Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקחת פיטבול או אמסטאף למשפחות בעלי ילדים קטנים זה מסוכן מאוד.

לא יעזרו פה סיפורי הגבורה והאומץ שלהם, ילד יכניס לפיטבול אצבע במקום אסטרטגי ויקבל תגובת התקפה זועמת מהכלב .

התגובה של הכלב יכולה להיות קטלנית כלפי ילד קטן.

שטויות במיץ עגבניות שכותב מישהו שלא מבין כלום בכלבים.

פיטבול זה לא גזע שמסוכן במצבים כאלו יותר מכל כלב בינוני/גדול אחר. הנשיכה שלו לא משמעותית יותר חזקה משל רועה גרמני, למשל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצלחתם לבלבל אותי אז אני ינסה לעשות קצת סדר:

1. מחפש גור גזעי (מצטער, אבל אני לא לוקח כלב מכלביה בלי תעודות).

2. לא בוקסר, לא אמסטף, לא פודל או כלב קטן.

3. גם אם הכל מתאים אבל הגזע מרייר - לא יעבור את אשתי

4. עכשיו שהזכרתם את זה, גם נושא הרייח כנראה יפריע לאישה, אז עדיף בלי אבל זה לא SHOW STOPPER

5. הילדים מספיק גדולים להוציא את הכלב לבד ואני ירוץ איתו לפחות 3 פעמים בשבוע. אני גם רוכב על אופנים אבל לא נראה לי שכלב יסתדר עם 40 ק"מ

6. לדעתי הלברדורים משירים המון שיער

אז מה נשאר לנו עכשיו?

תודה

פורסם
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה פשוט ללכת לאחד מכלביות צער בעלי חיים (וכדומה) ולקחת את הכלב/ה שאתה והילדים שלך הכי תתחברו אליו/ה.

שוכבים שם המון כלבים מדהים שפשוט מחכים למשפחות טובות.

חשוב להתייעץ עם המטפלים במקום לגבי כלב שמתאים לדרישות וגם לראות אותו עם כלבים אחרים.

את ג'סי שלנו אימצנו בכלביית הבשן.

כלבה מדהימה, ועם זאת, קשה לה עם זרים ועם ילדים קטנים, ככל הנראה חוותה טראומה.

[ATTACH]313517[/ATTACH]

כל כך נכון!!

מהמידגם הלא מייצג שאני מכיר, ואני לא יודע למה זה יצא ככה, אבל כל לברדור שהכרתי היה סתום בלחץ.

כמו שכתבתי, הם נשארים גורים מנטאלית עד גיל 10 :wink:

פיטבול כפוף היום לחקיקה מאוד מגבילה.

הזכרים בעיתיים עם זכרים אחרים (לפעמים מאוד). גם פה, זה הכל תלוי בחינוך! חברים טובים שלי הם בעלי בית מחסה לכלבים "מסוכנים". הם אוספים אליהם כלבים מגזע "מסוכן" שעברו התעללויות, קרבות וכו'. ללכת עם הלהקה שלהם לטיול זו חוויה מטורפת. לראות כ12 פיטבולים, זכרים ונקבות, משחקים ונהנים ללא שום אגרסיביות. זה רק מראה ששוב, זה הכל מתחיל ונגמר בבעלים. וכמובן בסירוס!!

לא אידיאלי לריצות. אחות של הכלבה שלי כבר עשתה 3 מרתונים עם אבא שלה. היא והוא רצים בשבוע כ120 ק"מ. זה אחלה כלב לריצות! אך כמו עם כל כלב, אסור לרוץ כשחם מידי בחוץ.

ודורש המון תעסוקה.

זה כלב עבודה לאנשים עם זמן ויידע ומקום ומשהו לתת לו לעשות.

נכון מאוד!

ומרייר (למרות שיש הרבה שלא) ומשיר הרבה (שערות קטנות) ולא מתאים לריצות ארוכות (בייחוד בקיץ). בגלל מבנה הלסת והאף, יש להם בעיות נשימה. ובקיץ הם חשופים יותר להתייבשות וקושי בקירור.

לקחת פיטבול או אמסטאף למשפחות בעלי ילדים קטנים זה מסוכן מאוד.

לא יעזרו פה סיפורי הגבורה והאומץ שלהם, ילד יכניס לפיטבול אצבע במקום אסטרטגי ויקבל תגובת התקפה זועמת מהכלב .

התגובה של הכלב יכולה להיות קטלנית כלפי ילד קטן.

אתה טועה ומטעה.

פיטבול זה אחד מהגזעים היותר רגועים וסלחניים שיש כלפי יצורים קטנים ממנו. (כמובן שזה תלוי בחינוך! שזה הדבר הבא שאני אכתוב).

בגדול כל כלב שלא חונך כראוי ולא לפי סדר היררכי נכון, יהווה סכנה לכל ילד (ואף למבוגר), שינסה להכניס לו אצבע למקום אסטרטגי. :shock:

אז נכון, פיטבול זה כלב מאוד חזק ומסיבי, אך גם תגובה רכושנית של לברדור, תהיה קטלנית לא פחות לילד.

היינו עכשיו סופ"ש שלם אצל חברים. (הם אימצו את אחות של הכלבה שלי).

יש להם תינוק בן 7 חודשים (בתמונה שהעליתי).

גם הכלבה שלי וגם הכלבה של המשפחה, היו עדינות ורגישות מאוד עם התינוק.

הוא נכנס להן לאוכל, זחל להן לתוך המיטה, מעך אותן בלי סוף והציק להן בכל הזדמנות.

שתי הכלבות קיבלו את זה באהבה והבנה!

הכל מתחיל ונגמר בחינוך.

לכן גם המלצתי לפותח השרשור, ללא שום קשר לכלב שיבחר, לקחת כמה מפגשים עם מאלף על מנת לדעת איך לבסס קשר נכון ובריא עם הכלב.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
הצלחתם לבלבל אותי אז אני ינסה לעשות קצת סדר:

1. מחפש גור גזעי (מצטער, אבל אני לא לוקח כלב מכלביה בלי תעודות).

הפסד שלך!

5. הילדים מספיק גדולים להוציא את הכלב לבד ואני ירוץ איתו לפחות 3 פעמים בשבוע. אני גם רוכב על אופנים אבל לא נראה לי שכלב יסתדר עם 40 ק"מ

ויסלה יסתדר עם זה בלי שום בעיה!

אז מה נשאר לנו עכשיו?

חתול!

תודה

עודד.

פורסם

לא רוצה ריח ולא ריר? קודם כל נקבה. לרוב הן לא מסריחות כלל וגם אם כן אז מעט מאוד. והן מריירות הרבה (אבל הרבה) פחות מזכרים.

למה אתה לא רוצה לאמץ כלב? אתה מתכוון לעסוק בהרבעות? סתם משהו עקרוני/שופוני?

חבל אבל בכל מקרה, שנאוצר יכולה להיות בחירה טובה אם יהיה לך הזמן לעבוד איתו. צריך לעשות לו חינוך טוב בהתחלה ואז זה אחלה כלב.

ישנם 3 גדלים. אם אתה לא רוצה כלבים קטנים אז תתמקד בגזע הבינוני או הגדול. הם אוהבים לעבוד, לרוץ, לקפוץ ןאם תריץ אותו 3 פעמים בשבוע זה יספיק לו. אם תיקח את הבינוני אז אולי ניתן יהי להסתפק גם בפחות, אבל זה ניתן למומחים ולגדולים ממני לענות.

פורסם

למרות שזה נוגד את העקרונות שלי ולמרות שאני לרוב מאוד לא מתחבר לאנשים שרוצים רק כלב גזעי ללא שום סיבה הגיונית נראית לעין, אני בכל זאת אשתף פעולה ואמליץ לך על גזע.

ביגל!

כלב בינוני וחמוד.

כלב רגוע עם מזג טוב.

דורש הוצאת אנרגיה, אבל לא בטירוף.

שיער קצר ולא מרייר.

מסריח רק כשהוא מזדקן. אבל בדיוק כמוך, כשתהיה זקן, אשתך כבר תהיה רגילה אליך ולריחות שלך. :wink:

עודד.

פורסם

מנסיון עם 4 בוקסרים. גולדן רטריבר 2 פג סיני. רועה גרמני, ו2 פודלים

כולם יכולים כלבי משפחה מדהימים. וסובלניים.

ויכולים להיות לא נחמדים בעליל.

לגבי שערות. כל הכלבים משירים. אין אחד שלא!

לגבי ריר. זה מעוד תלוי בכלב. יש בוקסרים שעכן ויש שלא.

אגב כלב משפחה מדהים !!! והוא יהיה הכלב ה3 שלי. (בנוסף לפג סיני ולגולדן רטריבר) זה בוקסר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תסתכל ברחוב ותחליט כמו מי אתה רוצה להיות.

תסתכל איך נראים אלה שהולכים עם החיות כמו פיטבול ואיך מסתכלים עליהם ברחוב - כמו על פסיכים שצריך להתרחק מהם, שחסרים להם כמה ס"מ , גם בראש.

ואיך על בעלי לאב,גולדן .

מה שאתה צריך זה משהו מעורב מצער בעלי חיים - מצווה שתחזיר לך אהבה הרבה שנים.רצוי עם לאבראדור לסוגיו.

פורסם

" הילדים לא מפסיקים ללחוץ והחלטתי לתת לזה צ'אנס " המישפט הזה כבר לא חיובי, רוב הכלבים שנימצאים היום בצער בעלי חיים הגיעו ביגלל מישפט כזה, הכלב לילדים זה צעצוע אבל מהר מאוד נימאס לטפל בצעצוע וזה עובר להורים,אתה צריך לקחת בחשבון שכל הטיפול בכלב ייפול עליך וזה ב-90 אחוז מהמיקרים מה שקורה, אם אתה מוכן ומודע לזה אז לך על זה ,כלב זה החיה הכי נאמנה שיש,אם אתה לא סגור על זה ב-100 אחוז על תביא כלב.

פורסם

אני לא מבין מדוע אף אחד לא הזכיר את השם ג'ק ראסל טרייר.

אם יש לך גינה ומרחב, זה פשוט כלב מדהים. הרבה אנרגיה, הרבה ריצות אבל זה כלב חבל"ז עם ילדים ומשפחה. הם אוהבים לרוץ על הים בצורה מטורפת.

זה כלב עם הרבה מרץ, הנקבות רגועות הרבה יותר. כאמור, זה לא כלב לדירה בבלוק.

DSC00198 (2).jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

איך אתם מסוגלים להמליץ על פיטבול למשפחה חסרת ניסיון?

פיטבול הוא גזע בעייתי מבחינת אופי ואם לוקחים גור, חייבים לדעת לבחור אחד. בגזעים האלו, כמו דוברמן (סתם דוגמא לכלב שלא נמצא ברשימת הכלבים המסוכנים), מומלץ לרכוש כלב בעל תעודות יוחסין ולראות את שני הוריו, ע"מ לוודא שהם רגועים ויציבים. לאחר מכן, יש לערוך כל מיני "מבחנים פשוטים" ע"מ לאתר את הגורים הפחות דומיננטיים). בקיצור - בארץ זה, ככל הנראה, לא יהיה אפשרי. בדר"כ ההורים הם לא כלבי בית, אלא "כלבי פוזה" לא ידידותיים והכל נעשה בדרך "שכונתית", לכן בחירת גור די שווה למשחק עם המזל. בארה"ב? בתי גידול, תעודות, גזעים וכו"...אבל פה זה לא ארה"ב.

הבעייתיות הגדולה בחינוך פיטבול, היא לא בהכרח החינוך לתקיפה, אלא יותר האי-חינוך להיות כלב בית. במידה וקיימת תוקפנות/אגרסיביות/דומיננטיות, חייבים לעקור את הבעיה מהשורש ולא להתעלם, אחרת זה רק מחריף עם הגיל.

בקיצור,

לפותח השרשור מומלץ ללכת לאחת הכלביות ולחפש כלב חמוד שלא מפסיק לנענע בזנב ופשוט להתאהב - מניסיון של מישהו שהייתה לו חברה לחיים במשך קצת יותר מ-13 שנים, זה הדבר הכי טוב שקרה לי :).

לגבי המין, אני תמיד אלך עם נקבה. אומרים שנקבות יותר נקשרות לאנשים, אבל אני לא מאמין שזה בהכרח נכון. למה אני בחרתי ואבחר בנקבה? אגיד את האמת, פשוט מרגיש יותר נוח עם זה.

פורסם

לגבי המין של הכלב, אני אהיה ממש מגעיל פה ואסביר את זה בצורה בוטה:

אם אתה מעקר כלבה, היא הופכת ליצור לא מיני ופשוט משמשת ככלב.

לכלב זכר אתה יכול להוריד את הביצים אבל עדיין ייצא לו הליפסטיק לפעמים

• תוכן חדש...