יותר.

כמו יש לך את היונדאי גטס,תוכל לקנות מדגם יותר מתקדם המפולו בכמה שנים,הרכב חזק יותר מנוע בעל 97 כ"ס,נחשב לאמין ועם אחזקה לא יקרה,רק חפש גירסאות GLS/GLI ולא GLF.

עוד אופציה היא הפיגו 206,מושבים נוחים והרכב נוח לנסיעה,מבחינת כוח המנוע 1.4 בערך יהיה כמו ה1.4 של הפולו,יש גם גירסת XS מנוע 1.6 עם 110 בגירסת 3 דלתות אך תצטרך להתפשר בשנתון,אז זה די מפספס את המטרה שלך להתקדם בשנים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...