Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הגיע הזמן להתחדש ולהתפנק בצעצוע חדש, ואני מעוניין לרכוש את הXBOX 360.

לא רכשתי מכשיר מסוג זה מאז המגסון הנפלא שהיה לי לפני עשור+ ועל כן אשמח לעזרתכם.

ערכתי קצת סקר שוק, והתקשרתי לחנויות - קיבלתי הצעת מחיר למכשיר אקסבוקס 250GB, שני משחקים שקר כלשהו על חשבונם, פרו 2013, ושני שלטים ב-1800 ש"ח.

האם לפי דעתכם מדובר בעסקה משתלמת?

האם ניתן להשיג עסקה דומה, במחיר זול יותר?

הבנתי שניתן לרכוש משחקים אונליין, האם רכישה מקוונת משתלמת יותר?

יש קאצ' כלשהו שצריך לשים לב אליו טרם\בזמן הקנייה?

בתודה,

אלי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר הוא לאקס בוקס מוסב?

אישית הייתי קודם כל מחליף את הפרו לפיפא

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מוסב? מה זה מוסב? כמו שמסבים XSI לGTI6?

ביקשתי מקורי, חדש, לא פרוץ, ובלי טחינה.

הפרו זאת בקשה מיוחדת שלי, לא מעוניין בפיפא. :roll:

פורסם

מוסב זה פרוץ.

כשהוא פרוץ אתה מוריד משחקים באינטרנט, ואז צורב בדיסק, ומשחק.

אם אתה עצלן, אז אתה קונה בתחנה מרכזית או משהו כל משחק צרוב באיזה 15 שקל.

משחקים שלא פרוצים עולים הרבה מאוד כסף, לא יודע כמה אתה משחק ובאיזו תדירות, אבל כל משחק חדש שיוצא זה סדר גודל של בין 250 ל-350 שקלים.

אתה כן יכול לקנות משחקים יד שנייה, במחירים מעט זולים יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבנתי, תודה.

לא - המכשיר איננו פרוץ, עבור פרוץ קיבלתי הצעת מחיר של 2300 ש"ח.

בכל מקרה, כמו שרשמתי - נכון לעכשיו, אני מאמין ששלושה משחקים יספיקו לי לפחות עד סוף התואר :lol:

האם המחיר לעסקת חבילה שכזאת נשמע לכם טוב?

אלי.

פורסם

אני קניתי 250gb ב 1300 כולל משחק אחד (שלט נוסף כבר היה לי מהאקסבוקס הישן שהתפגר), כך ש 1800 עם שלט נוסף ושלושה משחקים נשמע לי סבבה... לא הייתי פורץ אותו, אם אתה לא מאלו שמשתגעים ומורידים כל יומיים משחק חדש - תוכל לקנות מספר משחקים מקוריים וחשבון xbox live ולשחק ברשת. cod ברשת על המסך הגדול בסלון זה כמו קאונטר סטרייק בגרסה משופרת, אף פעם לא נמאס מזה :wink: בכלל, הרבה יותר מהנה לשחק נגד יריבים עם אינטיליגנציה אנושית, משחק רשת טוב אף פעם לא נמאס...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
למה XBOX שיש PS3 ? 8)

למה הדברים האלה, כשיש PC? :rolleyes:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה הדברים האלה, כשיש PC? :rolleyes:

משום שב-PC אתה צריך לרדוף אחרי הטכנולוגיה כל הזמן, כמו משחקי חתול ועכבר.

בקונסולת משחקים אתה מקבל חומרה קבועה, והמשחקים מתאימים עצמה לפיה.

אתה יודע שהמשחקים שתריץ עליו ירוצו חלק גם בעוד כמה שנים טובות.

אה, ואין צורך בהתקנות, דרייברים וכל שאר הסלטים.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

וכי יש המון משחקים שלא יוצאים לPC.

סתם דוגמא ל2 של אותה חברה - Red Dead Redemption (אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי בחיי) וגם לGTA5 החדש אין תאריך יציאה לPC בכלל.

ואכן - לפרוץ אותו ולוותר על האונליין ועל החנות שלהם? מטופש מאוד.

לגבי המכשיר - רק PAL ורק slim חדש.

המחיר לא נשמע מציאה (תלוי במשחקים)

דוגמא לחבילה לא פחות טובה:

http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={7D5A136E-645D-45CB-A7B7-EDE0C89AC0AC}&details_type=1&itemid={E816EA3F-9B67-4C09-AA25-80556B53F652}

כוללת 2 משחקים מעולים (מהטובים שיש על הקונסולה).

גם אחרי שתוסיף שלט - זה יותר זול.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הבנתי, תודה.

לא - המכשיר איננו פרוץ, עבור פרוץ קיבלתי הצעת מחיר של 2300 ש"ח.

בכל מקרה, כמו שרשמתי - נכון לעכשיו, אני מאמין ששלושה משחקים יספיקו לי לפחות עד סוף התואר :lol:

האם המחיר לעסקת חבילה שכזאת נשמע לכם טוב?

אלי.

2300 זה מחיר של שנת 2009 , אני קניתי פרוץ + 2 שלטים + 2 משחקים ב1800 (אלא אם כן מדובר על פריצת RGH ואז המחיר מובן יחסית)

בדוק בחנויות בראשון לציון , יש המון , עם מבצעים יותר טובים.

אם הפרוטה מצויה בכיסך - אל תקנה מוסב , קנה משחקים במחיר מלא או מוזל מהאינטרנט ושלם לXBOX LIVE

אם אונליין חשוב לך - אל תקנה מוסב .

אם אתה רוצה להוריד משחקים לצרוב וסלאמתק לשחק בהכל מהכל אבל לא אונליין , קנה מוסב ושלום עליך

חבל לי רק שאתה עדיין משחק במשחק המטופש הזה פרו. אני מזמין אותך אליי לשחק פיפא ולקבל קצת שכל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ב XBOX צריך להות מאוד זהיר בנוגע לפריצה.

יש פריצות שימנוע ממך לחלוטין את האפשרות להתחבר ל LIVE

יש כאלה שצריך לעדכן כל הזמן.

הכי "מומלץ" הוא ה X360KEY אבל זול הוא לא. היתרון שלו זה שהוא בטוח ל LIVE.

תבדוק מה ההפרש בין ה 4GB עם שלט אחד ל 250GB עם שני שלטים.

באיבי אפשר לרכוש דיסק של 250GB ב50$ ושלט מקורי ב35$. יתכן ועדיף כלכלית לפצל את הרכישה.

מה שבטוח דיסק קשיח זה MUST!!!

משחקים כבר לא כל-כך יקרים. נכון שאני קונה אותם בחו"ל אבל המחירים ברשת זהים.

לא שילמתי מעולם יותר מ 50 דולר סינגפורי למשחק שזה קצת יותר מ 150 ש"ח וזה בהחלט סביר.

בהנחה שאתה לא משחק ביותר מעשרה משחקים... הפריצה היא לא כזאת כלכלית.

בסה"כ אחלה מכשיר. בעיקר עם הקינקט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
2300 זה מחיר של שנת 2009 , אני קניתי פרוץ + 2 שלטים + 2 משחקים ב1800 (אלא אם כן מדובר על פריצת RGH ואז המחיר מובן יחסית)

בדוק בחנויות בראשון לציון , יש המון , עם מבצעים יותר טובים.

אם הפרוטה מצויה בכיסך - אל תקנה מוסב , קנה משחקים במחיר מלא או מוזל מהאינטרנט ושלם לXBOX LIVE

אם אונליין חשוב לך - אל תקנה מוסב .

אם אתה רוצה להוריד משחקים לצרוב וסלאמתק לשחק בהכל מהכל אבל לא אונליין , קנה מוסב ושלום עליך

חבל לי רק שאתה עדיין משחק במשחק המטופש הזה פרו. אני מזמין אותך אליי לשחק פיפא ולקבל קצת שכל.

בוקר טוב,

מצחיק שאתה מציין את ראשון, מכיוון שדווקא שם מצאתי את המחיר הזה של 1800 ש"ח, ולא ראיתי מחירים זולים יותר (בחנויות כמו באג ושות' בסביבה).

יש לך הכוונה לחנות ספציפית במקרה?

כמו שאמרתי, אומנם אני סטודנט תפרן, אבל אני מעוניין לרכוש קונסולה מקורית (ללא הסבה) - וכל רצוני הוא לשחק מעט בפרו :mmangel:(נכון לעכשיו) בזמני הפנוי.

פורסם

שמעתי מחברים חוות דעת טובות על VGS.

הם מאוד נחמדים והמחירים שלהם טובים.

כדאי לבדוק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...