Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ליד הבניין שלי אופנוע ספורט יחסית חדש שכל פעם שאני רואה אותו (בוקר-צהוריים-ערב-לילה) הוא עומד שם ללא שרשרת ובלי כלום שיגן עליו מפני גניבה.

יש לי הרגשה שזה די קל לגנוב אופנוע, לא כך ? ואם כן, אז מדוע הבעלים של אותו אופנוע ספורט לא מגן עליו יותר ?

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם

ביטוח מקיף?

(כן אני יודע שביטוח מקיף מחייב אותך לקשור בשרשרת)

אני את הקטנוע שלי קושר עם שרשרת ושם מנעול דיסק.

אבל כן, לשאלתך זה די קל לגנוב אופנוע, 3 חברה וסוואנה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האופנוע קורץ לכולם ולא נעול בכוונה, בכדי שבני הבליעל הארורים רק ינסו לגנוב את האופנוע ואז כל החבורה תקפוץ עליהם ותפוצץ אותם במכות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

דווקא אופנועי ספורט ממוגנים יחסית. בטח הוא מכוסה גם באזעקת ביפר. טיפה התעסקות עם האופנוע והבעלים כבר נמצא שם.

Way down the lane away, Living for another day

פורסם

שני אופציות:

1. הבעלים לא ממש מפחד עליו וייתכן והוא מוכר בסביבה כאחד שלא מומלץ לגעת ברכושו.

2. הוא משתמש בשירות של 'הזעקה אחרונה'. מערכת איתור של חברה שמתחייבת להחזיר לך את האופנוע או 90% מערכו.

לא מחייבת לקשור בשרשרת או מנעול כלשהו...

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
1. הבעלים לא ממש מפחד עליו וייתכן והוא מוכר בסביבה כאחד שלא מומלץ לגעת ברכושו.

גנבי רכב בד"כ באים ממקום שבו לא ממש מעניין אף אחד ברכוש של איזה יהוד מנאייק כדאי לגעת, ובאיזה לא. לוקחים הכל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל אופנוע/קטנוע ניתן לגנוב בקלות.

אם הוא לא קשור בשרשרת חסינה למשהו עמיד ויציב,

יגיעו עם טנדר יעמיסו אותו ויסעו מהמקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
באיזה אופנוע מדובר ?

אם זה יוסאנג אז אני מבין אותו.

דווקא זה ימאהה, נראה לי דגם די חדש למרות שאני לא מבין כל כך בנושא.

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם

אופנוע שוקל פחות מ 200 ק"ג, שני אנשים יכולים להרים אותו ולשים על טנדר.

לא משנה איזה מיגון יהיה לו.

שגונבים אופנוע 5 דקות אחרי זה הוא עובר את הקו הירוק, אין שום שימוש לביפור משטרה לא תכנס לשטחים בשביל אופנוע.

קטונעים גונבים בשביל חלקים, כמה שהדגם יותר פופולרי הוא יותר גניב, אם זה ימאהה מיוחד אין שימוש בו חוץ מלהעביר אותו לשטחים

חלק מהסיכון של אופנוע זה שאולי יגנבו אותו,זה מה יש.

אייל

פורסם

שלי שוקל 300 קילו יבש. לא נועל את הכידון, אבל הלו, מקיף עולה לי 17 דולר בחודש ולא דורשים מנעול.

הבאתי עכשיו גם CBR600F4 תוספת לביטוח? 9 דולרים בחודש, זה כמו לתדלק את הקאוואסקי :-)

haters will hate

פורסם

רגע, תן לי להבין, בקריית מלאכי אימצו את הדולר בתור המטבע הרישמי לתשלום עבור ביטוחים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...