Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי שום מקום עבודה אחר לא מבטיח לי 3 שנים של עבודה.:?

ההורים שלי טסים לחו''ל לשנתיים, וכל הבית נישאר עליי, שזה משכנתא וכו וכו.:roll:

לפחות החוזה של 3 שנים יבטיח לי בטחון כלכלי כל שהו עד שהם יחזרו מחו''ל.

יש אנשים שיכולים, ויש אנשים שלא יכולים,כמו שאתה לא מבין אנשים שיכולים ליהיות בצבא. אני לא מצליח להבין אנשים שלא יכולים ליהיות כי הם לא מסתדרים עם המערכת.

ראיתי את האתר ואת הלינק, המידע שיש שם עלוב מדי, מכללללל צה''ל מכל הדבר הגדול הזה זה כל התפקידים שדרושים? מה זאת הבדיחה הזאת.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אם תפרט לי קצת פרטים על מה עשית בצבא, האם היית כבר בקבע? גיל,דרגה וכו'... אוכל לספר לך על תפקיד מסויים שמחפשים אליו איש קבע. (מתחום הלוגיסטיקה).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי מכונאי מטוסי קרב שנתיים, שנה אחרונה מאבטח מתקנים, בגלל הורדת פרופיל זמנית. בגיל 24, לא הייתי בקבע.

השאלה אם יש תפקידים עם קצת יותר "אקשן" אולי נהג ג'יפים בשטחים או משהו כזה.

פורסם

בפעם האחרונה שאני הייתי בצבא, שזה מעל לשנה - נהגי סיור בהאמרים ממוגנים על גדר הגבול, שנוהגים במשמרות 8-16 וכוננויות אינסוף, יוצאים הביתה 8-4 במקרה הטוב, כולל רמת סיכון וכל היוצא בזה - הרוויחו.. (תחזיקו חזק).. 5800 ש"ח.

מענק שמענק , בצבא לא תעשה מיליונים. מאבטח מתקנים איזה רובאי זה? אולי תמצא ג'וב עם אחלה כסף באבטחה.

פורסם

לצבא באופן כללי לא חסר אנשי קבע.

הכי טוב ליצור קשר עם הקצין הטכנאי ביחידה שלך ולבדוק אם יש תקן פנוי לאיש קבע במקצוע שלך. שים לב שאם יש להם צורך הם יבטיחו לך הרים וגבעות, תבדוק שכל הבטחה תהיה מכוסה ע"י חתימה של קצין בדרגה המתאימה (וגם אז לא תמיד אתה מובטח).

בשנתיים האחרונות (מאז שהשתחררת) למדת מקצוע ? עבדת?

האם יש למקצוע הזה ביקוש בצבא?

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

יש הצעה מעניינת בשבילך עם שכר התחלתי של 8-9 אלף וקביעות במידה ואתה מהדרום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תספר לנו מה גורם לבנאדם לעשות דבר כזה לעצמו.

בשוק שבו העתיד אינו מובטח, גם אם בצבא לא תעשה את המיליון הראשון לפחות אתה יכול להיות בטוח שבאחד בחודש המשכורת תיכנס לחשבון כמו שעון.

יש תנאים לא רעים, יש פרישה מוקדמת לפנסיה, יש גמול על השכלה גבוהה, הקידום (לפחות בסולם הדרגות) ידוע מראש ולהיות איש קבע זה ממש לא להיות חייל בחובה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטרף לשאלה של איך אתה מוכן לעשות זאת לעצמך?

בעבודה נורמלית תרוויח בשנתיים מה שתרוויח בצבא בשלוש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כמובן, אם אתה עובד בחברה מסויימת כבר הרבה שנים בעיה לפטר אותך.

אבל כשחברות עוברות לעבוד בסין או מקצצות בעובדים כל שני וחמישי אתה לא בטוח בשום דבר.

אימא שלי עבדה במפעל אלקטרוניקה בסגולה, המפעל פשט את הרגל ועבר לסין, עברה כבר חצי שנה והיא עדיין מחכה למשכורת שלה ולפיצויים שלה.

וכמובן שאני לא רואה שום הבדל בין עבודה רצינית בחברה גדולה וטובה לבין צבא.

יש לך קוד לבוש מסויים, אתה לא מגיע בכפכפים לעבודה או בקרוקס ומכניס חצי קרוע, לא מגולח ולא מסופר, ויש לך מנהל שיושב לך על הווריד שרוצה לראות תוצאות כמה שיותר יותר טוב.

גם בצבא יש לך קוד לבוש, וחוקים, וגם לך יש מנהל שיושב לך על הראש.

זה הכל.

• תוכן חדש...